Möbeloutleten Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bra priser men märklig service. Beställde 3 st vägghyllor i metall. Paketet som kom var trasigt och alla tre hyllorna i paketet hade blivit sneda. Jag skickade bilder och förklarade felen. Fick svar a... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Företaget visar inte alla fel och märken som möblerna har förrän man köpt det. Då fick man ett sms med bilder på alla skavmärken och annat som bordet hade, vilket inte framgick från början. Falsk mar... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I’m not satisfied with ur delivery services. I choose home delivery and paid all the required charges. But the ur stag refuses to deliver to the apartment. And when ur bus came she called us and... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Woonkamermeubilairwinkel

Geschreven door het bedrijf

Möbeloutleten är en fysisk och E-handel möbel outlet butik. Vi säljer varor som kommer från konkurslager, restpartier och E-handel returer och fotoexemplar varor.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

37 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt smidigt och otroligt trevligt…

Väldigt smidigt och otroligt trevligt bemötande av personalen dessutom bra priser och bra kvalitet

23 januari 2026

Hej Abdelkader!

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du upplevde både ett smidigt bemötande, bra priser och god kvalitet. Det uppskattar vi verkligen och hoppas få välkomna dig igen!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter en månad sedan jag beställde har…

Efter en månad sedan jag beställde har jag fortfarande inte fått något leveransbesked.

28 januari 2026

Hej Anne,

Vi beklagar verkligen att leveransen drog ut på tiden och förstår frustrationen. Leveranstiden blev längre än den angivna tiden på 1–2 veckor och varan skickades först cirka en månad efter beställning.

Även om vi haft löpande kommunikation under processen tar vi till oss att upplevelsen inte blev som förväntat. Tack för att du delar med dig – vi ser över våra rutiner för att bli tydligare och snabbare framåt.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

The product was super nice but the…

The product was super nice but the delivery time was long.

5 januari 2026

Antwoord van Möbeloutleten

Thank you so much for your review and for the kind words about the product! 🙏

We’re sorry to hear that the delivery took longer than expected and truly appreciate your feedback. We hope you still enjoy the product!

Best regards,

Fick inte som jag har väntat

Fick inte som jag har väntat
Masa fläkor och luktar så illa

10 december 2025

Antwoord van Möbeloutleten

Tack för din feedback. Tråkigt att höra att produkten inte motsvarade dina förväntningar.
Upplevelsen du beskriver är inget vi känner igen som normalt för produkten. Vi har varit i kontakt med dig och erbjudit retur om du önskar, vilket självklart fortfarande gäller. Hör gärna av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare.

Mycket nöjd 👍

10 december 2025

Antwoord van Möbeloutleten

Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏
Vad roligt att höra att du är mycket nöjd – det betyder mycket för oss!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köp från en riktig möbelaffär eller sajt

Finns inte mycket mer att säga…

30 november 2025

Hej David,
Tack för din återkoppling.

Vi är ledsna att stolarna inte motsvarade dina förväntningar. När du kontaktade oss erbjöd vi ett prisavdrag, men eftersom det belopp du önskade låg över vad vi kunde erbjuda valde vi i stället att ge full återbetalning och ordna retur av stolarna.

Vi försöker alltid hitta lösningar som både kunden och vi kan stå bakom, och beklagar att denna situation inte kunde lösas på ett sätt som passade dig. Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjälp framöver är du varmt välkommen att kontakta oss.

Impeccable!

Great prices, impeccable customer service and flawless and accommodating delivery! Highly recommend and will use again when adding to my furniture!

18 november 2025

Antwoord van Möbeloutleten

Thank you so much, Mikaela, for this wonderful review ☺️ It makes us happy and motivates us to become even better!

We hope we’ll have the opportunity to offer you the very best again in the future!

Wishing you a wonderful day!

Warm regards,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra och prisvärda varor samt snabb…

Bra och prisvärda varor samt snabb leverans , lite för dyr frakt

12 november 2025

Hej Ulla-Britt!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det glädjer oss så mycket att du är nöjd! Vi tar till oss din feedback och jobbar på att förbättra oss!

Trevlig helg!

