Bestilte «walking pad» som viste seg å ikke være som bildet på nett. Sendte mail for å klage. Aldri noe svar og nå er domenet parkert. Fremstår som svindel. Produktet var ikke som Bildet, funker d... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bestilte 2 stk manualer og 2 stk kettlebell adapter, sendt i post som tre leveranser. Ene kettlebell adapteren kom ikke frem så jeg kontaktet dem, og fikk svar kjapt og beskjed om at de sender ny adap... Toon meer
Hadde bestilt manualer med levering hjem. Først var manualer forsinket med 1.5 månad. Så vart manualer sendt i posten og ikke hjemmelevering som ein hadde betalt for. Dei gav ikke beskjed om at... Toon meer
Får ikke svar på reklamasjon/garanti Jeg kjøpte en walkingpad her i starten av året, etter et par måneder så kom det en feilmelding som gjorde at den ikke kan brukes. Jeg tok kontakt med kundeservice... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Norsk produsent av smarte treningsprodukter. Mest kjent for sine justerbare manualer.
Contactgegevens
Noorwegen
- post@northflex.no
- northflex.no
Kjøpte fra Northflex gjennom annonse på…
Varen er god og jeg har fått kompenasjon for mye rot. Totalt sett hadde jeg ikke handlet her igjen. Har brukt alt for mye tid på å kommunisere med en i firmaet lover mye men kan ikke holde avtaler på levering, samt tilbakekalling av deler som ble feil. Har hatt 15kg vektskiver for mye hos meg i 1,5mnd som ikke har blitt hentet etter gjentatte avtaler. Det er bare rot.

Løgn
Jeg kjøpte 2 manualer i november, men manglet en vektskive da disse ble levert. Kontaktet da Northflex i starten av desember og fikk beskjed om at de sender en vektskive snarest. Denne kom aldri og jeg kontaktet da Northflex igjen. Fikk da beskjed om at de skulle sende den manglende vektskiven dagen etter. Nå har det gått tre måneder og jeg har 7(!) ganger fått beskjed om at de skal sende den manglende vektskiven. Og jeg får ingen respons når jeg ber om sporingsnummer.
Det virker utrolig uprofesjonelt da dette er direkte løgn fra Northflex. Jeg vil anbefale alle å styre unna Northflex for enhver pris!

Antwoord van northflex.no
Dere har en elendig kundeservice!!
Dere har en elendig kundeservice!!! Min mann har bestilt manualer hos dere den 20.12.2023. Han har ennå ikke fått disse tilsendt, og de er oppå det hele betalt!!!. Han har forsøkt å ringe og sendt mail, men dere svarer jo ikke!!! Jeg advarer ALLE å IKKE handle på Northflex.no
Oppdatering; Northflex sier de har svart på alle henvendelser (Det stemmer nok ikke) og at pakken er sendt. Og at vi skal sjekke sporingsnummer. Vi har ikke fått noe sporingsnummer!! Ikke er det kommet noe pakke ennå.

Antwoord van northflex.no
Northflex nekter å kansellere betaling
OPPDATERING: Ble ringt av kundeservice som ønsket å bekrefte at bestillingen var avbrutt riktig hos Klarna, og beklaget over at de både brukte for lang tid til å svare meg på mail, og at de hadde gjort en feil i selve kanselleringen hos Klarna. Hørtes oppriktig lei seg ut for både feilen skjedde og at det hadde tatt så lang tid.
---------------
Kansellerte bestillingen for ukesvis siden. Valgte Klarna som betalingsmåte med betalingsutsettelse for å være litt tryggere, men det er til syvende og sist bedriften som må bekrefte ovenfor Klarna at bestillingen faktisk er kansellert. Det har nå gått ca 4 uker uten at Northflex har gjort som de skal.

*****OSERIÖST*****
Beställde hantlar/manualer som skulle vara en julklapp. Jag fick besked att hantlarna var skickade och fick ett spårningsnummer. "Posten har väldigt mycket att göra just nu" sas det. Men paketet dök aldrig upp och Posten har heller aldrig mottagit paketet. Efter en tid har andra fått besked om att förseningen berodde på leverans från Asien. Nu skriver vi 15 februari och jag klarar inte få tag på företaget via telefon. Så otroligt dåligt och oseriöst - aldrig varit med om sämre!
***Uppdatering 28 februari***
Northflex skriver att de har prövat få tag på mig, vilket inte stämmer. Jag har ringt dem senast idag utan svar. Jag har också sänt flera eposter som aldrig svarats.

Antwoord van northflex.no
Reklamasjon var ikke noe problem kom…
Reklamasjon var ikke noe problem kom hjem på døra, men det var den justerbare manualen som var gått i stykket, men fikk et kettelbell håndtak😊, litt vanskelig å få kontakt med dere, der kan dere bli bedre.

