Min mamma har vid två tillfällen handlat möbler där. Första gången gick väldigt smidigt. Andra gången hade vi lite bekymmer med soffan då det skulle göras nya hål. Vi var lite rädda att träet akulle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Undvik detta företag. Efter nästan 6 månader har jag fortfarande inte fått mina varor. Trots upprepade kontakter får jag inga tydliga besked om leverans. Kommunikationen är mycket bristfällig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag köpte soffan ganska spontant och kontaktade säljaren på en söndag, trots att telefonkontakt egentligen bara var angiven för vardagar. Till min förvåning fick jag snabbt svar, vilket kändes både pr... Toon meer
Möbeloutleten är en fysisk och E-handel möbel outlet butik. Vi säljer varor som kommer från konkurslager, restpartier och E-handel returer och fotoexemplar varor.
per albin hanssons väg 40, 21124, Malmö, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
The customer service was really helpful and reassured me when I couldn't see my order arrived
I ordered the furniture in aug 2025. The delivivery was today. 2026 maj 20. Not only did we wait for this long, i had to my self make notes to you every single week to deliver. After also i agreed to change one product to another the shppment was finally here. Only to realize that 1 part of my sofa was snapped in the joints 4 places. And another part was all crocked. No one told me that this was broken parts that i bought. I have never in my life felt as usch a fool. Feel totalt cheated and i Will contact you in other forums for this as well but want to raise my conserne for this companys seriosity

Antwoord van Möbeloutleten
Sängen som var en retur eller foto examplar var smutsig overall, såg ut som välanvänd säng. Trasig på visa ställen också. Rekommenderar ej

Antwoord van Möbeloutleten
2-5 dagar leveranstid. Efter två veckor har jag inte fått någon information.
Svar till nedan. Isåfall har jag missat det. Uppdaterar min recension när det händer ngt och jag hunnit kolla upp. Har jag missat, så ändrar jag spklart.
Edit igen. Jag måste ha läst fel, ser nu att det står 2-3veckor. Uppdaterat med ett par stjärnor till. Uppdaterar igen när jag vet mer.

Antwoord van Möbeloutleten
Jättefina stolar! Snabb och trevlig kommunikation. Frakten tog en vecka som utlovat.

Antwoord van Möbeloutleten
De är mycket hjälpsamma och svarar på mejl snabbt

Antwoord van Möbeloutleten
Beställde matbord ”Virella” och är sååå nöööjd, leveranstiden skulle vara 2-3 veckor ungefär pga att det var en beställningsvara. Men såfort jag fick notis om att bordet lämnat lagret så vart det framme redan nästa dag :) så det gick fort!! Leverans via DHL, kom en mycket trevlig och hjälpsam budbilschaufför och hjälpte mig att bära in paketet intill trappan så det var tacksamt :)
Kundservicen är femstjärnig, den jag talade med (jag tror det är ägaren?) är super trevlig, proffessionell och bryr sig verkligen om att kunden skall bli nöjd. Jag hade missat att återkoppla på mitt mejl som jag skickat ut tidigare angående leveranstider och då skickade han ut ett till mejl och frågade om allt hade gått okej med leveransen och om jag var nöjd med mitt bord.
Det kan dröja ett par dagar innan man får svar, men svaret kommer till slut :) jag tror att detta är ett ganska nystartat företag och därav så kanske svaret dröjer lite, de gör allting på egen hand liksom, så försök ha lite is i magen! :) seriöst företag som bryr sig om sina kunder med riktigt bra priser, kommer handla här igen!

Undvik detta företag.
Efter nästan 6 månader har jag fortfarande inte fått mina varor. Trots upprepade kontakter får jag inga tydliga besked om leverans. Kommunikationen är mycket bristfällig och ansvaret verkar helt saknas.
Dessutom får man inte ångra sitt köp, då företaget inte accepterar det, vilket är mycket problematiskt ur kundperspektiv.
Att behöva vänta ett halvår utan leverans är helt oacceptabelt. Min upplevelse är att detta företag inte tar sina kunder på allvar.
Jag rekommenderar starkt att man väljer en annan leverantör.

Antwoord van Möbeloutleten
Väldigt snygga fåtöljer/recliner och bra kvalitet. Snabb leverans, det tog 5 bara fem dagar att få dem. Vi är mycket nöjda med det hela.

Antwoord van Möbeloutleten
Inget bra ni skickade fel möbel som var billigare. Har skickat fler meddelande till er utan respons. Har inget bra att säga om er. Ni svarar inte i telefon, ber att lämna meddelande, jag gör det, ni ringer inte tillbaka, svarar ej på skriftliga meddelande. Mvh siv

Antwoord van Möbeloutleten
Vi beställde en soffa för ca 2 månader sen även fast att det stod 1-2 veckors leveranstid så har soffan fortfarande inte levererats. Jag mailade de och fick i respons att det skulle ta 6-10 veckor. Det har gått mer än 10 veckor och vi har fortfarande inte fått ett meddelande när soffan ska skickas. Jättedåligt!
Gör inte affär med detta företag. Utöver en extremt dyr retur historia på 1400:-!!
Retur på 1000:- och 395:- för frakt åker köparen på. Den sistnämnda summan informerar dem inte om. Varorna kom efter 2 veckor. Då det var ångrat köp försök te jag göra en retur. Företaget gick knappt att nå.

Antwoord van Möbeloutleten
Väldigt smidigt och otroligt trevligt bemötande av personalen dessutom bra priser och bra kvalitet

Antwoord van Möbeloutleten
Efter en månad sedan jag beställde har jag fortfarande inte fått något leveransbesked.

Antwoord van Möbeloutleten
The product was super nice but the delivery time was long.

Antwoord van Möbeloutleten
Fick inte som jag har väntat
Masa fläkor och luktar så illa

Antwoord van Möbeloutleten
Great prices, impeccable customer service and flawless and accommodating delivery! Highly recommend and will use again when adding to my furniture!

Antwoord van Möbeloutleten
Lees meer over geverifieerde reviews.