Wat fijn, relaxed, maar ook actief was deze reis. We hebben veel beleefd en gelachen. We hadden een geweldige villa, die even voor ons als thuis voelde. Het is eiland is schitterend en het Italiaan... Toon meer
Mijn singlereis naar Bosnië met NoSun was in één woord: geweldig. Vanaf het begin hing er een fijne sfeer in de groep, wat de reis extra bijzonder maakte. We hadden echt een superleuke groep wa... Toon meer
Toffe groepsreis naar de Etna. Klein groepje leuke mensen. Elke dag een toffe activiteit zoals wandelen over de Etna, bodyraften, varen, quad rijden. En daaromheen gezellig eten of chillen in een h... Toon meer
De reis door Zweden was heel tof! Leuke nieuwe mensen ontmoeten veel activiteiten gedaan. Mountainbiken, suppen, quad rijden, hiken, kampvuur maken en vooral gezellig samen zijn. Ik heb mij geen momen... Toon meer
Actieve groepsreizen voor wie géén zon-zee-strand wil Bij noSun richten we ons op actieve groepsreizen en singlereizen. Deze groepsreizen zijn outdoor, uitdagend en back to basic. Hierbij is de bestemming belangrijk, want we bezoeken landen en streken die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. Je bevindt je onder gelijkgestemde individuen zoals singles of mensen die alleen reizen. Hier ontstaat ook wel eens een relatie uit, maar dat is geen doel op zich. We willen de drempel om met onbekenden een outdoor reis te ondernemen, zo laag mogelijk houden. Door onze persoonlijke aanpak is er meer vrijheid voor het creëren van jouw reiservaring, maar ervaar je wel het gemak van een goed georganiseerde groepsreis. We delen graag onze passie voor natuur en avontuur met je. Onze reizen zijn bedoeld voor actieve reizigers die graag samen nieuwe belevenissen creëren!
Beckumerstraat 3a, 7548 BD, Enschede, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Noorwegen is een ontzettend mooi land. Je vindt er mooie natuur, rust, ruimte en tijdens deze reis neem je deel aan verschillende activiteiten, zoals wandelen en raften. Als je een keer niet mee wilt doen, is dat geen enkel probleem. Ik ga zeker nog een keer terug naar Noorwegen!

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
Afgelopen augustus ben ik op reis geweest met NoSun naar Oostenrijk, dit was een groot succes! De gehele reis was zowel vooraf als tijdens goed geregeld vanuit NoSun en je wist waar je aan toe was. Daarnaast was er naast het programma genoeg tijd om zelf dingen te plannen. De reisbegeleider die meeging vanuit NoSun had iedere dag zijn zaken goed op orde en hielp mee om een mooie planning te kunnen maken.
Een fijne reis! Absolute aanrader!

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
Het was een ontzettend leuk weekend met onze groep en reisleidster Rieneke! Er was ruimte voor eigen invulling en alle praktische zaken waren goed geregeld.

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
De eerste keer dat ik voor een groepreis heb gekozen. Om dit te ervaren heb ik gekozen voor een weekend, maar dit had van mij wel langer gemogen. Het was een leuke groep om mee op pad te zijn, en ook de activiteiten waren geslaagd. Verder was alles goed geregeld en begeleid vanuit NoSun. Ik zou zeker in de toekomst een andere groepreis bij NoSun willen beleven.

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
Goed georganiseerd. Duidelijk in de communicatie.

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
Tijdens de adventure roadtrip Slowakije hebben we variatie gehad wat ik fijn vond: cultuur, activiteiten, natuur en historie. Het bezoek aan de 3e stad zat wel erg krap op de vorige bezoeken, maar was door een gecombineerde reisdag (omgedraaid tov programma) iig relatief kort gehouden.
Met de groep van 9 leek het lastiger om ons op te splitsen, dus hebben we relatief vaak op elkaar moeten wachten. Aan het eind van de vakantie is dat bij een aantal activiteiten wel gebeurd, wat voor mij als prettig werd ervaren.
De activiteiten waren vaak redelijk ver van de overnachtingsplekken, dus moesten we wel vaak lang in het hete busje zitten. Hiermee hielden we weinig vrije tijd over.

