noSun Groepsreizen & Singlereizen Reviews 406

4,5

Wat fijn, relaxed, maar ook actief was deze reis. We hebben veel beleefd en gelachen. We hadden een geweldige villa, die even voor ons als thuis voelde. Het is eiland is schitterend en het Italiaan... Toon meer

Mijn singlereis naar Bosnië met NoSun was in één woord: geweldig. Vanaf het begin hing er een fijne sfeer in de groep, wat de reis extra bijzonder maakte. We hadden echt een superleuke groep wa... Toon meer

Toffe groepsreis naar de Etna. Klein groepje leuke mensen. Elke dag een toffe activiteit zoals wandelen over de Etna, bodyraften, varen, quad rijden. En daaromheen gezellig eten of chillen in een h... Toon meer

De reis door Zweden was heel tof! Leuke nieuwe mensen ontmoeten veel activiteiten gedaan. Mountainbiken, suppen, quad rijden, hiken, kampvuur maken en vooral gezellig samen zijn. Ik heb mij geen momen... Toon meer

1. Touroperator
  2. Kano- en kajaktochten organisator
  3. Recreatie- en vakantiekampen
  4. Skivakanties
  5. Sporttourbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Actieve groepsreizen voor wie géén zon-zee-strand wil Bij noSun richten we ons op actieve groepsreizen en singlereizen. Deze groepsreizen zijn outdoor, uitdagend en back to basic. Hierbij is de bestemming belangrijk, want we bezoeken landen en streken die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. Je bevindt je onder gelijkgestemde individuen zoals singles of mensen die alleen reizen. Hier ontstaat ook wel eens een relatie uit, maar dat is geen doel op zich. We willen de drempel om met onbekenden een outdoor reis te ondernemen, zo laag mogelijk houden. Door onze persoonlijke aanpak is er meer vrijheid voor het creëren van jouw reiservaring, maar ervaar je wel het gemak van een goed georganiseerde groepsreis. We delen graag onze passie voor natuur en avontuur met je. Onze reizen zijn bedoeld voor actieve reizigers die graag samen nieuwe belevenissen creëren!

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Rondreis Zweden

De 2-weekse rondreis door Zweden is een mooie mix van actief bezig zijn (hiken, kanoën en mountainbiken), ontspanning (kampvuurtjes, safari) en cultuur (Göteburg, mijnbezoek en Kopenhagen). Daarnaast zorgt het wildkamperen voor extra beleving, moet je gewoon meegemaakt hebben!

Op voorhand zag ik op tegen de lange stukken in de bus, maar dit viel alles mee. Door het inplannen van een activiteit of boodschappenstop breek je de rit en dan zijn het ineens hele haalbare stukjes.

Zoals altijd was het kampeermateriaal vanuit NoSun ook weer dik in orde. Kleine kanttekening: als je de oude groene tentjes gewend bent vallen de nieuwe tenten toch wat tegen. Dus hopelijk een volgende keer weer de vertrouwde tenten.

NoSun Engeland '23

Het programma zat goed in elkaar, genoeg afwisseling tussen actief zijn en vrijheid hebben. Daarnaast was de Engelse kust prachtig en hebben we veel mazzel gehad met het weer (YesSun!). Voor mij was het hoogtepunt coasteering, hierbij heb ik echt mijn grenzen verlegd. De reisbegeleider had alles tot in de puntjes voorbereid en ook voor de vrije momenten ideeën voor activiteiten. Daarnaast vond ik het interessant om te zien hoe iedereen zijn plekje in de groep uiteindelijk gevonden heeft en heb ik mooie gesprekken gehad. Zo'n groepsproces kost veel energie, maar uiteindelijk krijg je terug wat je erin stopt en is juist dat een waardevol onderdeel van de reis. En uiteraard is eindigen met een pint bier in een gezellige pub in een buitenwijk van Londen geen straf!

17 augustus 2023

goede reis voor beginners

de reis zweden ik wil hier blijven is een mooie en niet al te moeilijke reis voor mensen die dit voor het eerst doen en het is een goede reis om ervaring mee op te doen.

Prachtige reis

Ik heb een ontzettend leuke reis gehad in Kroatië. Prachtige natuur, sportieve activiteiten en een hele gezellige reisgroep. Nogmaals bedankt!!

