nomeo Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Beste service onder alle domain providers! - Onze site werd enkele maanden geleden gehackt door een plugin op Wordpress. Ondanks dit niets te maken had met Nomeo, hebben ze ons hier direct mee geh... Toon meer

Al vanaf het eerste contact met NOMEO ervaar ik vriendelijkheid, behulpzaamheid en deskundigheid bij het migreren van mijn domeinnaam en e-mailbox. Klasse! En dat alles voor een interessante prijs... Toon meer

Ik heb twee domeinnamen bij Nomeo en heb al meermaals hulp nodig gehad bij verschillende zaken. Zonet meer dan een uur geholpen geweest door iemand van de klantenservice voor mijn zakelijk mailadres i... Toon meer

Het publiceren van mijn nieuwe website lukte niet onmiddellijk, maar daar heeft Sem snel bij geholpen, ook bij het koppelen van mijn mailbox aan een contactformulier enz. Gemakkelijke instructies en... Toon meer

1. DNS-provider

Nomeo is een Belgisch bedrijf dat domeinnamen en webdiensten gebruiksvriendelijk en toegankelijk wil maken, zodat jij meer tijd hebt om je te concentreren op wat echt belangrijk is: het online succes van jouw business.

Uitstekend

zeer goed

zeer goede service

8 juni 2021

Antwoord van nomeo

Bedankt voor je fijne beoordeling, Sarah!

Snel en correct.

14 mei 2021

Dankjewel voor je beoordeling, Saar. Maak er een fijne werkweek van! 👍

Goed geholpen door de klantenservice

Goed geholpen door de klantenservice. 👍

6 mei 2021

Antwoord van nomeo

Goed om te horen dat mijn collega's van het supportteam je probleem wist op te lossen. Bedankt voor je beoordeling en geniet van je weekend, John!

Uitstekende dienst

Alles buiten de kantooruren digitaal zelf geregeld via hun duidelijke website.

2 mei 2021

Antwoord van nomeo

Heel leuk om te horen dat je alles zelf hebt kunnen regelen! Heb je buiten de kantooruren toch eens hulp nodig? Je kan ons 24/7 bellen op ons nummer 📞0800/26 800. Bedankt voor je beoordeling, Wouter!

Antwoord van nomeo

Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad. Geef ons gerust een seintje indien we jouw ervaring nog beter kunnen maken. Bedankt voor je beoordeling, Herman!

Zeer goede service

Zeer goede service
Gemakkelijk om domeinen te registreren, te verlengen, enz.
Als je hulp nodig hebt is er de chat waar ervaren personen je onmiddellijk bijstaan om eventuele problemen of vragen direct op te lossen.

22 april 2021

Antwoord van nomeo

Fantastisch om te horen dat je zo goed werd geholpen door mijn collega's! Bedankt voor deze mooie beoordeling, Eddy.

Totale aanrader

Al jaren met talloze domeinnamen gebruiken en kan het enkel aanraden

22 april 2021

Antwoord van nomeo

Dankjewel voor deze mooie beoordeling. Bedankt voor het jarenlange vertrouwen!

Zeer tevreden

Sinds een aantal jaren heb ik een domeinnaam en website. Tot nu toe altijd vriendelijk en snel geholpen als ik een vraag heb. Bedankt voor jullie hulp!

15 april 2021

Jij bedankt voor het vertrouwen, Merel! Dankjewel voor je beoordeling. 😄

Top!

Ik ben een paar weken geleden bij Nomeo terechtgekomen omdat ik een domeinnaam wou registreren. Registratie ging zeer vlot. Webbuilder om websites te maken is basic, maar heel makkelijk en het resultaat mag gezien worden. En vooral, de service is top! 3 keer een vraag gesteld via chat, en ik had telkens binnen het kwartier een antwoord en vooral, een oplossing voor mijn probleem. Doe zo vooral verder!

13 april 2021

Antwoord van nomeo

Dankjewel Gunther voor deze mooie woorden! Het is heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent van onze dienstverlening. Blijf ons vooral vragen stellen want we helpen je met heel veel plezier. 🙌

Ik heb de webbuilder van Nomeo…

Ik heb de webbuilder van Nomeo aangeschaft. Deze heeft geen degelijke Cookie uitwerkingsmogelijkheden.

2 april 2021

Beste Veronique,
Bedankt voor je review. Webbuilder is een oplossing voor het bouwen van eenvoudige websites, zonder dat je technische kennis nodig hebt. Door die eenvoudige opbouw worden er slechts 2 functionele sessiecookies geplaatst, die verwijderd worden nadat de sessie is verlopen. De cookiemelding is daardoor ook eenvoudig, maar wel overeenkomstig de regelgeving.
Ik deel je feedback met het ontwikkelteam, zodat we hier in volgende versies meer functies ter beschikking kunnen stellen als je zelf extra diensten of plug-ins activeert die cookies zetten.
Aangezien je intussen al een andere website heb gebouwd, zal je gratis abonnement stopzetten, zodat het volgend jaar niet betalend verlengd wordt.
Aarzel niet om ons te contacteren via 0800/2800 of via welkom@nomeo.be als we je ergens mee kunnen helpen.

Bijkomende domeinregistratie

Snelle, makkelijke registratie via website, gevolgd door fijne tips ivm het bouwen van een website

19 maart 2021

Antwoord van nomeo

Dankjewel voor je fijne review, Peter. Heel leuk om te lezen dat je tevreden bent!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!
Bert heeft me ontzettend goed verder geholpen.

Hij heeft ook meteen een aantal optimalisaties uitgevoerd en schadelijke bestanden verwijderd van mijn website.

Alles werkt sindsdien veel beter. De snelheid van mijn website is omhoog gegaan. Ik ben zeer blij.

Bedankt!

12 maart 2021

Antwoord van nomeo

Wat goed om te lezen dat de snelheid van je website erop vooruit gegaan is met de hulp van Bert. Erg bedankt voor je fantastische review en als we je nog met iets kunnen helpen dan horen we het graag, Tim!

Ik ontvang steeds snelle en goede…

Ik ontvang steeds snelle en goede service van het nomeo team. Zij begrijpen dat de klant weinig kennis en inzicht in deze materie heeft en passen hun service daar op aan. Top !

12 maart 2021

Antwoord van nomeo

Bedankt voor je beoordeling, Bert! Wat een mooie woorden. We proberen inderdaad om onze support zo toegankelijk mogelijk te maken zodat we zowel een beginner als een doorwinterde webdesigner de hulp kunnen bieden dat die nodig heeft. Héél fijn om te lezen dat dit zo geapprecieerd wordt. 🤩

WAUW

Héél blij dat ik Nomeo als hosting & webbuilder koos. Handige tools, maar vooral uitstekende service! Zelfs in weekends staan ze klaar om je te helpen met problemen!

28 februari 2021

Antwoord van nomeo

Wij zijn ook héél erg blij dat je voor ons koos! Bedankt voor het vertrouwen, Shauni. 🤩