Nord Leasing Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Joachim og selskabet, tog godt imod mig og jeg har indtil videre intet dårligt at sige. De har været effektive og søde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter mere end 2,5 år som tilfredse kunder hos Nord Leasing har vi netop indgået aftale om endnu en ny bil – og oplevelsen har igen været helt i top. Et særligt tak til Joakim og Alexander, som... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Joachim Nierich fra Nordleasing er fantastisk serviceminded, behagelig og engageret. Lige hvad man har brug for når man ivrigt søger den rigtige bil at lease. Fortrinligt forløb hele vejen igen. Denne... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle leje en bil for første gang, og Nord Leasing var blevet anbefalet til mig. Jeg kontaktede dem, og de inviterede mig op samme dag. Jeg havde en meget stram tidsfrist for, hvornår jeg s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autoleasebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Hos Nord Leasing møder vi vores kunder i øjenhøjde. Leasing kan være svært at forstå men med vores kendskab til leasingmarkedet rådgiver vi dig om valg af bil, kontraktuelle forhold (også fra andre selskaber) samt økonomien i at lease. Ring eller skriv for en uforpligtende snak om hvad der er det rigtige for dig.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk service!

God kommunikation, opfyldte mine ønsker til bilen, hurtig levering og super service. Helt klart et sted jeg vil anbefale til andre og er 100% nogle man kan stole på.

25 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig professionel rådgivning de…

Virkelig professionel rådgivning de levere hos Nordleasing. Alt er gennemskueligt, og priser der ligger bedste i markedet til mit behov.

Man føler sig velkommen når man kommer i deres udstilling, lille hyggeligt personlig sted, med personlig betjening.

28 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har i dag fra nord leasing fået…

Har i dag fra nord leasing fået nummerplader på min Mercedes clk og det har fra første samtale med Joachim været en stor fornøjelse ,har anbefalet til andre som har haft samme oplevede.
Kan klart anbefale nord leasing.
Mvh Sascha

23 augustus 2024

2 biler handlet

2 biler handlet - altid top service.

Nu har jeg handlet både r8 og f-type med nordleasing.

Der er altid top service og ordentlighed også efter aftalens udløb!

Joachim er super god med råd og vejledning, og hele teamet er bare genialt.

16 mei 2024

Super service!!

Super service!!

Jeg har nu benyttet mig af Nord-Leasing igennem de sidste mange år, og de har simpelthen aldrig skuffet mig, hverken på prisen eller servicen! Et stort tak for hjælpen til hele holdet i det nordsjællandske, Joachim, Jonas, HC og alle de andre. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger Nord-leasing som min leasing anvarlige, da de er til at snakke med men i aller vigtigeste grad realistiske, med hvad der er muligt og ansvarligt.

22 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ALDRIG NOGENSINDE IGEN!!!

Uden tvivl den væreste indenfor leasing. Jeg vil aldrig nogensinde have noget med dem og gøre. De leverede en bil som de afhentede fra Lysdahl Simonsen. Den blev kørt direkte til mig uden nogen former for check af bilen. Da jeg fik nøglerne måtte jeg selv stå for en Ny klima , nye dæk , nye skiver og klodser, samt stor service.
Hold jer væk fra dem. Søg noget andet istedet.

15 september 2023

Kære Yakup,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ikke enig i den noget unuancerede udlægning.

Du kom til os gennem en samarbejdspartner og vi blev bedt om, hvis muligt, at kreditgodkende og udarbejde en finansiel leasingaftale til dig. Så vidt jeg er orienteret fandt du eller vores tidligere samarbejdspartner bilen til dig. Vi har med andre ord ikke set bilen og har derfor ikke været involveret i at sikre at køretøjets beskaffenhed var i orden. Som du selv skriver blev bilen hentet (ikke af os) og kørt direkte til dig (igen ikke af os).

Jeg kan derfor kun svare med afsæt i de forpligtelser du har (undersøgte du selv bilen eller fik du forhandleren til at give en eller anden form for beskrivelse/garanti) og de forpligtelser vi har.

Hvad angår sidstnævnte kan jeg konstatere at vi ikke har været grundige nok med at forklare dig hvad en finansiel leasingaftale indebærer - særligt på et køretøj der ikke tidligere har været i vores ejerskab og som vi aldrig har set. En finansiel leasingaftale er en periodeafgrænset finansering.

Så for at bringe tingene i perspektiv svarer din anmeldelse her til, at du efter købet af en bil der ikke levede op til dine forventninger, ringer ned i banken for at brokke dig over at de var så frække at yde dig et lån til købet af bilen.

Jeg forstår din frustration men du peger pistolen i en forkert retning. Det håber jeg du kan se.

Med ønsket om en god dag.

Hans-Christian
Nord Leasing

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uden tvivl den bedste service fra et engageret team af medarbejdere!

Jeg har ikke haft bil i langt tid, men kun ejet, så derfor har jeg virkelig været påpasselig med at lease. Dog fik jeg et godt tip og der gik ikke lang tid før jeg fik kontakt til Joachim.

Desværre var vi i tidspres, og da bilen både skulle være billig, have masser af komfort og samtidig kunne tåle at kører en masse kilometer, var jeg tæt på at give op, men ikke desto mindre fik Joachim tryllet en bil frem, som var langt over min forventning af hvad jeg kunne få af bil til den pris og endnu mere luksus end hvad jeg havde forventet!

For mig har en bil altid bare været et nødvendigt transportmiddel, hvor jeg må erkende at en bil for mig lige nu, er meget mere end det takket være Joachim og Nord Leasing.

