Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Nordiglow.se är ett svenskt företag som erbjuder noggrant utvald fordonsbelysning för dig som ställer höga krav på prestanda, design och hållbarhet. Med fokus på kvalitet, snabb leverans och personlig service vill vi göra det tryggt och enkelt att hitta rätt belysning för både väg och arbete.
Contactgegevens
Zweden
- nordiglow.se
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Sirius R9
Riktigt imponerad av Sirius R9! Ljuset är otroligt starkt med både lång räckvidd och bra bredd, vilket gör stor skillnad vid mörkerkörning. Kvalitetskänslan är hög och den var enkel att montera. Kan verkligen rekommendera den till alla som vill uppgradera sin fordonsbelysning.
Great quality and fantastic Customer…
Great quality and fantastic Customer services
Kanonföretag
Kanonföretag! Riktigt hög kvalitet på belysning och snabb leverans.
Kundservicen var toppen och det märks att de kan sina grejer. Kommer definitivt handla här igen nästa gång. Stark femma.
Otroligt nöjd med mitt köp från…
Otroligt nöjd med mitt köp från nordiglow.
Produkterna håller riktigt hög kvalitet och lyser extremt bra ute på vägen. Leveransen gick snabbt och kundservicen var både professionell och hjälpsam genom hela köpet.
Rekommenderas starkt till alla som söker kraftfull och pålitlig fordonsbelysning!
Jag köpte en lampa till min v70 och…
Jag köpte en lampa till min v70 och kvaliteten på produkten var fantastisk. Med hjälp av dessa lampor kan jag nu lysa upp hela vägen både för mig och för andra.
Prima hemsida med kvalitativa produkter
Så fantastiskt underbara lampor och riggar! Bästa i branschen! 👍
Bra produkter med bra kvalitet
Bra produkter med bra kvalitet, köpte Sirius R9 riktig bra! Lyser upp riktigt långt så man ser bra i mörkret
Fina ljus med bra kvalite
Fina ljus med bra kvalite, lyser över förväntan
Riktigt lysande bra Ljus
Riktigt lysande bra Ljus, bra priser till kraftigt sikt på vägarna
Riktigt bra varor till ett otroligt bra…
Riktigt bra varor till ett otroligt bra pris!
Supernöjd med hela upplevelsen samt servicen. Det blir definitivt fler beställningar i framtiden!
Deluxe
Jag köpte extraljus från Nordiglow till min Truck några månader sen och är så nöjd med styrkan och designen. stark rekommenderar!
Jag är väldigt nöjd med mitt köp!
Jag är väldigt nöjd med mitt köp! Extraljusen var stilrena och fungerade riktigt bra. Trevlig och hjälpsam kundservice dessutom. Rekommenderas!
Köpte en Stellarbeam X22
Köpte en Stellarbeam X22. Prisvärda produkter av hög kvalitet. Jag är väldigt nöjd med mitt köp och kundservicen var både trevlig och hjälpsam med alla mina frågor.
Dit is Trustpilot