Nordsj Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte dæk i tyskland via Daekonline.dk der havde listet firmaet som monteringspartner. Ville booke tid og informere dem (ham) om at han skulle forvente modtagelse. Det var fuldkommen umuligt at... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Simpelthen for useriøst. Bookede en tid mandag sidst på dagen til lapning tirsdag morgen 0800 via webportalen. Fik 2 bekræftelser via mail, som jeg bekræftede tilbage. Da der ikke var kommet nogen 08... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Påskeferie i sommmerhuset, venstre baghjul taber luft hvorefter man finder en skrue i dækket. Nærmeste dækcenter har ikke tid før efter påske. Ringer til Tobias fra Punkteretdæk.dk der kommer ud og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

FANTASTISK SERVICE!! Vi fik en pludselig punktering i Hellerup tirsdag d. 25. oktober sent om aftenen kl. 22. Jeg fandt tilfældigt Nordsjællands dækservice på google og gav dem et kald. Indenfor... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Bandenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Nordsjællands-dækservice tilbyder vi den mest effektive og bedste service inden for dækskifte mm. Jeg er uddannet mekaniker og har mere end 6 års erfaring. Som personvognsmekaniker kan jeg give den bedste anbefaling i forhold til, hvad din bil skal bruge af dæk og fælge. Står du og skal have skiftet dæk men mangler tid og overskud i hverdagen, så er vi dem, der kommer og hjælper dig. Nordsjællands-dækservice er et udkørende mobilt dækcenter markedets bedste service og billigste priser.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk service niveau!

Fantastisk service niveau!
Nordsj / Nordsjællands dækservice får de bedste beste anbefalinger herfra. Fandt Nordsj / Tobias gennem Google søgning. Gav ham et kald og fik hurtigt en aftale samme dag. Tidspunkt og opgave matchede fuldstændig til forventningerne og mere til.
Håber det bedste for den lille virksomhed.
/J

11 mei 2023

Tobias er utrolig imødekommende

Tobias er utrolig imødekommende, effektiv, proffesionel og behagelig.
Han rykkede hurtigt ud og fixede punkteret dæk indenfor kort tid men stadig gjort top proffesionelt.
Højeste anbefaling!

20 april 2023

Fantastisk service af Tobias

Fantastisk service af Tobias. Virkelig glad for en god og sikker løsning efter nødlampningen af bugseringsfirma. Kom som aftalt og fik lappet dækket på ingen tid.
Tobias kan virkelig anbefales til andre, der står med en "flad" fornemmelse. :)

4 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I dag har jeg fået den bedste service

I dag har jeg fået den bedste service, man kan ønske sig. Min bil var punkteret, men Tobias var på pletten indenfor en time, og vupti var jeg kørende igen. Alt foregik meget professionelt og ordentligt - min varmeste anbefaling - hvis du har brug for hjælp.

29 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, god rådgivning og hurtig udrykning trods sen fredag eftermiddagstime. Virkelig bekvemt at han kom til os og ikke omvendt - og aftalen blev overholdt på minuttet. Vi ved godt, hvor vi skal henvende os næste gang ! Tak !

10 maart 2023

Fremragende service!

Jeg skulle have skiftet dæk på min mc det klarede Nordsjællands dækservice til punkt og prikke for mig. Kort sagt god service, god pris, hurtig ekspedition og super serviceminded! Alt er som det skal være. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen de kan klart anbefales.

17 februari 2023

Hurtig, professionel og prisbillig

Hurtig, professionel og fantastisk service. Når man modtager en service udover det forventede og sædvanlige er det også på sin plads at skrive anmeldelse.
Nordsjællands Dækservice var hurtig til at rykke ud - prisen var helt okay og servicen endnu bedre !
Kan klart anbefale Nordsjællands Dækservice når man står med håret i postkassen og skal have hjælp.

1 februari 2023

Antwoord van Nordsj

Rigtig mange tak for de fine ord jan
God weekend
Nordsjællands-dækservice

Virkelig god service

Var punkteret og efter syn på dækket, måtte det konstateres at der måtte nyt dæk på. Tobias sagde straks at han hentede 2 dæk til mig … og på under 2 timer var det hele ordnet.
Super god oplevelse og de bedste anbefalinger til Tobias og hans firma.

18 januari 2023

Antwoord van Nordsj

Mange tak for de fine ord.
God weekend
Mvh Nordsjællands-dækservice

Tusinde tak Tobias

Tusinde tak Tobias
Meget behagelig samtale i går søndag
Du kom som aftalt i dag mandag
Du lappede mit dæk og du kan klart anbefales 👌🏻
TAAK du er troværdig og gør dit arbejde med ordentlighed
Bedste hilsner Lisa

8 januari 2023

Antwoord van Nordsj

Mange tak for den fine beskrivelse lisa.

God weekend.

Mvh Nordsjællands-dækservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig effektiv og kvalificeret service

Virkelig effektiv, god og kvalificeret service. Alt foregik på min adresse mens jeg lavede aftensmad, så nemmere bliver det ikke. Tobias er omhyggelig samt dygtig - og forklarer gerne, hvordan han vil gennemføre sit arbejde, således at man føler sig tryg. Kan varmt anbefales😊

27 november 2022

Rigtig mange tak ;)

Top service

Top service - kan virkeligt anbefales.

22 november 2022

Antwoord van Nordsj

Rigtig mange gange tak ;)

FANTASTISK SERVICE!

FANTASTISK SERVICE!!
Vi fik en pludselig punktering i Hellerup tirsdag d. 25. oktober sent om aftenen kl. 22. Jeg fandt tilfældigt Nordsjællands dækservice på google og gav dem et kald. Indenfor en time stod Tobias på adressen og skiftede til et midlertidigt dæk, vi kunne køre hjem på. Dagen efter havde han skaffet samme dæktype og vi kunne frit vælge et tidspunkt at komme forbi og få det skiftet igen.

Alt dette til en mega fordelagtig pris og kanon kundeservice.

Kan varmt anbefale Tobias med 5 stjerner. Mega fed personlighed og et humør helt i top.

25 oktober 2022

Antwoord van Nordsj

Mange tak for den fine beskrivelse