Bestilte tights 14/2-26 har ennå ikke fått dem. Jeg har kontaktet kundeservice og får svar med samme tekst at bestillingen fin er aktiv og å på vei. Pga stor etterspørsel kan det ta lengere tid enn no... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
VARNING!!!!Bluff företag blivit blåst på 499kr! Beställde sculpt leggings 10 feb -man köpte ett par och fick ett par gratis. Var dum nog att betala med kort och fick meddelande direkt att varorna var... Toon meer
Ostin legginsit, jotka eivät vastaa kokoa. Pyysin 2 viikkoa sitten palautusta. Ei ole vieläkään vastattu. Klarna sentään laittanut maksun jäähylle. Katsotaan, miten tämä loppujen lopuksi menee. En suo... Toon meer
God kvalitet på själva produkten men tre veckors leveranstid (22 dagar) är inte särskilt snabbt.
Jag fick en trasig julkalender med…
Jag fick en trasig julkalender med fiskedrag och ville ha pengarna tillbaka men istället skickade de en ny kalender den kom strax innan julafton och även den var trasig. Den gick i retur 26 december men ännu inga pengar tillbaka.
Vägghylla trasig vid leverans
Vägghylla trasig vid leverans. Ny måste skickas. Order #136628
Pernilla Lindh
Köpte hundborste
Köpte hundborste. Helt värdelös. Mer än en månads leveranstid. Såg ut som ett svenskt företag på hemsidan. Kinaskit.
Chinese Dropship garbage.
Awful company. Looks Swedish, is actually Chinese dropship. The sizes are asian, not european and ships from China with "YUNExpress". Customer support responded once to me after 15 days of waiting, then ignored my request for a return/refund and asked "Have you received the item?"
Absolutely avoid.
Tveksamtill företag
Inte svenska produkter. Skickas från Kina, lång väntetid ca 4 veckor för konpressionstights. Kvaliteten - sisådär.. Trodde de jag beställde tillverkares i Sverige och att varan skulle komma efter nån vecka..
En fruktansvärt oseriös verksamhet
En fruktansvärt oseriös verksamhet! Svarar inte på mail (skickade 6 totalt inom ramen för 1 månad), ingen återkoppling kring retur och ingen respons förrän jag låste betalningen via Klarna. De vill givetvis ha betalt...
Om ni ännu inte gett er in och beställt av denna firma så är mitt råd GÖR DET INTE! Radera från er historik och se till att ni aldrig kommer i kontakt med dem!
Ett gott nyårs-råd!
/ Hilda
Sämsta företaget
Sämsta företaget. Beställt olika saker och det har varit problem med allt. Så svårt att skicka tillbaka. Betalar frakt. Skickar iväg. Varan kommer tillbaka. De erbjuder 30% återbetalning. Tog det för orkar inte hålla på med dem längre. Beställ inte härifrån
Usel kundtjänst och dålig produkt
Skickas från Kina, de stod som ett svenskt företag med kundservice som svarar inom 24 Tim, skitsnack, mailat om retur onsdag 16.30 fortfarande inget svar fredag 19.50. Bluff, köp inget från detta företag. De plockar bort dåliga recensioner från sin sida.
Tacksam att jag valde klarna, så nu är de rapporterade till dom, och får ju skylla mig själv att jag inte läste omdömen före jag beställde.
FAKE FAKE FAKE
FAKE FAKE FAKE - SVINDEL!!
Købte benskinner, betalte. Pengene er trukket, der er aldrig kommet en ordrebekræftelse eller kvittering, firmaet svarer ikke på mine henvender.
HOLD JER VÆK!!!!
Långa leveranstider
Beställde varan 10 november. Fick den 4 december. Och de lovar på sin hemsida" snabba leveranser ". Grejer fraktas från Kina först till Danmark. Ingen återkoppling från deras kundtjänst när jag frågade om långa leveranstider.
Retur
Det sämsta jag varit med om , går inte få kontakt med , svarar inte på retur men står att dom alltid svarar inom 24 timmar vilket inte stämmer. Skickar ut massa mail om reklam det kan dom,men svara på mail det kan dom inte. Handla inte här.
Mycket dålig kvalitet på ett gymband!
Håll er till sanningen!
Håll er till sanningen!! Tänkte köpa, ser fint ut, men lästa vad tidigare köpare skrivit, avstod direkt, ännu ett Kinaproducerat exempel på något man inte skall köpa. Hur länge skall detta pågå???
Varför detta företag lurar dig!
Företaget är ett dropshipping företag som bygger en snygg hemsida och säljer saker som ägaren själv köpt via Wish, Temu och liknande hemsidor. Det är osäkra produkter utan godkännande från EU-direktiv och följer därför inte alla EU-lagar och regler som finns. Så vill du bli lurad så köp härifrån, annars leta efter en annan produkt istället.
Grundlurad
Grundlurad! Önskar det fanns minus! Beställde för hemsidan sa att det var svenskt företag = bluff nr 1. Direkt kom spårningsinformation som avslöjade att leveransen skulle komma från Kina. Mailade omedelbart och ville avbeställa men fick nekande besked då leveransen redan påbörjats=bluff nr 2. Faktura skapades omedelbart (genom Klarna tack o lov) 14 dagar senare kom leveransen som inte på nåt sätt motsvarade vad jag beställt. Mailade och ville ha returuppgifter. Dag 1-inget svar/dag 2-inget svar/dag 3-inget svar/dag 4-där jag la till att dom inte kommer få något betalt eftersom jag meddelat Klarna att jag returnerar varan kom så bekräftelse på att det var OK att returnera. Så glad att jag valde Klarna få först/betala sen.
Tack alla ni som skrivit omdömen
Tack alla ni som skrivit omdömen.
Jag tänkte precis köpa denna som ständigt dyker upp som reklam. En hållare för schampon osv i badrummet. Ser otroligt professionell ut med sugproppar som fastnar på en sekund på alla material 😂
Så verkar som dem redigerar videos med AI eller nått 🧐
Tack vare min magkänsla och tidigare erfarenheter av massvis med bluff företag 🤮 så kollade jag recensioner och ni alla skriver klart och tydligt så jag fick en helhets bild 👌
Av alla 18 recensioner va 17 av dem 1 stjärna och en va 3 stjärnor. Han hade iaf fått sin produkt. Men sådär kvalité 🤔
Sjukt att dessa företag får hålla på utan att bli anmälda då dem har gömt sitt org nr i Kina eller Cypern där polis eller skatteverket inte kommer åt dem 👎🤬
Sluga ormar är dem 🤮🐍
Totalt oduglig glasögontvätt
Skulle igentligen inte vara någon stjärna.
Köpte en glasögontvätt som enliigt reklamen skulle vara så bra.
Sämsta produkt jag någonsin köpt.
Tvättade inte utan gnodde bara ut fett och smuts som fastnar på glaset.
När jag reklamerade den som en oduglig vara att den inte funkade så gick det bra att skicka den tillbaka.
Enl. deras instruktioner skickade jag tillbaka den som paket med spårning. Kostade 305:-
Nu vägrar dom att betala för frakten och säger att det var ett återköp fast jag hävdat motsatsen.
Tyvärr ingen ide att kräva dom på pengar då det kostar mer än det smakar.
Så en varning. Se upp.
Otroligt lång väntan på leverans
Otroligt lång väntan på leverans. Gjorde en beställning 2025-10-21 och de skrev att det skulle ta några dagar. Nu 2025-11-10, 3 veckor senare, har varorna ännu inte kommit.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.