Bestilte «walking pad» som viste seg å ikke være som bildet på nett. Sendte mail for å klage. Aldri noe svar og nå er domenet parkert. Fremstår som svindel. Produktet var ikke som Bildet, funker d... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bestilte 2 stk manualer og 2 stk kettlebell adapter, sendt i post som tre leveranser. Ene kettlebell adapteren kom ikke frem så jeg kontaktet dem, og fikk svar kjapt og beskjed om at de sender ny adap... Toon meer
Hadde bestilt manualer med levering hjem. Først var manualer forsinket med 1.5 månad. Så vart manualer sendt i posten og ikke hjemmelevering som ein hadde betalt for. Dei gav ikke beskjed om at... Toon meer
Får ikke svar på reklamasjon/garanti Jeg kjøpte en walkingpad her i starten av året, etter et par måneder så kom det en feilmelding som gjorde at den ikke kan brukes. Jeg tok kontakt med kundeservice... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Norsk produsent av smarte treningsprodukter. Mest kjent for sine justerbare manualer.
Contactgegevens
Noorwegen
- post@northflex.no
- northflex.no
Jeg bestilte 2stk justerbare 5-40kg…
Jeg bestilte 2stk justerbare 5-40kg manualer. På hjemmesiden deres står det at leveringstid er på 1-3 dager. «Kundeservicen» deres var utrolig vanskelig å få tak i og når de svarte så svarte de vagt og ikke på spørsmålene jeg stilte.
Etter 10 dager med lovnader fra dem om at pakken min skulle bli prioritert til å bli sendt, så fikk jeg bekreftelse på mail om den var sendt. Manglet dog sporingsnummer og bekreftelse i posten appen.
På melding etter mye styr fikk jeg bekreftelse gang på gang om at pakken min var sendt, og jeg ble lovet at pakken stod på døra 6 forskjellige dager, men den kom aldri.
Da hadde jeg ventet i 3 uker, og jeg mangler fortsatt sporingsnummer.
Etter en frustrert melding fra meg ble jeg ENDELIG ringt opp av selger. Da viste det seg at pakkene var blitt glemt bort og at han kunne dra på lageret med en gang å sende dem til meg.
Jeg ba om refusjon av beløpet og han forsikret meg om at han skulle gjøre det med en gang og at han beklaget veldig. Han sa jeg måtte forvente å vente i 5 virkedager før pengene var på kontoen.
Samme kvelden fikk jeg melding fra posten om at pakkene var på vei til meg med sporingsnummer. Dette forsikret de meg om at var en bug og refusjonspengene mine var på vei.
6 virkedager etter så har jeg fortsatt ikke mottatt pengene, men jeg har mottatt manualene. De er på postkontoret. I følge selger var dette veldig rart, så jeg skulle bare la vektene gå i retur og pengene var refundert, men dette stemte ikke.
Virkedag 7 etter nok en purremelding fra meg svarte de at de hadde glemt å refundere pengene. Jeg involverte Klarna som jeg hadde betalt igjennom, og på virkedag 8 fikk jeg bekreftelse på at pengene var refundert.
Oppsummert helt håpløs kundeservice. Løgner og mulig forsøk på svindel.
ALDRI handle her med mindre du har lyst på mindre og gråere hår.

Antwoord van northflex.no
Elendig kundeservice
Bestilte en romaskin den 22.november, som skulle være en julegave.
Maskina hadde opprinnelig leveringstid i god tid før jul. Mottok en ordrebekreftelse, og siden ble det stille.
De svarer ikke på mail, tlf eller sms. Utrolig dårlig kundeservice, og egentlig ganske useriøst.
Nå sier nettsiden at varen er forventet inn på lager uti februar. Det er egentlig flere ting jeg kunne tenke meg å kjøpe fra dette firmaet, men tør ikke bestille noe mer, siden de er såpass useriøse.
28.01.2024
Varen er omsider levert, og svarer til forventningene.
Stort minus til forhandler underveis, da de ikke svarer på tlf eller sms (mange forsøk).
Det var først negativ kommentar her på Trustpilot som førte til svar.

Antwoord van northflex.no
Forlokkende priser, lite kundeservice..
Ikke mottatt vare en mnd etter bestilling.
Ingen info etter forventet på lager dato.
Ingen som svarer på epost eller tlf.
Skjerpings Northflex! Her er det mye dere kan gjøre mye bedre!
Rask og presis levert til avtalt pris.
10 dager fra bestilling til levering
10 dager fra bestilling til levering. Bestilte to manualer på 24kg hver. Produktene gjør hva de lover, og de er de samme som du ellers finner på nett. Pluss for pris og levering. Minus for at det tok litt lengre tid enn forventet. Alt i alt en meget god opplevelse og produktene holder det de lover.
Flott service.
Jeg handlet hos northflex for to dager…
Jeg handlet hos northflex for to dager siden og har allerede fått varene.
Meget fornøyd med produktene!
Rask levering
Veldig bra service
Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice, anbefaler videre.☺️
Rask levering
Veldig positivt opplevelse med firmaet
Veldig positivt opplevelse med firmaet. God kommunikasjon, priser og service. Takk for hjelpen jeg fikk.
Fikk det jeg skulle ha 👍
For treg levering
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.