Onze ervaring bij Notariskantoor E.J.H Jansen is uitstekend! Het kantoor heeft voor ons de Hypotheekakte en Testament goed verzorgd met vooraf duidelijkheid over de kosten. De heer Ewout Janse... Toon meer
Voor een zeer nare, en zelden voorkomende gebeurtenis had ik een notaris nodig. Ik kwam bij notaris Jansen terecht bij mw Hof. Zij heeft mij met ontzettend veel geduld en betrokkenheid geholpen met al... Toon meer
Wij zijn erg tevreden over Notariskantoor E.J.H. Jansen. Het contact verliep soepel en wij hoefde nergens achteraan te gaan. Ook waren wij erg blij dat jullie achter zaken aangingen welke met andere p... Toon meer
Ewout Jansen onderscheidt zich wat ons betreft als notaris door de zeer persoonlijke aandacht die hij ons gegeven heeft waardoor hij ons goed kon adviseren. Respect en integriteit kenmerken hem. Mocht... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij ons kun je terecht voor een op maat gesneden advies, zowel zakelijk als particulier. Wij staan graag voor je klaar bij belangrijke momenten in je leven, zoals het kopen van een huis of bedrijfspand, het afsluiten van een hypotheek, het oprichten van een bedrijf, een huwelijk of samenlevingsovereenkomst en/of het maken van een (levens)testament. Ook zijn we je notariële steun bij het afwikkelen van een erfenis. Centraal sta jij!
Oude Delft 62 , 2611 CD, Delft, Nederland
- 015 213 70 50
- info@notaris-jansen.nl
- notaris-jansen.nl
Helder en transparant
Helder en transparant, deskundig en accuraat
Goede helder communicatie en uitleg…
Goede helder communicatie en uitleg over de inhoud. Fijne mensen om zaken mee te doen.
Zorgvuldige en kundige afwikkeling
Zorgvuldige en kundige afwikkeling, met mogelijk tot het stellen van vragen.
Ze zijn echt vriendelijk
Ze zijn echt vriendelijk, respectvol en professioneel.
Zeer tevreden.
Heel goed en op prettige manier…
Heel goed en op prettige manier geholpen. Ook goede uitleg over de inhoud van de testamenten.
Nette en goede uitleg
Snelle afhandeling
Snelle afhandeling, vriendelijk personeel, kortom helemaal top!!
Geen "stijf" kantoor
Ondersteuning bij een familieconstruct voor verkoop woning. Was geen alledaagse casus, maar goed opgelost. Persoonlijk, vriendelijk en flexibel. Absoluut geen "stijf" c.q. grijs notariskantoor.
Persoonlijke aandacht
Het opstellen van een testament is iets heel persoonlijks, waar een goed luisterend oor van de notaris en creatief meedenken erg belangrijk bij is. Wij vonden dat bij Ewout Jansen.
Zeker aan te raden
Fijne service, goede en duidelijke uitleg en advies, en ze reageren vlot als je een vraag hebt, kortom: zeker aan te raden!
Positieve ervaring
Correct, vriendelijk en helder; positieve ervaring!
Testament in optima forma.
Uitstekende begeleidende gesprekken bij het opstellen van testamenten, en een snelle uitwerking.
Net notariskantoor met een persoonlijke…
Net notariskantoor met een persoonlijke aanpak
Correct behandeld
We zijn goed geïnformeerd en zeer correct behandeld in de afhandeling hypotheekakte bij uw notariskantoor.
Meedenkend / risico bewust
Goed meedenkende notaris die aansluiting zoekt bij wensen klant, maar deze ook goed wijst op mogelijke risico’s.
Heldere en geduldige uitleg
Super geholpen en duidelijke…
Super geholpen en duidelijke toelichtingen op soms lastig te begrijpen teksten. Ook konden we erg kortdag terecht wat fijn was gezien de snelle opleverdatum van ons huis.
Helaas geen goede revieuw
Wat vreemd de google revieuws zijn ronduit slecht en hier op trustpilot allemaal goed ? Onze ervaring is helaas een van de mindere. De notaris is ronduit chaotisch en met meerdere fouten als gevolg .
Persoonlijke en zakelijke benadering
Persoonlijke en zakelijke benadering. Deskundige instelling. Redelijke prijzen