Nord Hand Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kjøpte 2 nydelige saue-vesker som…

Kjøpte 2 nydelige saue-vesker som skulle vært laget hos Marit som skulle pensjonere seg..Fikk aldri mail på dette.Ikke sporing om pakken heller.Sjekket dette ut og fant ut at dette er svindel!!!!! Så styr unna NORD- HAND.COM.Vil du bli lurt?? Det ble jeg som ikke sjekket opp om de var seriøse..Dyr lærepenge…Plutselig dukka pakken opp i postkassen.Dette var noe simpelt trykt tøyvesker.Og uten det nydelige stoffet på innsiden m/lommer..Fantes ikke i nærheten av de veskene de annonserte på nettet..Ringte Helthjem..Dessverre kunne de ikke hjelpe..Fikk ikke vite hvem som hadde sendt pakken..Normalt får vi sms før pakken kommer og når den e levert.. Så systemet er ikke bra hos Helthjem heller som vidersender disse pakkene..Hilsen Ann Karin

4 september 2026

Villedende annonse.

Bestilte en håndsydd bag. Den jeg mottok var noe tynt stoff med påtrykk, lignet ikke i det hele tatt. Det var ikke med Retur- lapp. Jeg skulle få penger tilbake, har ikke mottatt det ennå.

21 augustus 2026

Svindel

Svindel. Billige temu vesker som selges som håndsydde vesker fra Norge. Det er forferdelig at dette er mulig. 850 kroner for 2 søppelvesker som er verd en 50 lapp. Elendig kvalitet. Ren svindel. En dyr lærepenge

Saueveske

Jeg også har kjøpt saueveske. Ingenting stemmer med beskrivelsen, hverken materialer eller størrelse. Ingen quilting, ingen brodering. I tillegg var sømmen raknet flere steder. Den er knapt verdt 100-lappen. Forbanna for at jeg har latt meg lure opp i stry. En sur lærepenge.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utspekulert svindel fra ende til annen

Svindel fra ende til annen!
På to dager har jeg fått opp tre annonser fra nettsiden på Google-appen. Annonser med tilsynelatende intervjuer og bilder av norske håndtverkere. Hvis man googler produktene finner man dem til salgs for en brøkdel av prisen på Joom og Temu.
Jeg lukta lunta før jeg kjøpte noe men blir fryktelig provosert!
Burde vært politianmeldt.

Marit

Svindel, saueveske

Kjøpte saueveske som skulle være fra Hallingdal, mottok veske fra Kina? Trykk på plastikk. Bare svindel. Pinlig å bli lurt. Transaksjonen gikk til utlandet.

1 september 2026

Svindel!

Svindel!
Kjøpte to fuglehus som skal være håndskåret av
Sivert Haugen72 år · Valle i Setesdal · 44 år med håndverk · Over 3 000 skårne voktere.
Sivert Haugen finnes ikke!
Fuglehuset kommer fra Kina og er støpt i plast, er 20cm høyt. Rommet innenfor er veldig grunt, tror ikke fugler vil bygge rede der! "Dreneringshullet" er tett.
Ingen returadresse.

1 september 2026

Lureri

KI generert fra A til Å og jeg føler meg ganske dum som har gått fem på.
Trist at verden er så avhengig av "vekst" at slike organisasjoner får mulighet til å etablere seg. Spesielt trist at Post Nord inngår som en aktiv samarbeidspartner på logistikk siden.

29 augustus 2026

Svindelfirma

Bestilte saueveske jeg også, trodde det var norsk husflid. Fikk ingen ordrebekreftelse, og forsto raskt at jeg hadde blitt lurt da jeg logget inn i nettbanken og så hvor pengene var på veg. Et raskt googlesøk viste flere svindelbedrifter med ulike navn som selger de samme produktene med liknende historier om gamle damer med giktiske hender som avvikler verkstedet sitt. Skikkelig flaut å være så lettlurt. Betalte 550 kr. Samme veske selges for 80 kr på Temu. Tviler på at det dukker opp noe som helst. Får ta det som en lærepenge.

2 augustus 2026

Svindel

Jeg gikk fem på og bestilte meg en sauevesker ( altfor billig - så jeg ga i tillegg 100 kr ( tilsammen 600 kr). Veska kom aldri og det gikk etterhvert opp for meg at dette måtte være fake og svindel.
Jeg bestilte nå i aug.
Noe man kan gjøre da? utenom og føle seg dum og lettlurt?
Skulle gjerne hatt de pengene tilbake.

23 augustus 2026

Alt er fake

Alt er fake. Bilder, personer, firma og historien;

“52 År, Over 19 000 Vesker — Et Liv i Praktisk Håndverk Med Litt Lekenhet

Marit har regnet på det. På 52 år har hun klippet, quiltet og laget over 19 000 vesker, hver enkelt gjennom hennes egne hender. «I starten laget jeg bare enkle bomullsvesker til kvinnene i bygda,» sier hun. «Men jeg ville at veska skulle gjøre mer enn å bære varer, jeg ville at den skulle få noen til å smile når de tok den opp.»”

17 augustus 2026

Forseggjort scam

Forseggjort nettside med fine produkter og gode bakgrunnshistorier om produktene og de som angivelig har laget dem, for eksempel « Mari Haugen » fra Lofoten (også omtalt som «Marit»). Tilbudene er svært gode (FOR gode), og alle produkter er merket med at de er lagt i 4 handlekurver, og st der kun er 10 igjen. Søk på domeneadressen gir mistenkelig lite info, og kundeanmeldelsene det vises til kan ikke gjenfinnes noe sted på nett. Det kan derimot bildene av produktene - blant annet på Temu, Fyndiq osv…

15 augustus 2026

Is dit jouw bedrijf?