Derudover ringede jeg ind senere, med små problemer i forhold til forsikring, hvor Nord Leasing, løste problemet inden for 15 min over telefonen og mail.

Så kæmpe tak til Jer! Jeg glæder mig allerede til at modtage min nye bil!

11 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nord Leasing har hjulpet mig med mine…

Nord Leasing har hjulpet mig med mine sidste to biler. De tager sig tiden til at finde det helt rigtige til deres kunder og deres behov. Ved min sidste bil viste de virkelig at de går de ekstra skridt for den bedste løsning og bil til kunden.

Store anbefalinger herfra.

19 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle leje en bil for første gang

Jeg havde en meget stram tidsfrist for, hvornår jeg skulle bruge bilen, og på mindre end 24 timer sørgede Nord Leasing for at finde den rette model, håndtere papirarbejdet og levere den ønskede bil til mig. Et helt fantastisk team, der ydede en sublim service igennem hele processen.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Nord Leasing.

11 oktober 2023

Super god service!!!

Har handlet bil igennem Joachim, som har givet en virkelig god service og været serviceminded hele vejen igennem. De havde fikset nogle småting på bilen, som vi ikke engang havde aftalt 👌🏼

Derudover var leveringen af bilen også en rigtig god oplevelse.

De får en varm anbefaling herfra!

24 augustus 2023

Hej Gustav

Mange tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at du har valgt at lease din bil gennem os, og håber meget på at se dig hos os igen :-)

Anbefaling af Nord Leasing

God information, fornuftige priser og hurtig levering. Jeg har hele tiden følt at jeg har været i gode hænder, og det er det vigtigste for mig.

Mangler nøgle nummer to, men kan se i min mail at den er på vej 😉😄

Tak til Nord Leasing!

11 augustus 2023

Hej Laust,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse, og ikke mindst at du har valgt at lease gennem os :-)
Håber nøgle nr. 2 er nået frem til dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

God oplevelse indtil bilen blev leveret

God oplevelse indtil bilen blev leveret, herefter forsvandt servicen, på trods af utallige henvendelse her 3 måneder efter, er der stadigvæk ikke kommet styr på tingene,

Min anbefaling er klart at handle et andet sted, hvor de har styr på aftalerne og man får det samlet produkt som lovet, med en mere professionel tilgang.

5 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

🌟🌟🌟🌟🌟 kan godt sige god for…

🌟🌟🌟🌟🌟 kan godt sige god for nord-leasing. Vi fik en super god snak, vores sælger Joachim som gjorde noget ud af at møde ind så det kunne passe med vores arbejde. Hurtig til at svare på spørgsmål og hurtig levering af bil. Og en rigtig god kontakt og service om bilen generelt.

21 juni 2023

Hej Natascha,

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har haft en god oplevelse hos os, og håber meget at se jer en anden gang :-)

Utrolig god servis.

Vi har netop leaset en bil igennem Nord Leasing. Vi var meget i tvivl om, hvilken bil vi skulle have, og der var Nord Leasing utrolig hjælpsomme. Vi ente med at hente en Alfa Romeo Stelvio hjem fra udlandet og der var deres sælger Joachim virkelig god og hurtig, til at finde den helt rigtige bil på et ellers meget begrænset market.

Vi kan varmt anbefale Nord Leasing til andre, og det er absolut ikke sidste gang vi handler bil igennem dem.

5 juni 2023

Hej Søren,

Vi er meget glade for at i valgte at lease jeres Alfa Romeo Stelvio hos os. Vi glæder os til at se jer næste gang bilen skal udskiftes :-)

Super god service og fleksibilitet

Super god service og fleksibilitet

Skulle lease en bil, hvor Nord tog min egen bil i bytte. Jeg havde kontakt med Joachim som var ekstrem serviceminded, og gik langt for at levere leasing bilen hurtigst muligt.
Nord leasing har været super igennem hele forløbet fra kontakt til levering af bil.
Vil anbefale alle at lease deres næste bil igennem Nord! Tag kontakt til Joachim og jeg er sikker på han kan finde den bedste løsning på ingen tid.

Jeg kommer 100% til at lease gennem Nord i fremtiden.

1 juni 2023

Hej Mads,

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at du har valgt at lease din bil gennem os :-)
Vi glæder os til at se dig næste gang bilen skal skiftes ud!

Fantastisk team

Fantastisk team! Professionelt og ufattelige menneskelige medarbejdere! Kæmpe taknemlig for den service ved de to biler jeg har leaset gennem dem. Alle mine anbefalinger går til Nord Leasing!! Jeg forblive kunde resten af mine dage, det helt sikkert

5 mei 2023

Kære Cecilie,

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at du har valgt at lease dine biler gennem os! Vi ser frem til at se dig i fremtiden :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan på det varmeste anbefale dette…

Jeg kan på det varmeste anbefale dette firma til kommende kunder. Det er luksusbiler nøje udvalgt og fint formidlet videre til de kunder der drømmer om en bestemt bil eller brand.

De tager sig tid til hver enkelt kunde og man mærker straks at servicen er høj og kvaliteten på bilerne lige så.
Det er vitterlig luksus og jeg har sjældent været så glad for en bil som den jeg har fået gennem Nord.
Tak til Joachim for uovertruffen service.

Jeg tænker jeg forbliver loyal bilkunde fremover.

24 april 2023

Kære Sussi,

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på at du har leaset din bil igennem os, og at du har haft en god oplevelse med det!