Rigtig god oplevelse at handle hos NORU. at anbefale. På deres hjemmeside fandt jeg spændende og udsøgte vare. Især et stort udvalg af julekalendere, som ikke fås ret mange andre steder, bl.a. til vok... Toon meer
Jeg elsker denne urtete fra Kirsten Kronborg, den lever fuldt ud op til sit navn: “MIN YNDLINGSTE”. Teen var så også på TILBUD, og pakken blev leveret dagen efter bestilling. Det var mit første køb ho... Toon meer
Wow! Så god service. Både fra indehaveren, og fra hendes medarbejdere. Den kaffe jeg originalt havde bestilt havde de ikke hjemme, men fik anbefalet et alternativ, så ordren kunne komme ud over st... Toon meer
Glad for mine ting, de kom hurtigt taget i betragtning at de også lige skulle pakkes osv. Jeg var egentlig også helt tilfreds med indpakningen. Det var nemlig ikke det store og jeg var bekymret for om... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Skøn kaffe, te og anden luksus til din hverdag. Kæmpe udvalg af køkkenudstyr og smuk interiør til din borddækning.
Filmbyen 14D, 2650, Hvidovre, Denemarken
- kundeservice@noru.dk
- noru.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Varm anbefaling
Varm anbefaling. Mega hurtigt og godt produkt!!!
Dejlig nem hjemmeside at kigge rundt i
Dejlig nem hjemmeside at kigge rundt i
Jeg fik min første kasse te af min søn…
Jeg fik min første kasse te af min søn i julegave og er faldet helt for de dejlige kopper te både smag og duft
Min familie som er kaffedrikker snupper også gerne en kop te nu
Lækker dejlig te og hurtig levering
Handler der bestemt igen når jeg har brugt mine to kasser med skøn te
Varerne er til gave til min familie i…
Varerne er til gave til min familie i Holland. Super glad for dåserne.
Tak
Personligt og lynhurtig levering
Lynhurtig levering! Gode varer! Sød lille gave med. Rigtig hyggeligt at modtage, kan mærke det er personligt. Tak for en god oplevelse.
Så fint det hele…
Hurtig levering, flot indpakning og et brede udvalg af et dejligt sortiment.
Fin hjemmeside med masser af lækre…
Fin hjemmeside med masser af lækre produkter.
Hurtig levering. Alt i alt en rigtig go oplevelse.
Jeg handler gerne her igen :)
Meget tilfreds
Perfekt og hurtig levering.
Som læst på jeres hjemme side er den te jeg bestilte helt i top, kan godt forstå at der er nogle der prøver at efterligne den.
Jeg er kunde lige så længe i har denne te:-)
Og fik en super flot glas te kande til en skarp pris.
Meget fine billeder og overskuelig…
Meget fine billeder og overskuelig hjemmeside. Venlig og kompetent medarbejder ved personlig henvendelse. Dog lidt lang ventetid, men okay info

Antwoord van NORU.dk
Super god service
Super god service, god pris. Jeg fandt et produkt herinde som jeg ikke har kunnet opstøve andre steder, så det var dejligt.
Bestilte tirsdag formiddag, fik leveret Onsdag eftermiddag - det var helt kanon :-)
Sindsyg hurtig levering og det er ikke…
Sindsyg hurtig levering og det er ikke første gang vi handler hos NORU. Virkelig godt
Lækre produkter og hurtigt ekspedition
Jeg har købt forskellige typer te og nogle fine stof servietter, som jeg er meget tilfreds med.
Jeg kunne købe mig fattig. 😃
Jeg kunne købe mig fattig i alle de fine ting i har. Men jeg nøjes for nu med de fine ting jeg allerede har fra jer. 🙂👍 jeg har ikke noget at klage over og kan klart anbefales.
Mvh Pia
God service. Hurtig levering. Super tilfreds. Kan varmt anbefale NORU.
Hurtig og nem handel
Hurtig og nem handel. Flot brødkasse. Anbefales herfra.
Påske teen er en god og dejlig te
Påske teen er en god og dejlig te, som jeg godt kan anbefale til andre.
Lees meer over geverifieerde reviews.