Zeer vlugge levering. Kwaliteitsvolle glazen aan voordelige prijzen. Verkopers willen een goede bril afleveren, zijn bereid problemen op te lossen en doen dat met de glimlach. Terugkomen om een prob... Toon meer

Heb al jaren eerst 'binocles' daarna brillen met armen gekocht en wat overal (op elk verdiep, in de auto, op het werk, in vestzakken, ...) geplaatst. Heb slechts af en toe leesbrilletje nodig en ben... Toon meer

Kinderzonnebril die niet zomaar breekt. We hebben deze zonnebril al enkele jaren. Voordien kochten we een ander bekend merk, met steeds gebroken monturen. Deze kan open getrokken worden, maar kan da... Toon meer

Wat beter en duidelijker kan is vooraf duidelijk maken bij retourzendingen de inleverpunten. Men maakt gebruik van een verzendbedrijf welke niet in elke plaats beschikbaar is. Ik moest hiervoor 8 km r... Toon meer

1. Brillengroothandelaar
  2. Zonnebrillenwinkel

Over Nooz Optics

header trustpilot nooz promo logo nooz

Nooz is asserting its willingness to look on the bright side. While presbyopia affects an increasingly active population and well into its time, it remains synonymous with constraint and frustration.

Bulky, fragile, subject to many omissions, traditional glasses tend to weigh down everyday life. The idea of the Nooz Original is based on the desire to decomplex presbyopia, thanks to an instant reading accessory, tailor-made for modern life. Minimalist and resistant, the Nooz are already part of the daily lives of more than 1 million presbyopes.

Late 2019, the big sister was born ! Same promise, same concept but with branches! A pair of ultra-light glasses in an ultra-compact case of 14 millimetres thick, available in Reading, Blue Light and Solar.

About us

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

12K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 64% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goed product, goede prijs, snelle levering.

Goed product aan goede prijs. Snelle levering. Vlotte terugbetaling bij retour.

3 oktober 2024

Geachte Philip-Carl,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van ons product, de snelle levering en de vlotte afhandeling van de retourzending.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere assistentie wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Beste Harry,

Hartelijk dank voor je fantastische 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat je zeer tevreden bent met je aankoop.

Mocht je in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bezorging verliep prima

Bezorging verliep prima

9 oktober 2024

Dear Judith,

Thank you very much for your kind and positive feedback.

Please be assured that we really appreciate you taking the time to reach out to us. We love to hear that our clients are satisfied with their Nooz and it helps us grow everyday.

Hallo N. Tol!

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Wir freuen uns, dass die Lieferung genau so erfolgt ist, wie Sie es sich gewünscht haben.

Falls Sie noch Fragen oder Anregungen haben, sind wir jederzeit gerne für Sie da.
Herzliche Grüße,
Alicia

Ik wil geen ander merk meer

Bestellen en betalen gaat heel makkelijk bij NOOZ. De kwaliteit van de brillen ( ik heb er inmiddels meet dan 10). Is in alle gevallen top. Sterk, krasvrij glas en ze blijven stevig zitten. Monturen zijn sterk. Ik heb nog aan geen van mijn brillen schade gehad.

3 oktober 2024

Hallo Gerret,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenbeoordeling!

We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met uw ervaring bij NOOZ en dat u al meer dan 10 brillen hebt aangeschaft. Het is fantastisch om te weten dat de kwaliteit van onze brillen aan uw verwachtingen voldoet en dat u geen schade heeft ervaren.

Uw vertrouwen in onze producten betekent veel voor ons. Als u ooit vragen heeft of verdere assistentie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals bedankt en we kijken ernaar uit u in de toekomst weer te verwelkomen!

Goede kwaliteit van brillen

Goede kwaliteit van brillen. Goede service. Vlotte afhandeling bij problemen. Kortom, Nooz is de firma waar ik al mijn brillen koop.

2 oktober 2024

Beste Skye,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenbeoordeling!

We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze brillen en onze service. Het is geweldig dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad, vooral bij het oplossen van problemen. Uw vertrouwen in Nooz betekent veel voor ons!

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn voor al uw brillen.
Alicia

Beloven wat ze doen en doen wat ze…

Beloven wat ze doen en doen wat ze beloven. Je krijgt wat je hebt gevraagd in een korte tijd. Is ook altijd een prima brilletje.

2 oktober 2024

Hallo Christof,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenbeoordeling!

We zijn blij om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u tevreden bent met uw bestelling. Het is ons doel om snelle en betrouwbare service te bieden, en we zijn blij dat u altijd tevreden bent met onze brillen.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons! We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Alicia from Nooz 🙂

Gratis verzenden en gratis retour of…

Gratis verzenden en gratis retour of omruilen zou bij zo'n topmerk moeten!