Stämmer bra med bild

Snabb leverans,

12 november 2025

Hej Anita!

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att leveransen kommer i tid och att du är nöjd! ☺️

Tack igen för att du tog dig tiden och ge oss omdöme! Det hjälper oss att utvecklas!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beställde två kuddfodral.Behöver komma…

Beställde två kuddfodral.Behöver komma i kontakt med företaget.Tyvärr så är det helt omöjligt de svarar inte på telefon eller mail.

30 oktober 2025

Hej Pia!
Tack för att du hörde av dig och beklagar att du haft svårt att nå oss. Det låter verkligen inte som den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi ber om ursäkt för det inträffade.

Ser att du varit i kontakt med oss på telefon 2 dagar sedan och fått hjälp! Hoppas du blir nöjd med kuddfodralen!

Det var inte som jag förväntade

Det var inte som jag förväntade

26 september 2025

Hej Tushe,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad synd att produkten inte riktigt motsvarade dina förväntningar. Vi vill gärna förstå vad som inte kändes rätt, så att vi kan förbättra oss och hjälpa dig på bästa sätt.

Hör gärna av dig till oss på kundservice@mobeloutleten.se , så tittar vi närmare på det och försöker hitta en lösning.

Väldigt snabb leverans till Sthlm

Väldigt snabb leverans till Sthlm, har beställt en soffa den kom 2 dagar efter, speglarna kom efter 4 arbetsdagar. Utmärkt förpackning, DHL chauffören va väldigt trevlig, troligtvis så gör ja flera beställningar i framtiden.

23 september 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Svåra att nå och lång leveranstid

Beställde 4 st stolar. Fina men tog flera veckor att få levererade men dom dök upp. Leveranstiden på hemsidan överensstämmer inte (där var det tal om dagar och inte veckor). Ringde flertalet gånger men utan svar, däremot så fick jag svar via mejl.

26 augustus 2025

Hej Elsa!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Vi beklagar verkligen att leveransen tog längre tid än utlovat och att du hade svårt att nå oss på telefon. Din order skickades två veckor efter beställningen på grund av en försening från vår leverantör – något vi tyvärr inte kunde påverka i detta fall.

Vi tar till oss din feedback och hoppas få chansen att ge dig en smidigare och snabbare upplevelse nästa gång.

Ha en fin dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det var fel på skruvarna till en utav…

Det var fel på skruvarna till en utav stolarna jag fick hem, dåligt med svar från Customer service och man kommer inte längre fram på telefonnummret. Nu har det gått flera veckor utan att jag fått hjälp med ersättningsdelar eller återbetalning. Väldigt dålig kundservice. Skulle kollat mer noggrant på recensionerna innan jag beställde då det verkar vara rätt många som upplevt samma dåliga service.

8 augustus 2025

Hej Alexandra!

Tack för att du delar din feedback. Vi beklagar verkligen att det tog tid innan du fick återkoppling från oss. Jag ser att vi har varit i kontakt via mejl och att ärendet är hanterat, men vi förstår att det upplevdes frustrerande med väntetiden.

Vi tar med oss detta för att förbättra vår service och hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse framöver.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

No answer from customer service even if…

No answer from customer service even if I conttasted them several times

14 augustus 2025

Hi!

Thank you for leaving your review. We’re very sorry that you haven’t received any response from us despite contacting us several times. This is not the service we want to provide.

One of our customer service team members will contact you shortly to assist you with your order.

We truly apologize for the inconvenience and will do our best to resolve this quickly.

Best regards,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag nöjd med allt med lite tråkigt när…

Jag nöjd med allt med lite tråkigt när man levernas ta lite tid och kunden fick vänta och ingen information om leverans .jag har ringt fågade hela tiden .annars det bra .

1 augustus 2025

Antwoord van Möbeloutleten

Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse. Vad roligt att höra att du är nöjd med varorna, men vi beklagar verkligen att leveransen tog längre tid och att du inte fick tillräcklig information under väntetiden.

