Lees wat reviewers zeggen
Kjøpte en pipe vape bare for en inside joke, og for og hjelpe med og stoppe med sigaretter Kjøpte med en pakke med 5-6 coila. Levering var rask og ikke noen problema der. Men vape er svert dårlig... Toon meer
Handlet i butikken deres på Vinterbro den 21 Mars 2023, og fikk både veldig god service og varer jeg allerede nå er svært godt fornøyd med. Har allerede bestilt mer på nett, noe som også var enkelt o... Toon meer
userjøse, lureri, og dobbelt skam. en ku i stavanger solgte meg en returnert vare med defekt som om den var ny, den hadde ikke klister eller plast på toppen av pakken, og slutta å fungere en uke sen... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Terningkast 6 til Jørgen på Gjøvik.
Jeg var innom NoSmoke på Gjøvik i dag ang. mine to "dampmaskiner" som det tidvis har vært lekkasje på. Jørgen bak disken var både hyggelig og løsningsorientert og tilbød seg å skifte pakninger for meg. Jeg lagde meg et kaffebesøk, kom tilbake etter ca. en time og Jørgen hadde skiftet både pakninger og coil.....og da er konklusjonen krystallklar: Terningkast 6 til Jørgen. Hilsen Petter fra Biri.
Kjøpte en pipe vape bare som en inside joke
Kjøpte med en pakke med 5-6 coila.
Levering var rask og ikke noen problema der.
Men vape er svert dårlig kvalitet, coilan blir åverekstremt fort svidd! Etter å hatt den vape i kanskje 2 uke så har jeg brukt 7-8 coila pga de blir svidd med en gang. Og de coila som følger med får vapejuce til og smake ekkelt.
Stilig og artig vape, men framstiller ikke som forventet..
Etter kunn noen dager gikk valpen bosktaveligtalt I stykker hvor det eneste som hålder den sammen er 2 stø kabler..
Handlet i nettbutikken i mange år .
Handlet i nettbutikken i mange år .
De har alltid det jeg trenger , enkelt å bestille og utrolig kjapp levering. Dette gjør jeg alltid handler hos dem .
Anbefales
Hadde en tvist over Nitrecore UMS4…
Hadde en tvist over Nitrecore UMS4 laderen. Den som ble sendt til meg hadde micro-usb, og det sto på nettsiden at denne har type-c.
Skrevet en personlig melding til e-posten deres.
De har gitt meg den jeg mottok og gitt full refusjon.
Bra buttiken.
Nosmoke Sarpsborg.
Nosmoke Sarpsborg har de mest udregelige, arrogante og lite hyggelige ansatte i hele byen. Alle utenom en ung jente med blåfarget hår. Hun er veldig hyggelig.
Aldri mer
De trakk penger fra kontoen min før jeg ble i hele tatt ferdig med alle signeringene
Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice. Ikke uten grunn at jeg kommer tilbake hver gang jeg trenger noe av demmes produkter.
Veldig bra !
Veldig fornøyd !
Handlet i butikken deres på Vinterbro den 21 Mars 2023, og fikk både veldig god service og varer jeg allerede nå er svært godt fornøyd med. Har allerede bestilt mer på nett, noe som også var enkelt og greit.
Hadde også et spørsmål som jeg sendte via hjemmesiden deres, og fikk både raskt og tilfredstillende svar. Gir med glede 5 stjerner.
Pålitelig
God service, rask respons, enkel å få tak i.
Top score fra meg.
Særdeles god service ved feil på vare
Kjøpte en ny mod fra firmaet og det viste seg att denne hadde en feil og fikk returblankett med en gang etter henvendelse.Neste dag fikk de varen i retur og en ny ble sendt som jeg fikk neste dag.
Har også kjøpt litt konsentrat og dampvæske fra firmaet,bra produkter intet hjemmetappet som hos mange andre i bransjen..Anbefales👍😇
Skulle kjøpe gave til pappaen min jeg…
Skulle kjøpe gave til pappaen min jeg beltalte, og fikk ikke produkte stor svindel får ikke til og refundere varen heller!
Nothing but praise for this store!
Good prices, arrived quickly, and was very well packaged.
Can't really think of anything negative to say about this store.
Highly recommended!
Rett og slett dritbra.
Rask levering, god service, sender en ny en med engang det var noe feil med den som kom. Anbefales sterkt!
Bare positivt fra meg til NoSmoke
Bare positivt fra meg til NoSmoke, fantastisk service i fysiske butikker. Virker som dem vet hva dem driver med, god kvalitet på produktene også.
Can't say anything negative about this…
Can't say anything negative about this store!
This is my go to store if i need something right away (i live in Norway)
Great customer service, and they ship orders really Quick, i can't say i have been waiting more than 12 hrs before i get a notification that my orders are shipped (thats if you order early "before 14:00 Berlin time")
Shippments outside Norway, they cant be blamed, they do ship early, and then its on the post Office to do the rest..
A+ Service
Dårlig retur
Bestilte mod og tank. Fekk alt og d fungerte i en dag før den ea sluttet og fungere, Snakte me di og fekk sendt den til dem så di kunne se på an. Da di fekk varen mente di at det ikke var noe galet me den, sendte mail 8 dager etter på og spurte om di hadde sendt den. Fekk då svar at di hadde gjort en grundig rens og deinfisering med antibac, og at di oprette og sende meg sporings nummer. Det har nå gått en uke siden jeg snakket me dem så jeg tok og ringte til dem for og høre me om di hadde sendt den. Fekk da vite at di skulle sende den iløpet av dagen. Det skjedde ikke. Syns det er en god butikk men dette her syns jeg di kunne gjort bedre, ville gjerne gitt fem stjerer men dette gir di desverre en stjerne.
kun handlet på nettbutikk
kun handlet på nettbutikk, alltid fornøyd, meget hurtig levering, aldri noe problem dersom noe måtte byttes / retur heller. anbefales
userjøse, skammelige.
userjøse, lureri, og dobbelt skam.
en ku i stavanger solgte meg en returnert vare med defekt som om den var ny, den hadde ikke klister eller plast på toppen av pakken, og slutta å fungere en uke senere. når jeg leverte varen tilbake, kom kua med unnskyldinger, hu ville ikke fikse den, og sa at garantien ikke kunne dekke noenting.
varen kostet 1/3 av summen jeg handler fra dem hver måned. du kan gjette hvem som taper her da. aldri igjen.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.