Bedrijfsgegevens

1. Babywinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Nordic Child designer vi produkter, der gør hverdagen lettere for forældre og tryggere for børn. Vores første produkt – en sikkerhedscertificeret HipSeat – er skabt til at give dig støtte, frihed og nærhed, når du bærer dit barn. Vi ved, at små ting kan gøre en stor forskel i en travl hverdag, og vores mål er at skabe gennemtænkte løsninger, som du faktisk har lyst til at bruge – hver dag. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, komfort og sikkerhed, og vi udvikler alle produkter med udgangspunkt i virkelighedens behov. Du skal ikke vælge mellem stil og funktion – du skal have begge dele. Velkommen til Nordic Child – hvor det handler om at bære med kærlighed og bevæge sig med frihed. ❤️Fra forældre til forældre.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Kæmpe anbefaling

Det udstyr som jeg (som førstegangsforældre) ikke vidste at jeg manglede!!!

HipSeat fra Nordic Child har virkelig reddet min ryg. Jeg har klart kunne mærke forskel, når jeg bærer rundt på min søn. Den er nem at justere og min søn elsker at sidde på den.
Derudover har den rum til småting, netholder til drikkedunk/klemmepose eller lign. Og med lidt god vilje kan jeg nærmest pakke en mini pusletaske i den. Kæmpe bonus!

Kæmpe anbefaling herfra!

13 februari 2026

Kære Johanna ,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤍

Det betyder virkelig meget for os at høre, at HipSeat fra Nordic Child har gjort en mærkbar forskel for dig – især som førstegangsforælder. Vi ved, hvor meget man bærer rundt i løbet af en dag, så at den kan aflaste ryggen og samtidig være komfortabel for din søn, er præcis det, den er designet til 🙌

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaler os videre. Det sætter vi enormt stor pris på 💛

Fantastisk oplevelse hos NordicChild

Vi har haft en virkelig god oplevelse med NordicChild. Bestillingen var nem og overskuelig, og leveringen kom hurtigt og som lovet. Produktet lever fuldt ud op til forventningerne – høj kvalitet, flot design og tydeligt lavet med fokus på både funktionalitet og børnenes behov.

Kundeservicen var også helt i top. Vi fik hurtigt svar på vores spørgsmål, og man mærker tydeligt, at de går op i deres kunder.

Vi handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale NordicChild til andre forældre.

2 februari 2026

Kære Cem,

Tusind tak for din flotte og uddybende anmeldelse ⭐️

Det glæder os virkelig meget at høre, at både bestilling, levering og produkt har levet fuldt op til dine forventninger. Vi har stort fokus på kvalitet, design og funktionalitet – altid med børnenes behov i centrum – så det betyder meget for os at få den feedback.

Hvor er det også dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gør os umage for at give hurtig og personlig hjælp, så du føler dig tryg hele vejen.

Tak fordi du vil anbefale Nordic Child – vi glæder os til at handle med dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt produkt og hurtig levering

Jeg er så glad for min hipseat fra Nordic Child! Den er i så god kvalitet, super nem at bruge og den er virkelig skånsom for ryggen. Den tager størstedelen af min babys vægt, så min ryg ikke belastes og den har god plads til alle ens nødvendige småting.
Desuden var der virkelig hurtig levering – kan klart anbefales!

20 augustus 2025

Kære Dena

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💛

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med din hipseat fra Nordic Child, og at den gør hverdagen lettere for både dig og din ryg. Det betyder meget for os, at kvaliteten og funktionaliteten lever op til dine forventninger. Vi ønsker dig og din baby mange gode stunder med den!

De bedste hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige hvad du mangler som forældre

Jeg fik købt en HipSeat, efter langtids søgen, til min side søde veninde. Og hun har aldrig været SÅ glad for den.
Hænderne fri og barnet tæt på sig.
Vi må indrømme at sige; kvaliteten er super god og deres service er endnu bedre.
- NordicChild kan uden tvivl anbefales til alle forældre derude.

13 augustus 2025

Kære Rasa,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🌸

Det glæder os virkelig meget at høre, at HipSeat’en har skabt så stor glæde – både hos din veninde og hendes barn. At kunne have hænderne fri og samtidig have barnet tæt på, er netop det, vi ønsker at give forældre gennem vores produkter.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om både kvaliteten og vores service – det betyder meget for os. Tak fordi du vil anbefale Nordic Child videre 🙏💛

Team Nordic Child

Lees meer over geverifieerde reviews.