Bestilte dæk i tyskland via Daekonline.dk der havde listet firmaet som monteringspartner. Ville booke tid og informere dem (ham) om at han skulle forvente modtagelse. Det var fuldkommen umuligt at... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Simpelthen for useriøst. Bookede en tid mandag sidst på dagen til lapning tirsdag morgen 0800 via webportalen. Fik 2 bekræftelser via mail, som jeg bekræftede tilbage. Da der ikke var kommet nogen 08... Toon meer
Påskeferie i sommmerhuset, venstre baghjul taber luft hvorefter man finder en skrue i dækket. Nærmeste dækcenter har ikke tid før efter påske. Ringer til Tobias fra Punkteretdæk.dk der kommer ud og... Toon meer
FANTASTISK SERVICE!! Vi fik en pludselig punktering i Hellerup tirsdag d. 25. oktober sent om aftenen kl. 22. Jeg fandt tilfældigt Nordsjællands dækservice på google og gav dem et kald. Indenfor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Nordsjællands-dækservice tilbyder vi den mest effektive og bedste service inden for dækskifte mm. Jeg er uddannet mekaniker og har mere end 6 års erfaring. Som personvognsmekaniker kan jeg give den bedste anbefaling i forhold til, hvad din bil skal bruge af dæk og fælge. Står du og skal have skiftet dæk men mangler tid og overskud i hverdagen, så er vi dem, der kommer og hjælper dig. Nordsjællands-dækservice er et udkørende mobilt dækcenter markedets bedste service og billigste priser.
Contactgegevens
Byvejen 23, 2890, Nivå, Denemarken
- info@nord-auto.dk
- nordsj.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Jeg ringede en tidlig aften efter at have fået en punktering, og medarbejderen der tog telefonen var venlig og forsinkrede mig at den ville være løst inden kl 10 dagen efter.
Efter en god nats søvn ringer de tilbage allerede før kl 09 og det hele er blevet fikset.
God service, godt håndværk og gode priser.
Kan anbefales - Bestiller tid søndag til lapning mandag…
Bestiller tid søndag til lapning mandag morgen kl. 8. De kommer og konstaterer at dækket ikke kan lappes. Vi har dæk der ikke er helt almindelige, men han skaffer et i Jylland og kommer næste morgen 8.30 og monterer. Alt sammen til en fair pris.
Eneste minus er at mailen med en bekræftelse aldrig nåede frem, men de tog telefonen da jeg ringede og spurgte. Bruger dem gerne igen.
Super god service og meget fair pris.
Super god service og meget fair pris.
Bestilte 4 nye dæk kl. 8.30 om morgenen, og de vare leveret og monteret på p-pladsen ved mit arbejde inden klokken var 14.00
Super service
Hurtig professionel lapning af dæk - on the spot
Rykkede hurtigt ud efter jeg havde fået…
Rykkede hurtigt ud efter jeg havde fået en skrue i dækket og kunne derved få klaret det samme dag som jeg kontaktede dem. Dette skete i påsken, så fedt at det kunne klares
Hurtig og effektiv service
Ringer til Tobias fra Punkteretdæk.dk der kommer ud og lapper dækket. Anede ikke denne service eksisterede før nu. Hurtigt og flot arbejde som jeg klart kan anbefale til andre skulle man være ramt af uheldet.
FLOT service.
Kontakt dem på mail for råd, da vores værksted BMW svigtet os. De ringet tilbage samme dag med meget fint rådgivning angående vores flade bagdæk.
Henviste desuden til anden kollega i branchen.
Flot service, når jeg nu intet købte.
Tobias er en stjerne
Tobias er en stjerne
Jeg er den “heldige - u- heldige ejer af en Tesla der punktere lidt og Tobias har været en hurtig og professionel hjælp hver gang
Professionel
Professionel, hurtig og venlig! Tobias er manden man ringet til, når der er brug for en akut lapning 🙏💪
Super service
Super service. Varm anbefaling herfra. Træder til med kort varsel, udpræget servicegen og utrolig venlig.
Hjælpen var nær
Hjælpen var nær
Super service et stort tak fra mig

Antwoord van Nordsj
Fremragende service til en fornuftig…
Fremragende service til en fornuftig pris
Jeg kan kun anbefale

Antwoord van Nordsj
Hurtig og rigtig god service med min campingvogn
Skal ud med campingvogn opdaget at ventiler på begge hjul var utætte
Ringer til Thobias og han kommer inden for 2 timer fredag aften
Fantastik service
Tak for hjælpen
Kan anbefales 👍👍
Fantastisk!
Fantastisk med så hurtig hjælp når man akut har brug for den. Tak for rigtig god service! Andre steder kunne jeg tidligst får en tid dagen, det hjælper ikke når man skal bruge bilen med det samme :-)
Fantastisk service
Fantastisk service - Hurtigt og effektivt , vil helt sikkert bruge dem igen
Super service, godt håndværk og rimelig pris
Efter en pludselig punktering ringede jeg lidt tilfældigt til Nordsjællands Dækservice. Tobias var på pletten enormt hurtigt og fiksede dækket efter kundstens regler, så jeg hurtigt var kørende igen. Enormt godt arbejde, rigtig god service og meget rimelig pris. Klar anbefaling.
Super service
Super service. Fik sat 4 nye dæk på sommerfælgene og fik dem monteret. Det gik nemt hurtigt. Vil ikke tøve med at bruge nordsj.dk igen. :)
Perfekt !
Bedste service !
Akut punktering inden pinseferie - ringer til den første jeg kan finde på Google, de valgte så ikke at tage deres telefon hvilke gjorde mig ret irriteret!
Men men intet er ondt uden det er godt for noget, kontaktet nummer 2 og det var Tobias, sikke en service og professional stykke arbejde ! Vil anbefale ham til alle !
Fantastisk service!
Fantastisk service! Selvom min punktering var lidt mere besværlig fandt Tobias en løsning. Jeg valgte faktisk Nordsjællands dækservice pga. de gode anmeldelser her på Trustpilot, og jeg kan kun tilslutte mig, hvad de andre skriver. Hermed en kæmpe anbefaling af Nordsjællands dækservice og Tobias!
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, super god kundeservice og meget behagelig at snakke med, kan klart anbefale dem
Dit is Trustpilot