1 oktober 2024

Beste Ester,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en waardevolle feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met ons merk en onze service. Gratis verzending en retourneren is iets waar we zeker naar zullen blijven kijken om je ervaring nog beter te maken. Bedankt dat je ons hierop wijst - jouw mening helpt ons om te blijven verbeteren!

Vriendelijke groeten,

goede garantie

Na het verliezen van een sierrand van mijn bril, kreeg ik, hoewel ik verzocht om een reserve onderdeel, meteen een tegoedbon voor een nieuwe bril

30 september 2024

Top kwaliteit

26 september 2024

Dear Pascale,

Noémie

Zit nu al 2 weken te wachten oude…

Zit nu al 2 weken te wachten oude levering. Geld weg en geen Bril?

23 oktober 2024

Beste Andre,

Aangezien wij uw gegevens niet in ons systeem kunnen vinden, verzoek ik u vriendelijk contact met ons op te nemen via contact@nooz-optics.com zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

We kijken ernaar uit van u te horen,
Alicia van Nooz 🙂

goed product

Dear Jan,

Goede en mooie bril

Goede en mooie bril
Goede en snelle levering.
Geen negatieve ervaringen

Beste Patrick,

Hartelijk dank voor uw mooie recensie! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw bril en de snelle levering.

Uw positieve feedback is voor ons van groot belang en motiveert ons om onze service te blijven verbeteren. We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Alicia from Nooz :)

Snelle levering ve goede

Snelle levering ve goede, prijsgunstige bril

Dear Jos,

Thank you so much for your kind review! We’re glad to hear that you’re happy with the fast delivery and the quality of your glasses at a good price.

Your feedback is greatly appreciated, and we look forward to serving you again in the future.

Top Service ondanks aanhoudend kwaliteitsprobleem

Ze blijven een probleempje hebben met goed passende beschermhoezen voor een leesbril maar tegelijkertijd moet ik zeggen dat de klantendienst altijd zeer snel, accuraat en correct reageert door de 'defecte' bril te vervangen. Top service ondanks aanhoudend kwaliteitsprobleem. Hopelijk is het na drie keer dus wel opgelost.

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons dat u terugkerende problemen hebt ondervonden met de beschermhoezen en leesbrillen. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en waarderen uw geduld tijdens dit proces.

We doen er alles aan om dit probleem voor eens en altijd op te lossen en zijn vastbesloten om u producten te leveren die volledig aan uw verwachtingen voldoen. Wees ervan verzekerd dat ons klantenserviceteam tot uw beschikking staat mocht u verdere hulp nodig hebben.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en uw opmerkingen, die ons helpen te verbeteren.

Met vriendelijke groeten,

Aanrader !

Zeer tevreden, heel eenvoudig om via de website de juiste bril te kiezen, snelle levering mooie prijs/kwaliteit verhouding.

24 september 2024

Dear Tina,

Snelle service

Snelle service, fijne bril

Beste Tineke,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle service en dat u blij bent met uw bril. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met uw nieuwe bril!

Alicia from Nooz 🙂

De brillen zijn kwalitatief goed

De brillen zijn kwalitatief goed. De laatste bril (die ook goed zicht geeft op 3 meter) functioneert ook goed maar nadeel de vorm vind ik niet mooi.

Beste Robbert,

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en het goede zicht van de brillen. We begrijpen dat de vorm van de laatste bril niet helemaal naar wens is. Mocht u interesse hebben in een ander model dat beter bij uw voorkeuren past, dan staan wij uiteraard klaar om u verder te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Alicia from Nooz 🙂

Trage retourprocedure en vertrouw niet op de online ogentest.

Trage retourprocedure, en verzendkosten voor eigen rekening. Je kunt niet echt afgaan op de online oogtest om de sterkte te bepalen. Dus wat makkelijker retour/ruil systeem zou op zijn plaats zijn!

Beste Monique,

Bedankt voor je feedback en onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We begrijpen hoe belangrijk het is voor onze klanten om de flexibiliteit te hebben om hun bril zonder beperkingen te kunnen retourneren.

Daarom zijn we momenteel bezig met het verbeteren van ons retour- en ruilsysteem, zodat dit proces eenvoudiger en soepeler verloopt. Nogmaals onze excuses en dank voor je geduld terwijl we hieraan werken!

Alicia from Nooz 🙂

Slecht bereikbaar en 2 maal de…

Slecht bereikbaar en 2 maal de verkeerde opgestuurd! Spreken geen Nederlands

20 september 2024

Geachte klant,

Het spijt ons te horen dat je twee keer de verkeerde bestelling hebt ontvangen en dat onze klantenservice moeilijk bereikbaar was. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

We zullen onmiddellijk contact met je opnemen om dit probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je de juiste bestelling zo snel mogelijk ontvangt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.