Joachim og selskabet, tog godt imod mig og jeg har indtil videre intet dårligt at sige. De har været effektive og søde.
Lees wat reviewers zeggen
Efter mere end 2,5 år som tilfredse kunder hos Nord Leasing har vi netop indgået aftale om endnu en ny bil – og oplevelsen har igen været helt i top. Et særligt tak til Joakim og Alexander, som... Toon meer
Joachim Nierich fra Nordleasing er fantastisk serviceminded, behagelig og engageret. Lige hvad man har brug for når man ivrigt søger den rigtige bil at lease. Fortrinligt forløb hele vejen igen. Denne... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg skulle leje en bil for første gang, og Nord Leasing var blevet anbefalet til mig. Jeg kontaktede dem, og de inviterede mig op samme dag. Jeg havde en meget stram tidsfrist for, hvornår jeg s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Nord Leasing møder vi vores kunder i øjenhøjde. Leasing kan være svært at forstå men med vores kendskab til leasingmarkedet rådgiver vi dig om valg af bil, kontraktuelle forhold (også fra andre selskaber) samt økonomien i at lease. Ring eller skriv for en uforpligtende snak om hvad der er det rigtige for dig.
Contactgegevens
Gøngehusvej 281, 2970, Hørsholm, Denemarken
- 71995060
- info@nord-leasing.dk
- nord-leasing.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Når de selv bliver snydt
Når de selv bliver snydt, vælger de så at snyde kunden.
De havde en mellemmand som overdragede mig en kontrakt på en bil.
Jeg finder så ud af at bilen er spolet over 100.000 km tilbage som jeg har dokumentation på.
+ bilen er defekt og en del lamper begynder at tænde blot en uge efter.
Jeg skriver til Hans-Christian og fortæller at denne bil ikke lever op til de oplysninger de har fremlagt på bilen.
Efter nogle ugers snak frem og tilbage vælger de at tage bilen tilbage.
Jeg får en del af min udbetaling tilbage og resten høre jeg aldrig for efter følgende.
Der går 6 måneder og jeg bliver kontaktet af en dame der siger jeg skylder hende penge angående en bmw x6 som jeg har overtaget.
Forstår intet af det, finder så ud af hun havde bilen før mig og afleverede den også tilbage af den samme grund da bilen ikke levede op til den standard der var oplyst.
Hun havde mistet en del flere penge end jeg.
Fortæller hende så om mit forløb og hun begynder også at forstå.
Snakker endnu engang med Hans-Christian og han mener at det er mellem manden der har snydt hende og mig.
Alt om alt ender det med Hans-Christian fra nordleasing ender med at sende mig i retten for tabet af bilen ved et videresalg.
Da jeg har afleveret bilen tilbage har de så solgt bilen med et stort tab som jeg intet har at gøre med i de 3 uger jeg havde bilen.
Har alt dokumentation for alt dette.
De løber fra sine egne ord.

Har netop modtaget min Mini Cooper S
Har netop modtaget min Mini Cooper S, som jeg er rigtig glad for! Fornøjelse at handle med Joachim, som er en yderst kompetent leasingrådgiver!
Tak for handlen drenge!

Super god service
Super god service!
Jeg skulle have hjælp som første gangs leaser og har været i gode hænder, hele forløbet igennem. Fik den rette hjælp og vejledning og jeg kunne som kunde ikke være gladere. Forløbet blev gjort nemt og overskueligt, selv for mig som ikke har den store forstand på biler og leasing.

Fin oplevelse ;)
Har netop modtaget min C250. Hurtig levering, super service, tak!

Uacceptabel oplevelse
Uacceptabel oplevelse. Om det skyldes dem eller deres samarbejdspartner er jeg ikke helt sikker på. Men sikkert er det, at det er noget nær den værste oplevelse jeg har haft ifht leasing af biler.