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
Prachtige rondreis door Zweden gehad deze zomer. Heel veel moois gezien in 2 weken tijd. Leuke groep, prima georganiseerde activiteiten door de reisbegeleiders die goed in de groep pasten. Ik had een probleem onderweg en dat werd snel opgelost. Zweden en No Sun zijn zeker een aanrader.

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
Ik heb een erg mooie vakantie gehad met een onbekende groep van 9 pers. incl. Reisleider.
Hij nam de tijd om er voor iedereen om er een mooie vakantie van te maken en nam daar waar nodig meer tijd om te genieten van rust en de omgeving omdat deze zo fantastisch was. Ook tijdens het rijden liet hij ons genieten van de omgeving. Dank je wel voor deze mooie ervaring.

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
Het was een hele mooie reis door Oostenrijk. Veel kunnen zien en bewonderen van het land. Veel leuke activiteiten die goed georganiseerd en begeleid werden. De begeleiding van de reis door Renate heb ik erg fijn gevonden. Het was erg gezellig en mooie toevoeging dat Jasper mee was voor de video-opnames. De verschillende activiteiten waren een mooie afwisseling.

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
In augustus twee weken op reis met nosun geweest naar Zwitserland. Ik heb enorm genoten van de reis. De groepsgrootte (8) was perfect en de groep zelf was erg fijn en gezellig. Naast wandelingen veel verschillende activiteiten gedaan zoals raften, steppen, zwemmen, stadjes bezoeken. Cynthia was een fantastische reisbegeleider, ze hield met iedereen rekening, stemde daar in overleg het programma op af en ze was erg flexibel. Toen mijn wandelschoenen het begaven zijn we de volgende dag al naar de decathlon gereden, wat superfijn was!
De kookmaterialen en tenten waren inbegrepen en dat was ook goed geregeld. Kortom, een fijne en goed georganiseerde reis en zeker een aanrader als je zin hebt in een mooi avontuur! Nosun bedankt!

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
Nosun is een goede goede organisatie die de reis de de reis goed voorbereid.
De reisbegeleidster Renate zit bom vol goede ideeën en staat open voor tips vanuit de groep. Ze is heel sociaal en geïnteresseerd in de mede mens

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
Heerlijk ontspannen in de Zweedse natuur. Met een kleine groep in een busje naar Denemarken en vervolgens Zweden. Daarna kamperen in een leentent (prima tentje: makkelijk op te zetten en ruim genoeg voor in je eentje). De campings waren allemaal schoon en netjes. Soms niet veel sanitair, dus wachten. Maar ook wild gekampeerd. Mooie (lichte) wandelingen gemaakt, een dagje op de mountainbike en een dagje in de kano.

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
Een avontuurlijke actieve rondreis waarbij je 4 schitterende gebieden in Oostenrijk aan doet. Wandelen staat hierbij centraal, maar dit wordt afgewisseld met diverse outdoor activiteiten zoals canyoning, raften en mountainbiken. De overnachting in een berghut maakt de ervaring compleet. Het reizen in een kleine groep verhoogt de flexibiliteit en het kamperen en de vele activiteiten maakt dat je elkaar snel leert kennen. Ook de reisbegeleiding (Inge) was weer fantastisch! Goed voorbereid en erop uit om het maximale uit de reis te halen met respect voor ieders grenzen.

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
De groepsreis met NoSun naar Zweden was inderdaad niet altijd zonnig, maar wel avontuurlijk, heel bijzonder en onvergetelijk! Ik heb enorm genoten, mede dankzij het mooie programma, mijn medereizigers en de altijd betrokken reisleiding. Ik wil zeker nog een keer met NoSun op pad 🏕️

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
Rondreis veelzijdig Oostenrijk, wat heb ik GENOTEN van deze reis. Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht en een variatie aan activiteiten (hiken, mountainbiken, raften, canyoning, mountain karten). Onze reisbegeleidster Inge had de reis al super goed voorbereid. Er was ruimte voor onze inbreng, wat dan ook weer uitgezocht werd door haar. Daarnaast was zij echt onderdeel van de groep, die ook onwijs gezellig was. Alles verliep soepel, we zaten op één lijn met elkaar en we hebben ook echt heel veel gelachen. Kortom, het was een top vakantie!

