Notariskantoor E.J.H. Jansen Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Onze ervaring bij Notariskantoor E.J.H Jansen is uitstekend! Het kantoor heeft voor ons de Hypotheekakte en Testament goed verzorgd met vooraf duidelijkheid over de kosten. De heer Ewout Janse... Toon meer

Voor een zeer nare, en zelden voorkomende gebeurtenis had ik een notaris nodig. Ik kwam bij notaris Jansen terecht bij mw Hof. Zij heeft mij met ontzettend veel geduld en betrokkenheid geholpen met al... Toon meer

Wij zijn erg tevreden over Notariskantoor E.J.H. Jansen. Het contact verliep soepel en wij hoefde nergens achteraan te gaan. Ook waren wij erg blij dat jullie achter zaken aangingen welke met andere p... Toon meer

1. Notaris Openbaar

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bij ons kun je terecht voor een op maat gesneden advies, zowel zakelijk als particulier. Wij staan graag voor je klaar bij belangrijke momenten in je leven, zoals het kopen van een huis of bedrijfspand, het afsluiten van een hypotheek, het oprichten van een bedrijf, een huwelijk of samenlevingsovereenkomst en/of het maken van een (levens)testament. Ook zijn we je notariële steun bij het afwikkelen van een erfenis. Centraal sta jij!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Samenlevingscontract en testament

Samenlevingscontract en testament. Wij konden twee keer 's avonds terecht, de notaris nam veel tijd om al onze wensen te bespreken en te verwerken, gaf duidelijke voorbeelden en lichte het vakjargon duidelijk toe. Een leuke verrassing tijdens het tekenen.

18 augustus 2020

Ewout Jansen onderscheidt zich wat ons…

Ewout Jansen onderscheidt zich wat ons betreft als notaris door de zeer persoonlijke aandacht die hij ons gegeven heeft waardoor hij ons goed kon adviseren. Respect en integriteit kenmerken hem. Mocht er in de toekomst aanleiding zijn gaan we graag naar hem terug.

28 juli 2020

Aan te bevelen

Wij zijn onlangs bij notaris Jansen geweest en waren zeer tevreden over hem en zijn team. Wat wij waardeerden: de persoonlijke benadering, de duidelijke uitleg en het meedenken door de notaris en zijn medewerkers. Onze verzoeken werden steeds snel aangepast en ook het telefonisch contact verliep steeds heel plezierig.

29 mei 2020

Toppers!

Ewout heeft de tijd genomen om alles met ons door te nemen en uit te leggen. Voor alle vragen hebben ze geduld gehad om ze te beantwoorden. Wij waren heel blij dat we voor deze notaris hadden gekozen.

20 mei 2020

Wat een prettige ervaring!

In de aanloop naar het oversluiten van mijn hypotheek had ik efficiënt en heel plezierig contact met Natasja. Ook het passeren van de akte bij de notaris vond ik uitermate prettig. Dienstverlening staat hoog in het vaandel; top! Goede keus en een aanrader, dit notariskantoor.
Ik kom er terug.

10 januari 2020

Huzarenstukje

Wij zijn erg blij met de uiterst professionele en adequate werkwijze van Notariskantoor Jansen. Vandaag is hier de hypotheek- en leveringsakte van ons appartement gepasseerd. De uitdaging was om dit nog voor het einde van het jaar te realiseren terwijl wij pas 27 december een getekende hypotheekofferte hadden. Wij hebben een enorme inzet en persoonlijke betrokkenheid ervaren om dit voor ons mogelijk te maken. Zodat wij vandaag 31 december de trotse eigenaren van ons appartement zijn!!

31 december 2019

"Uitstekend"

Onze ervaring bij Notariskantoor E.J.H Jansen is uitstekend!
Het kantoor heeft voor ons de Hypotheekakte en Testament
goed verzorgd met vooraf duidelijkheid over de kosten.
De heer Ewout Jansen is een betrokken gastvrije notaris die
meedenkt met onze inbreng en duidelijk uitleg en advies geeft
met een persoonlijke benadering. Wij hebben dit als zeer
prettig ervaren.
Wij kunnen dit notariskantoor dan ook zeer zeker aanbevelen.

16 november 2019

Professionaliteit met een persoonlijke benadering

Het notariskantoor E.J.H. Jansen (voorheen Notariskantoor Boelens) wordt geleid door een zeer toegankelijke en enthousiaste notaris, de heer Ewout Jansen. Zijn oprechte persoonlijke benadering en de gehanteerde balans tussen formeel en informeel zorgen dat het gesprek prettig en laagdrempelig verloopt.
Ik kwam naar dit kantoor voor het invulling geven van een complex vraagstuk. De heer Ewout Jansen heeft hierop een open minded en frisse blik getoond. Voor dit vraagstuk zijn door hem verschillende opties aangereikt en de voor- en nadelen besproken. Er wordt dus geen standaard benadering gehanteerd maar echt maatwerk geleverd waarbij de persoon en probleemstelling centraal staan.
Ook de kosten voor de uitvoering werden na afronding van het gesprek netjes opgegeven. Erg fijn dat hierin direct duidelijkheid werd gegeven.
Samenvattend: ik ben erg tevreden over het totale verloop en kan dit notariskantoor zeker aanraden!

7 november 2019

Een persoonlijke benadering door een oprechte notaris.

Voormalig Notariskantoor Boelens, nu overgenomen door notaris Jansen. Ben hier naar toegegaan voor het afwikkelen van een nalatenschap. Het betrof een ongebruikelijk dossier. Notaris Jansen heeft mij uitstekend geholpen, duidelijk uitleg gegeven waar nodig. Daarnaast een gastvrije en persoonlijke benadering met oprechte interesse in de persoon. En niet onbelangrijk, van te voren duidelijkheid in de kosten van het proces.

1 november 2019

Fijne ervaring met Notariskantoor E.J.H. Jansen

De heer Ewout Jansen van het gelijknamige Notariskantoor denkt op een open, informele en concrete manier mee om onze wensen om te zetten naar juridische documenten binnen de kaders van de vigerende wet- en regelgeving. Wij zijn erg content met de snelle en flexibele samenwerking!

16 oktober 2019
Reviews in alle talen tonen. (130 reviews)