Bedrijfsgegevens

1. Fitnessapparatuur groothandelaar

Geschreven door het bedrijf

Grundlagt i 2023, er Nordic Recovery dedikeret til at tilbyde innovative løsninger til dem, der lider af smerter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,0

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer lang væk fra dem

Hold jer lang væk fra dem. Har aldrig fået leveret min vare og de nægter refundere mine penge, skriver til mig senest det DAO der skal refundere mig. Da jeg bestilte varen var der desuden lagerfejl og der gik en måned før jeg skulle have haft varen, som jeg aldrig fik. DAO skrevet til mig sagen er afsluttet fra deres side fordi den ikke kan spores, og jeg skal kontakte leverandøren for det videre forløb. Leverandøren siger at jeg skal have pengene fra DAO, og at den stadig efterlyses, selvom jeg har sendt dem på skrift at den er afsluttet fra DAO’s side. Og så havde de endda den frækhed at skrive til mig for flere uger siden, jeg ikke skulle bekymre mig om få pengene retur fordi DAO var ansvarlige. Det jo dem jeg har købt den af der er, så de burde have 0 stjerner.

27 juni 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har dyrket gymnastik i mange år

Jeg har dyrket gymnastik i mange år, og lidt med lænd smerter. Intet har rigtig hjulpet, men efter brug at Nordic Recoverys massagebælte, mærker jeg klart en forskel, og føler forbedring fra hver uge der går. Den er super dejlig at have på.
Hurtig levering og super sød kundeservice.

20 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har modtaget et massagebælte Nordic…

Jeg har modtaget et massagebælte Nordic recovery. , jeg var lidt skæptisk i starten, men kan virkelig mærke fremgang på min lænd fra hver gang jeg bruger det.
Af alle metoder jeg har brugt, vil jeg uden tvivl anbefale bæltet fra Nordic recovery.

1 mei 2024

Super effektiv

Jeg har haft et massagebælte Nordic Recovery i snart 3 måneder nu., og det har virkelig hjulpet med mine lændesmerter indtil nu og fra hver dag jeg bruger det, føler jeg en klar forbedring.
God service, og hurtig levering.

3 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nordic Recovery’s Kneeflex Pro har…

Nordic Recovery’s Kneeflex Pro har været en kæmpe hjælp i rehabiliteringen af mit knæ - jeg har mindre smerter, og mere plads til at være fysisk aktiv. Kan helt klart anbefales, og derudover er der en fantastisk kundeservice.

2 mei 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virker godt og hurtig levering

Er meget tilfreds med produktet- det har virket effektivt indtil nu, så jeg glæder mig til at se om det virker på den lange bane. Hurtig levering, dog var manualen på engelsk, men vil stadig varmt anbefale produktet, hvis man har knæsmerter!😊

23 maart 2024

Fantastisk knæmassager

Fantastisk knæmassager - Effektiv smertelindring!

Jeg har været så imponeret over denne knæmassager! Efter at have lidt af knæsmerter i lang tid, besluttede jeg mig for at prøve dette produkt, og det har virkelig gjort en forskel i min daglige livskvalitet. Den beroligende massagefunktion lindrer mine smerter øjeblikkeligt og hjælper med at løsne op for spændinger. Jeg kan ikke anbefale det nok! Tak Nordic Recovery for dette fantastiske produkt!

17 maart 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.