Veldig bra!
Veldig fornøyd. Super servise, veldig bra pris og levert som avtalt. Kjøpt to sett med justerbare manualer. Svært god kvalitet. Tighte og fine i bruk, lette å justere, godt grep og balanse. Jobber som naprapat med over 20 års erfaring, og er også PT utdannet. Game changer på jobben når øvelser skal vises til pasienter og hjemmetrening med guttungen!
STYR UNNA!!!!!!!
STYR UNNA!!!!!!!! Sterk anbefaling!!!!!!!
Mottok en K15 walkingpad som var i ustand. Når vi kontakter Northflex blir vi møtt med løgner om at de skal ha sendt oss en ny mølle. Men ingen sporings nr å oppdrive…? Mystisk!! Nå har de sluttet å svare på henvendelser. Sitter nå med en defekt mølle og får ikke tilbake de 8500kr vi har betalt.
Fraråder alle på det sterkeste fra å handle hos et så useriøst firma. Unner ingen en slik kundebehandling. Bedre å handle hos noen som driver seriøst.
Møllen har heller ikke norsk støpsel eller bruksanvisning.
Bra produkt og bra pris
Bra produkt og bra pris, men for deres egen del hadde jeg oppdatert nettsiden, den virker litt useriøs.
Forhåndsbesstilingen av tredemølle ca 3-4 uker for sient.
jeg har tidligere bestilt 40kg manualer av northflex, som gikk veldig greit, og er egentlig et kjempe produkt til en veldig god pris. Jeg forhåndssbestilte også en tredemølle, som har nå kommer, ca 3-4 uker forseint, ikke noe problem for meg egentlig. Jeg har fått k15 tredemøllen i hus, og basert på første dags bruk må jeg si at jeg er alt i alt veldig fornøyd med dette produktet også. Jeg prøvde dog å sende northflex en e-post, som jeg aldri fikk noe svar på. Det viker litt uprofosjonelt. Produktet hadde også en kinesisk strømkontakt (som helt fint kan byttes ut med en vanlig norsk strøm ledning av typen som brukes til PC skjermer). Northflex fikset det med å sende en konverter i posten. Som jeg personlig synes er en indikasjon på at de gjør så godt de kan.
Når det kommer til hvor sterk garantien står på de produkter man bestiller, det stiller jeg meg litt tvilende til. Så der tror jeg man tar en liten risiko.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Holdt ikke leveringsfrist satt i utgangspunktet. Utsatte levering opp til flere ganger. Svarte ikke på henvendelser.

Forsinket og mangelfull leveranse
Produktet (en tredemølle) skulle leveres i god tid før jul. 13. november kom meldingen om at dette likevel ikke var mulig, men at leveranse ville skje en uke over nyttår. I uke 3 fikk jeg melding fra Bring om at varen var underveis til lager. Den ble levert 22. januar.
Produktet var OK, men leveransen mangelfull da bestilt og betalt underlagsmatte ikke medfulgte.
Jeg syns også det er kritikkverdig at Northflex priset varen ned med 1000 kr. i løpet av vår utvidede ventetid. Da føler man seg rimelig dårlig behandlet.
Svært godt fornøyd!
Har endelig mottatt min Walkingpad som Northflex hadde et knallbra tilbud på i oktober i fjor. Leveringen har tatt tid grunnet vanskelig transportforhold i verden, men har fått god informasjon underveis. Da leveringstidspunktet var klart, ble dette overholdt. Stort pluss for at de bruker Bring til levering.
Har sendt flere henvendelser til Northflex undervei og har fått raske og hyggelige svar hver gang. Så er en svært fornøyd kunde som gjerne bestiller fra dem igjen.
Info om forsinket levering
Burde gått ut med info om forsinkelser i levering. Vi skulle ikke behøve å spørre, men fikk svar ved henvendelse da. Fornøyd med Walkingpad😊
Lang ventetid.
Etter flere måneder venting fikk jeg ett av to produkter i dag . Ingen informasjon når romaskinen kommer.

Bra handel!
Levering ble en god del forsinket, 4-5 uker, men ble informert godt om, så for min del var forsinket levering uproblematisk. Det viktigste er å bli informert. Produktet var som forventet helt flott, så jeg er fornøyd med handelen!
uprofesjonelt selskap og elendig kundeservice
Dette må være den mest uprofesjonelle og udugelige nettbutikken jeg har vært borti.
Bestilt en WalkingPad R2 Pro gjennom en forhåndsbestilling. Fikk ingen ordrebekreftelse selv etter 5 forespørsler til kundeservice. Fikk beskjed om at det skulle komme men kom aldri. I tilegg skulle baren vært levert 22. Desember. Dette blir først utsatt til 25-29 Desember, men varen ankom i dag 17. Januar. Gjennom 2 måneder med kommunikasjon fikk jeg praktisk talt ingen hjelp og kun utsettelser. Her kommer jeg ikke til å handle igjen.

Antwoord van northflex.no
The item delivered a month after the delivery date-
The item was never delivered.
UPD: I received an update on the shipment status a day after posting this review. The item was finally delivered, but it ended up a month later than communicated.
The item was fine, but the delivery process and communication around the delay could be better.

Antwoord van northflex.no
Levering 2 mnd senere enn hva som var…
Levering 2 mnd senere enn hva som var opplyst om ved bestilling. Ingen vilje til å se på løsninger, ikke svart på mail på ca 2 mnd

Varen blir ikke levert
Varen blir ikke levert. Har flere ganger fått lovnader om at varen skal sendes, men det skjer ikke. Falske lovnader igjen og igjen. Så nå har jeg betalt for en vare som jeg ikke får.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.