Vi beställde ett soffbord 251101 och fick leveranstid i v 4. Vi fick betala bordet ganska omgående men leveranstiden sköts upp TRE gånger, sista gången till v 19. Då gav vi upp och avbeställde och k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vår första leverans utav ett glasbord (Glasgow) blev reklamerat utav DHL som själva hade haft sönder glasskivan vid deras hantering. Jag ringer till Norrmalms möbler och berättade vad som hänt. Vi fic... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag blev mycket glad när jag hittade denna lilla hatthylla på nätet. Hadde spanat in en liknande hos en annan leverantör för ett tag sedan men till min stora besvikelse hadde produkten nu utgått hos d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vackert skåp, väl emballerat och gediget. Svårt att förstå hur det skulle fästas i väggen så vi anlitade en vän som monterade fast det på ett annat, snyggt och säkert sätt. F. ö mycket nöjda.
Bedrijf heeft geantwoord
Finn ett brett sortiment av färdiga möbler samt själv-design möbler där du bestämmer allt.
Peters väg 3, 57940, Berga, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Norrmalms möbler (Tonorex Design)
Möbeln enligt beskrivning. Bra manual. Leveranstid som utlovat. Allt enligt spec.
Till luckorna saknades förborrade hål till andra skruvarna (2 skruvar per lucka, förborrade, men i möbelns väggar ska det sitta 4 skruvar, varav endast 2 har förborrning) och det knakade lite olycksbådande när jag skruvade in dem. Jag är ganska korkad så jag vågar inte borra nya hål för att fästa de andra 2 skruvarna. Möbeln är väldigt fin!

Antwoord van Norrmalms möbler (Tonorex Design)
Beställde en loungegrupp i teak på nätet. En stol blev skadad i transporten. Norrmalms möbler svarade snabbt på reklamationen och tog hand om ersättningen inom 48 timmar. Väldigt nöjd med bemötandet och kundservice!

Bordet motsvarade mina förväntningar
Leveransen fungerade bra

Dålig/ fel info.
När paketet kom fel möts man av märkliga bortförklaringar.
Blir inte flera köp.

Helheten, beskrivningen av
varan och tidsangivelsen på leveransen var korrekta.

Antwoord van Norrmalms möbler (Tonorex Design)
Glad att varan motsvarade mina förväntningar och en smidig leverans

Antwoord van Norrmalms möbler (Tonorex Design)
Företaget köpte fyra väggfasta stolar tillverkade av Torkelson Möbel AB varav en gått sönder i frakten
Torkelson ber mig kontakta Norrmalms möbler och där kan man inte se att stolen kommit tillbaka efter två veckor trots att frakten betalts till POST NORD
Kan inte tänka sig att se var paketet är och obefintlig service!
SVAR
Jag var utomlands när paketet lämnades vid bostaden och återkom sex dar senare!
Enklast var att genast skicka tillbaka den trasiga stolen med all information på och i paketet!
Post Nord har försökt leverera paketet till avsändaren men lyckas inte få någon att ta emot paketet!
Detta trots att returen är betald, ett företag som gör allt för att undvika ersättning och extra arbete!
Samma produkter som Norrmalms möbler erbjuder finns att få hos andra leverantörer med service!

Antwoord van Norrmalms möbler (Tonorex Design)
Fin design lågt pris! Det som inte motsvarande förväntningarna var att jag fick åka 6mil från hemadressen för att hämta varan.

Antwoord van Norrmalms möbler (Tonorex Design)
Bra slutprodukt men leveransen tog 6 månader till skillnad från de 10-12 utlovade veckorna. Dessutom utan någon som helst proaktiv kontakt, istället var vi som kund tvungna att vid runt 4 tillfällen kontakta företaget för status med otydlig kommunikation som svar.

Antwoord van Norrmalms möbler (Tonorex Design)
Lees meer over geverifieerde reviews.