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
Vakantie om nooit meer te vergeten!
Ik ben dit jaar voor het eerst mee geweest met Nosun. Het was een geweldige mooie ervaring. We hebben door Oostenrijk getrokken en vele mooie, maar ook zeker uitdagende activiteiten gedaan. We hebben vele mooie wandelingen gelopen, wezen mountainbiken, raften en canyoningen. De reis zegt het al veelzijdig. Van vele hoogstens naar verschillende landschappen. Dolomieten hutten aan het het water en de hoogste gelegen restaurant van Oostenrijk en Europa in de sneeuw. Als je van een actieve uitdagende reis houd moet je deze zeker proberen.
Maar daarmee is nog niet alles gezegd. We hebben een geweldige leuke sfeer in de groep gehad en een fijne reisbegeleider (Inge) die alles geweldig goed had voorbereid en onderdeel uitmaakte van de groep. Ook werd er gekeken wat de groep in petto had en paste zij daar de moeilijkheidsgraad op aan, als dit het toe liet. Dit allemaal bij elkaar maakte de vakantie helemaal perfect!!

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
De 15-daagse rondreis door IJsland was fantastisch. De natuur is er prachtig (die ontdek je door er doorheen te rijden/wandelen) en de activiteiten tof en afwisselend (o.a. raften, walvissen spotten, hike op de gletsjer, bezoek Blue Lagoon). Je maakt best wel wat kilometers. Tussendoor was er regelmatig een stop om iets te bekijken. Hierdoor was het reizen goed te doen. Er was een standaard programma, maar het was mogelijk om, in overleg, van het programma af te wijken en in te spelen op wensen van de groep (wij wilden bv. graag de vulkaan bekijken. Dit werd geregeld). Ik heb dat als zeer prettig ervaren. Dit kwam mede door reisbegeleider Dori. Zij regelde/stelde dit soort dingen voor, was onderdeel van de groep, zorgde dat we veilig en op tijd van A naar B kwamen en je merkte dat ze ervaring had.
Mocht je, met een klein gezelschap, in een korte tijd veel herinneringen willen maken en het land willen zien, dan is deze reis via noSun een dikke aanrader!

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
Een reis met een gouden randje!
De rondreis veelzijdig Oostenrijk doet zijn naam eer aan. Een afwisselende reis, met verschillende activiteiten, waanzinnig toffe wandelingen en een diversiteit aan uitzichten (ondanks alle bewolking die wij hadden). Onze reisbegeleidster Inge had de reis super voorbereid. Alles in overleg met de groep, ruimte voor eigen wensen en ideeën en voldoende ruimte om het programma aan te passen zodat iedereen mee kon (doen). De groep maakte de reis compleet. De sfeer onderling was relax en ontspannen, iedereen (ook Inge) op zijn eigen manier onderdeel van de groep. Wat heb ik genoten!

Rondreis Oostenrijk!
Een bijzonder en super reis gehad. Dit was mede te danken aan de hartstikke leuke groep. Maar ook aan reisbegeleider Inge! Die had tot in de puntjes alles perfect voorbereid. En mocht je daarnaast nog iets anders willen, dan zocht ze dat ook nog gewoon even voor je uit. Van water naar land, van bergen naar grote hoogtes, van zon, regen, hagel naar sneeuw. Deze reis heeft echt alles in zich!!
Als ik de reis in één woord zou moeten omschrijven: AMAZING!!

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen
Super reis gehad naar Oostenrijk. Een actieve reis met vele verschillende activiteiten, soms pittige wandelingen, maar er was altijd ruimte om dit evt aan te passen indien nodig. Een fijne groep waarmee het goed klikte en we zaten goed op een lijn. De reisbegeleider had de reis goed voorbereid, maar er was genoeg ruimte voor inbreng van de groep. Iedereen was flexibel waardoor aanpassingen in het programma de reis nog mooier maakte.
Ook onze reisbegeleider maakte echt deel uit van de groep en dat was heel gezellig.