1 juli 2023

Medium reis

Dit jaar waren de tenten kleiner en daardoor onhandiger. Het model was niet zo ruim als vorige. Hopelijk volgend jaar weer ruimere modellen. Opbouw van de reis was relatief veel cultuur voor NoSun. Zonde dat de ijsgrot niet in het programma zit en door slecht informatie er ook niet bij gedaan werd achteraf. Een erg vol en druk programma met maar 1 rust namiddag. Had graag wat meer uurtjes links en rechts gewild. 2 dagen terug reizen kon beter verdeeld worden. Nu ruim 8 uur gereden en volgende dag 4. Nog een wandeling in Duitsland zou leuk geweest zijn. Campings waren dit jaar echt slecht uitgezocht. Was er 1 waar ik echt blij mee was. De rest veel te druk, vol of naast de snelweg. Lange verblijven op dezelfde camping met lang rijden vanaf die camping. Misschien beter om vaker te verplaatsen met de tenten. Wandelingen waren erg mooi. Raften was op een aangemaakte baan. Kanoën viel tegen omdat er een catamaran van gemaakt werd.
Al met al vond ik andere reizen van NoSun leuker en zitten er bij deze Slowakije reis nog veel verbeterpunten.

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen

Hoi Smit, bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat deze populaire reis niet helemaal passend voor jou is geweest dit jaar. Bedankt voor je feedback, we gaan ermee aan de slag 💙

Jullie reizen lijken mij fantastisch!

Jullie reizen lijken mij fantastisch!! Alleen voldoe ik niet aan de leeftijdsgrens 😏
Ik ben een actieve vrouw van 65, die juist dit soort reizen leuk vind.
Jammer !!

26 augustus 2023

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen

Hi, bedankt voor je enthousiasme over onze reizen! De leeftijd van noSun-reizigers varieert tussen de 20 en 55 jaar. Wij doen altijd ons uiterste best om de groep zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen zodat jij het best mogelijke reisgezelschap hebt en dus optimaal kunt genieten van jouw actieve groepsreis! We moeten echter ergens een grens trekken... Jammer inderdaad dat je ons niet eerder ontdekt hebt 😕

Groepsreis naar het prachtige Noorwegen

Niet alleen op vakantie willen en iets actiefs doen. Uiteindelijk uitgekomen bij NoSun en de datum geboekt voor augustus met Bregje als begeleider. Wat een geweldige keuze, zowel het land als de begeleider. Mooie natuur gezien en wandelingen gemaakt en ook nieuwe dingen gedaan zoals een gletsjer wandeling. Genoeg ruimte voor eigen inbreng in de reis en goeie tips en input vanuit Bregje. Enthousiast en vrolijke begeleiding!

Grandioso

Het was een heerlijke vakantie waarbij ik zorgeloos kon genieten omdat alles werd geregeld door NoSun en de reisbegeleidster.

15 juli 2023

Noorwegen met Bregje!

Jahooi!

Inmiddels weer in de bus terug naar huis, wat hebben we een supervette reis gemaakt naar Noorwegen zeg! 🏞 Het hoogtepunt (letterlijk) van deze reis was de Troll Tunga die we hebben gelopen; prachtige uitzichten en ruige onaangetaste natuur! ⛰️

Op alle standplaatsen hadden we prettige campeerplekken en schone (en best luxe) facilitaire voorzieningen, erg fijn!

Er is ruimte voor extra activiteiten voor de hele groep, zo hebben we ervoor gekozen om een gletsjer te beklimmen ❄️, onvergetelijk! Ik zou dan ook aanraden om deze activiteit op te nemen in het standaard programma, een unieke ervaring!

Tijd voor jezelf is er ook, zo heb ik een middag een mountainbike gehuurd 🚲 en heb ik mezelf even afgezonderd van de groep om mezelf wat tijd te gunnen, voor mij heel fijn dat die keuze en ruimte er is. Ook de ochtend erna heb ik de wekker vroeg gezet, op zoek naar Elanden! 🦌Helaas niet gespot 🥲 Alleen een duikvlucht en koprol over mijn mountainbike en wat schaafwonden, maar dat drukte de pret zeker niet. 😉

Sourverniers meenemen kan natuurlijk niet ontbreken, zeker niet vanuit scandinavië, ik ben namelijk erg fan van de scandinavische interieur stijl. Ellie en Herman (rendier gewei en huid) gaan een prachtig plekje krijgen in mijn nieuwe appartementje straks.

Jaaa en dan onze groepsleider, wat een topper! Bregje, je bent gezellig, avontuurlijk en zit vol energie. Je denkt goed om de samenhang van de groep, en kan goed improviseren wanneer we invloeden krijgen van bijvoorbeeld minder goed weer. 🌧 Als ik ooit weer een groepsreis zou gaan doen, zou ik zeker jou kiezen als leider! Heel erg bedankt voor alle gezelligheid en de veilige kilometers!

