Bestilte tights 14/2-26 har ennå ikke fått dem. Jeg har kontaktet kundeservice og får svar med samme tekst at bestillingen fin er aktiv og å på vei. Pga stor etterspørsel kan det ta lengere tid enn no... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
VARNING!!!!Bluff företag blivit blåst på 499kr! Beställde sculpt leggings 10 feb -man köpte ett par och fick ett par gratis. Var dum nog att betala med kort och fick meddelande direkt att varorna var... Toon meer
Ostin legginsit, jotka eivät vastaa kokoa. Pyysin 2 viikkoa sitten palautusta. Ei ole vieläkään vastattu. Klarna sentään laittanut maksun jäähylle. Katsotaan, miten tämä loppujen lopuksi menee. En suo... Toon meer
God kvalitet på själva produkten men tre veckors leveranstid (22 dagar) är inte särskilt snabbt.
Värdelös kundtjänst o Infoöht
Värdelös kundtjänst o Infoöht. Önskar jag googlat omdömen innan beställning o info produkt som för övrigt lyser med sin frånvaro
KINA-SCAM
Köpte julkalendern där de visar i en video där de tar upp både ett swimbait och chatterbait som exempel från denna kalender. Påstår att de är en svensk sida, så fort jag beställt förstår jag att detta är dropshipping företag från Kina då paketet skickas med yun-shipping dvs TEMU. Får hem kalendern och det är rena skämtet, små drag på 3 gr och allt är uruselt i kvalité. Beställ inte från denna sida, riktig jäv.. scam-sida hade det gått och ge 0 poäng hade de fått det.
Har fortfarande inte fått min produkt…
Har fortfarande inte fått min produkt efter tre veckor och måste betala fakturan snart. Otroligt dålig kundtjänst som inte hjälper till. Vad jag har fått efter att beställt varor från dem är en massa phising email från någon som säger sig vara DHL (men man ser tydligt att det inte är det). Aldrig mer att jag köper något från Norillo.
Jättedåliga varor från Kina
Jättedåliga varor från Kina. Retur omöjlig. Kundtjänst svarar inte. Undvik beställa!!!
Lurad så in i Norillo
Vad hände? Fick en produkt helt utan funktion. Under tiden som glasögonen ligger i sin "tvättmaskin" och det inte händer någonting så hinner jag putsa dom top notch själv på nanotid.
Vad ska företaget göra bättre? Tänka på sitt rykte och förtroende. Inte hitta på information och filmer som får dom att framstå som oseriösa.
Vad ska du göra som läser det här? Välj själv men lägg ihop min upplevelse med övriga här så är det en enkel ekvation.
Varför ödslar jag tid med den här infon? För att DU, nästa kund som läser här innan du trycker på köpknappen ska VETA vad Norillo är för företag och att du får stå för returfrakten själv även fast du får en "leksak" som inte fungerar.
Eller som Maja gulligt skriver trots att hon inte använt just min produkt eller jag ens skickat tillbaka den:
"Eftersom produkten fungerar som den ska och det inte rör sig om något tekniskt fel, räknas detta som en vanlig retur. Därför står du som kund för returfrakten."
Så mycket säljfake i denna produkt dom…
Så mycket säljfake i denna produkt dom säljer ju INTE DETTA utan en svetsad billig produkt !! Akta er för att köpa från dom !!dom saluför en billig dålig svetsad vedklyv men använder bilder i sin marknadsföringen från originalet kindlingcrakers.com som är gjort i helgjutet och helt annan kvalité . Köp inte dessa produkter
Otydlig information om leveransland
Jag köpte en keps från Norillo eftersom sidan ger intryck av att vara en svensk nätbutik med lager i Sverige. Först i efterhand, via flera klick i spårningslänken, framgick att varan i själva verket skickas från Kina (”CN-SE”).
Varken produktsidan eller orderbekräftelsen informerade om detta – informationen blir synlig först när försändelsen redan är skickad. På hemsidan hittade jag sen visserligen i villkoren att vissa produkter kan skickas från Kina. Och det gör det svårt att veta varifrån varan faktiskt skickas, hur lång leveranstiden blir och om importmoms kan tillkomma. Informationen är alltså otydlig och riskerar att vilseleda kunder som tror att de handlar från ett svenskt lager. Jag har idag väntat 9 dagar på min keps och den är först idag skickad från Kina. Imorgon skulle jag ha gett bort den som present, men får nu istället handla en ny present eftersom den inte hinner komma i tid. Kommer inte handla mer av Norillo. - Till slut kom kepsen efter 22 dagar.
Väntsr fortfarande
Lång väntetid trolig drop shipping
Varning drop shipping, beställ produkten själv och slipp betala överpris. Lång väntetid och usel hundhårborste.
Ej fått min order efter mer än 2 veckor…
Ej fått min order efter mer än 2 veckor samt inte fått svar trots två mail till företaget
Sämsta hundborsten genom tiderna
Hundborsten som norillo säljer var det sämsta jag någonsin har testat.
Produkten -> norillo™-hundborste-som-stoppar-fallning-och-haller-hemmet-rent
Fungerar inte alls på hund med lång päls, skickades direkt från Kina. KÖP EJ!!
God kvalitet men långsam leverans
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.