Vi tar till oss din feedback och arbetar på att förbättra kommunikationen kring leveranser så att det blir tydligare framöver. Hoppas vi får möjlighet att ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stod 2-5 dagars leveranstid på hemsidan…

Stod 2-5 dagars leveranstid på hemsidan på loungesetet jag köpte men tog 3 veckor innan paketet kom fram och dessutom hamnade det gigantiska och tunga paketet hos ett ombud och inte hemleverans som jag hade väntat. Fick inte ens en avi att det kommit dit utan fick efterlysa paketet hos DHL.
Rymdes inte i våran kombibil så fick hyra en släpvagn för att få hem det, dåligt med tanke på högt fraktpris dessutom.

7 augustus 2025

Antwoord van Möbeloutleten

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi beklagar verkligen att leveransen av ditt loungeset inte upplevdes som smidig och att du fick extra besvär med att hämta ut paketet.

Din order skickades 10 dagar efter beställningen, vilket blev längre än den beräknade leveranstiden på 2–5 arbetsdagar som vi anger på hemsidan. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när det drar ut på tiden.

När det gäller leveransen via DHL är det olyckligt att paketet hamnade hos ett ombud. Vi kommer att ta detta vidare med dem, då vi strävar efter att leveranserna ska ske på det sätt som är mest praktiskt för våra kunder. Fraktkostnaden är en fast avgift på 395 kr för lite större paket, men vi förstår att det inte känns rättvist när upplevelsen av leveransen inte blir som förväntat.

Vi uppskattar din feedback och kommer att använda den för att förbättra både informationen och upplevelsen framöver.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte matbord och stolar varav det…

Köpte matbord och stolar (18/4)varav det fattades skruvar och pluggar till en av stolen. beställde även en extra stol. Ringde samt skickade sms 2 månader senare varav de fortfarande inte har stolen men att de skulle skicka skruvar och pluggar som fattades. en vecka senare ff ingenting. skickade sms igen varav säljaren ringer och säger att han ska skicka direkt. Väntade i 1,5 vecka ff ingenting. Skickade sms igen och säljaren lovade att ringa dagen efter , men inget samtal och inga skruvar och pluggar. och ingenting om stolen heller. Så dålig att driva butik på detta sättet.

16 juli 2025

Hej Jessica!

Jag kan inte se någon order på ditt namn. Vänligen återkom till oss med ordernummer så kollar vi såklart vart det har gått fel och åtgärdar det.

Vi vill såklart att du ska ha bra upplevelse hos oss och beklagar om du inte har haft det!

Vi skulle uppskatta om du tog dig tiden och skriva vilket ordernummer det gäller eller på vilket namn ordern var lagd. Tack på förhand! Du kan mejla till kundservice@mobeloutleten.se

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bra leveranstid men små skador

Bordet jag beställde kom i återanvänd packkartong, vilket i sig kan vara helt okej, men det fanns små skador på hörnen på bordet vid leveransen.

24 april 2025

Hej Katarina,

Tack för din feedback!

Vi återanvänder ibland packkartonger av hållbarhetsskäl, men vi kontrollerar alltid varorna noggrant innan leverans – i detta fall noterades inga skador vid packning. Vi har inte heller mottagit någon reklamation från dig via e-post.

Vänligen skicka bilder på skadorna till kundservice@mobeloutleten.se, så hjälper vi dig gärna att hitta en bra lösning.

Kundservice – Möbeloutleten

Soffor

Min mamma har vid två tillfällen handlat möbler där. Första gången gick väldigt smidigt. Andra gången hade vi lite bekymmer med soffan då det skulle göras nya hål. Vi var lite rädda att träet akulle spricka,så vi ringde rill butiken och rådfrågade. De sa direkt att de skille skicka ut en kille för att montera. Sagt och gjort!! O snabbt gick det.
Riktig bra butik, bra priser bra bemötande och utomordentlig service.
REKOMMENDERAS VARMT!!

1 mei 2025

Hej Sanne!

Stort tack för ert fina omdöme – det gläder oss verkligen att höra att ni är nöjda med både produkterna och vår service!

Kul att höra att allt löste sig smidigt och snabbt. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder på bästa sätt, och det betyder mycket för oss att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Varmt välkomna tillbaka!

Önskar dig en fin vecka!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.