Groetjes,
Ronald (aka honingbeer 🐝🐻‍❄️)

Rondreis Noorwegen

Ontzettend leuke vakantie gehad in Noorwegen! Veel gezien en ook toffe dingen gedaan zoals de gletsjer hike en het wildkamperen. De reis is intensief maar genoeg ruimte om ook af en toe te ontspannen of juist extra activiteiten te doen. We hadden een fijne groep waarin ieder z’n ding kon doen en er genoeg gezelligheid was. Bregje is echt een top reisbegeleidster! Ze zorgt voor een fijne sfeer, maar heeft de zaken ook heel goed geregeld en op orde. Ook heel flexibel en relaxt als niet alles liep zoals verwacht.

Al met al absoluut een aanrader deze reis!

20 augustus 2023

Groepsreis Noorwegen

De reis naar Noorwegen was echt een hele mooie ervaring; er waren leuke afwisselende activiteiten en ruimte voor eigen inbreng. Onze reisleider Bregje was fantastisch; ze heeft ons veilig door de bergen gereden en heeft alles goed geregeld.

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen

Wilga wat goed om te lezen dat je zo'n mooie ervaring hebt gehad, thanx voor het delen 💙

Actieve groepsreis naar Noorwegen…

De actieve groepsreis naar Noorwegen was echt genieten! Prachtig land en top activiteiten! Bregje als groepsbegeleider maakt de reis compleet! Wat een topper is ze!

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen

Fiona bedankt voor deze mooie review, wat een toppertje is Bregje he! 💙

Rondreis Noorwegen met Nosun

Deze reis was een leuke ervaring. Je ziet de hoogtepunten van de omgeving, daarnaast heb je de vrijheid om als groep eigen initiatieven te ontplooien. Het is aan te raden van kamperen te houden en enige ervaring te hebben met in een tentje te slapen. De rust activiteiten verhouding was goed, je hebt voldoende tijd om bij te slapen als het nodig is. De reisbegeleider was actief, dit zorgde voor duidelijkheid en transparantie over wat er moet of gaat gebeuren. Door deze reis is mijn enthousiasme over Noorwegen gegroeid en zou er zeker nog een keer heen willen.

6 augustus 2023

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen

Bastiaan bedankt voor je toffe uitgebreide review, zijn we blij mee 😃💙

Alles was goed geregeld.

Alles was goed geregeld.
Er werd duidelijk gecommuniceerd hoe en wat de plannen waren voor de volgende dagen en wat de moeilijkheidsgraad was. Op deze manier kon ik goed inschatten of ik wel of niet mee wilde en wat ik mee moest nemen naar een hike.

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen

Lander bedankt voor je mooie review 💙

De campeervakantie in Valkenburg.

De campeervakantie in Valkenburg was erg geslaagd, een leuke en licht actieve vakantie.
Voordeel van deze reis is dat je de tent niet om de 3 dagen of af te breken, nadeel is wel dat de tent na 3 dagen een grote bende is.

22 juli 2023

Ervaring roadtrip Slowakije

De roadtrip Slowakije was een actieve en gevarieerde reis, met een uitgebreid programma. De afwisseling tussen o.a. steden bezoeken, hiken en andere activiteiten heb ik als erg prettig ervaren. Het programma is tof en bevat de highlights uit de verschillende gebieden waar je doorheen reist. Keerzijde hiervan was dat de dagen soms wat vol zaten, zeker als er ook nog gereisd moest worden. Onze reisbegeleidster (Froukje) was voorbereid en dacht met de groep mee om nog wat activiteiten naast het programma te kunnen plannen.

Het materiaal dat vanuit NoSun meegeleverd werd (tentjes, grotere tent, kookgerei) was goed. De tenten zijn goed op te zetten en weer af te breken, en bieden ruim plaats aan 1 persoon. Wat ik miste was een tafellampje om 's avonds de tafel te kunnen verlichten.

5 augustus 2023

Een actief weekend in de Ardennen

Dus voor m'n eerste groepsreis een actief weekend in de Ardennen:

Lekker actief hiken, mountainbiken, lekker bbqen en s'avonds een kampvuur. Helaas kon het kanoën niet doorgaan door een te lage waterstand. We zijn daarom de laatste dag naar een klimpark geweest wat ook wel leuk was.

Dena was een toffe reisbegeleider die goed een oogje in het zeil hield. En die ook voor spontane dingen in was zoals bijvoorbeeld nachtzwemmen of even op een country festival kijken die daar ook toevallig aan de gang was!

Het was een leuke groep, gezellig, relaxed.. heb leuk contact en leuke gesprekken gehad. Ik denk dat de meeste mensen hier wel in gaan met een positieve open houding.

Al met al dus echt een positieve ervaring. De volgende keer een langere reis proberen!

18 augustus 2023

Antwoord van noSun Groepsreizen & Singlereizen

Niels wat tof dat je zo'n leuk weekend hebt gehad, gaaf dat je dit deelt💙