Mikään ostoksenteossa ei tökkinyt vastaan. Vaiheesta toiseen siirtyminen sujui vaivatta. Toimituskulut ovat ehkä vähän yläkanttiin. Ekovaihtoehto tuotteen pakkaamisessa oli minulle iloinen yllätys.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tilasin Lancome Nutrix voidetta äidille joululahjaksi. Kaikki meni aika hyvin, tuote tuli kaksi päivää myöhässä. Hyvin oli pakattu ja toimitettu lähi noutolokeroon. Tilaus tehty joulukuun alussa 20... Toon meer
Lähetin yritykselle viestin että maksamaani hajuvettä ei ole saapunut. Asiaa selvitettiin kuljetusliikeen jne kanssa. Lopulta Notino lähetti minulle uuden hajuveden. Lopulta löysin aikaisemmin til... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Find the best deals on perfume and beauty products at the notino.fi perfume shop. Designer fragrances with great discounts and express delivery. SHOP NOW!
Contactgegevens
California Avenue 1601, 94304, Palo Alto, Finland
- notino.fi
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Helppo tilata 👌🏻
Mikään ei tökkinyt vastaan
Ekovaihtoehto tuotteen pakkaamisessa oli minulle iloinen yllätys.
Ymmärtääkseni lähetys ei tule Saksaa kauempaa, mikä sekin tuntuu hyvältä.
Asiakaspalvelussa parantamisen varaa
Olen tilannut tuotteita 17.3.toimituspäiväksi on ilmoitettu 24.3. Tilausta minulla ei edelleenkään ole 14.4. Olen jättänyt Notinon sivujen kautta kaksi yhteydenottopyyntöä saamatta näihin mitään vastausta. Tämän jälkeen olen laittanut sähköpostia, mutta edelleenkään en saa vastauksia.
Vaivatonta ostamista
Selkeä
Selkeä , nopea ja helppo . Toivon että alkaisitte tehdä myös kotiin kuljetuksia .
Arvioinråti tuotteen edullisesti
Sain tuotteen edullisesti. Harmillista, että myynti määrät ovat pieniä. Tarvitsen 20 kpl.tta kerralla.
ihanaa kun saa stay matte puuteria…
ihanaa kun saa stay matte puuteria teidän kautta
Varaukseton suositus
Kaikin puolin toimiva ja laadukas nettikauppa, olen ollut asiakkaana jo monta vuotta, toiminut virheettömästi joka kerta, varaukseton suositus.
Nopeus ja edulliset hinnat
Haluamani tuotteen löytäminen oli…
Haluamani tuotteen löytäminen oli helppoa. Samoin tilauksen tekeminen. Kaikki hyvin.
Tämä peitevoide korjaa erinomaisesti…
Tämä peitevoide korjaa erinomaisesti kasvojeni virheen.
Tämä yritys myy vettä hajuveden…
Tämä yritys myy vettä hajuveden hinnalla, vaikka pitäisi olla hajuste- eikä anna mitään selvitystä ongelmatilanteissa – korvauksista puhumattakaan. Toimituskulut voivat olla jopa kolmasosan tuotteen hinnasta. Kun tuote lopulta toimitetaan, se löytyy usein epämääräisestä paikasta.
Suomeen tulevat tuotteet tulevat enimmäkseen Slovakiasta tai muista Itä-Euroopan maista. Asiakaspalvelija puhuu suomea vahvalla venäläisellä aksentilla ja välillä omaa kieltään, joskus myös huonoa englantia. Puhe on epäselvää, eikä siitä aina saa kunnolla selvää.
Myöskään palautteen antaminen asiakaspalvelusta ei näytä toimivan.
Hyviä tarjouksia
Hyviä tarjouksia, laskuvaihtoehto, laadukkaita tuotteita👍
Luotettava,nopea ja varma👌
Surkea
Tuote saapui viallisena, ja Notino kieltäytyi korvaamasta tätä sillä meillä ei ollut rikkinäisestä pullosta nähtävillä ”batch numberia”. Heidän ehtonsa eivät vaadi tällaisten lähettämistä virhetilanteessa. Kuvat jne. meillä oli. Emme siis suosittele palvelua.
Ongelmia tunnusten luomisessa
Haluaisin enemmänkin tilata teiltä mutta en pystynyt luomaan tunnuksia millään . Koetin monta kertaa ja meinasin jo luovuttaa mutta tilasin sitten " vierailijana".
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.