Bij Nubil een drietal kapstokken besteld en onvoldoende vooraf de recensies bekeken. De producten worden rechtstreeks vanuit China geleverd (dropshipping) en zijn van zeer slechte kwaliteit. Daarnaast... Toon meer
Ik bestelde hier op 21 februari 2 stuks pianokapstok. Beloofde leveringstijd 4 à 5 werkdagen. Echte leveringstijd 3 weken na veel hoera-aankondigingsmailtjes. Surprise: slechts 1 stuk geleverd. Je rei... Toon meer
Ik bestelde een puppy draagtas, bij de betaling werd gevraagd of ik korting wilde, toen ik ja aanklikte had ik 2 draagtassen besteld. Direct een mail gestuurd, vriendelijk antwoord dat de 2e tas terug... Toon meer
Dit bedrijf haalt zijn zeer slechte producten uit China en verkoopt het voor veel geld door. Te laat ontdekt. Lijkt een fraaie website, maar volkomen onbereikbaar. Track en trace geeft geen info. Gee... Toon meer
Alles ging mis
Alles ging mis. Mijn schoenen waren subiet gescheurd. Men gaf me de belofte van een nieuw paar.Nooit ontvangen. En gigantische vervelende AI om te antwoorden.
Bij nubil nooit bestellen!!!
Ik had een huispak besteld bij dit bedrijf. De maten kloppen niet. De stof is erg lelijk en 100 % polyester.
Toen ik het terug wilde sturen bleek dit een Chinees bedrijf. Het pak koste 49,95 euro. Het terug sturen is voor eigen rekening. Kosten 32,50 euro. Echt belachelijk. Een grote miskoop ik vind dit gewoon oplichting!!! Nooit hier iets bestellen!!!
Oneerlijke mensen
Bestel nooit maar echt nooit op de site
Ze bestellen op ali express en verdubbelen de prijs bijna drie keer en indien het artikel dat u besteld heeft niet goed is vragen ze om het artikel terug te sturen op eigen kosten ( wat heel duur uit komt ) naar china maar zij ontvangen de terug betaling.
Indien je vraagt om je geld terug te krijgen, stellen ze je voor om 15% terug te storten.
Dus als u denkt op een Hollandse site te bestellen met wettelijke termijnenen respecteren zij geen enkele wet en ik betwijfel het zelf dat ze het recht hebben om dit soort handel uit te voeren en dat ze hun inkomsten ingeven bij de belastingdienst.
Wat ons zal motiveren van meerdere klachten in te dienen en ik motiveer u om hetzelfde te doen.
Ze hebben nog het lef om te spreken over de CO2 uitstoot terwijl zij het geld in hun eigen zakken steken terwijl ze op Ali express bestellen.
Oneerlijke mensen en leugenaars zijn het.
Indien u wenst om u geld in de vuilbak te smijten raad ik u zeker aan om op deze site te bestellen met minderwaardig werken van de wet, de omstandigheden, het milieu en de klanten zonder het spreken van de belastingdienst volgens mij.
Trap niet in hun list en waarschuw al uw kennissen, deze site is om van weg te lopen en om aan te klagen.
DROPSHIPPING - KOOP HIER NIKS!
Na 30 dagen heen en weer mailen voor een restitutie van m'n aankoopbedrag geef ik het op en dien ik deze klacht in.
Op 14 december kocht ik een jas via de site van Nubil. Zodra ik de track & trace ontving had ik door dat het een dropshipper was. Ik heb toen direct gemaild dat ik m'n aankoop wilde ontbinden omdat mijn ervaring is dat de kwaliteit van dit soort bedrijven slecht is en de levertijd lang.
Nubil gaf aan dat ik de bestelling niet kon annuleren. Bij ontvangst bleek inderdaad dat het product in niets leek op de (met AI gemanipuleerde) foto's op de site. Ik heb foto's gestuurd naar Nubil en verzocht om een gratis retourlabel en volledige terugbetaling van m'n aankoopbedrag.
Nubil gaf aan dat het product aangetekend teruggestuurd moest worden naar China op mijn kosten (verzendkosten € 32 voor een jas van € 59.95!!). Ik heb aangegeven dat ik dit niet ging doen omdat ik geen vertrouwen heb dat ik m'n geld terugkrijg en ik de verzendkosten niet in verhouding vind. Ik heb nogmaals een retouradres in NL verzocht of een gratis retourlabel.
Nubil heeft me nu een maand aan het lijntje gehouden met vage beloftes van 15-20% korting op een nieuwe aankoop of restitutie. Elke keer komt het op hetzelfde neer, ik moet betalen voor retour, of akkoord gaan met slechts een kleine terugbetaling. De maat is vol.
Wil je jezelf een hoop ergernis en kopzorgen besparen, koop hier dan niet!
Ik wacht nog steeds op een acceptabele oplossing.
Het bestelde product voldoet in de…
Het bestelde product voldoet in de verste verte niet met hun fotos en tekst. Dit zijn heel grote oplichters, koop of bestel hier niets want de klanten dienst is echt corrupt. Een verwittigd man is er 2 waard, bij Nubil bestellen is geld kwijt !
BEDRIEGERS!!!!
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het, pas op! Zelfde verhaal als vele hier, jammer genoeg te laat opgezocht. Dropshipping troep uit China krijgen en veel te veel betalen. Bij retour kan dit alleen terug naar China met de kosten ervan. Heel erg dat dit gewoon zomaar blijft kunnen in Nederland!
Stelletje smerige oplichters
Stelletje smerige oplichters! Rotzooi uit China duur verkopen... Wil je retouren moet je even terug naar China sturen. Die lui sporen niet
Oplichting!
Product lijkt in de verste verte niet op wat ik besteld heb. De kwaliteit was abominabel. Pure oplichting en een les geleerd.
Niet bestellen hier!
Helaas... niet bestellen hier! Verkeerde levering. Al weken aan het wachten op de juiste. De mails van de klantendienst zijn telkens dezelfde en zeer vaag: of pakket heeft vertraging of nog even geduld... mijn bestelling is al sinds midden november. Ik ga dit rapporten bij testaankoop.
Niets kopen bij deze winkel !
Alles wat hier al staat geschreven klopt, echter te laat gezien jammer genoeg… . Absoluut niets kopen hier !!
Louche bedrijf ,koop er nooit iets…oplichters
Louche bedrijf ,koop er nooit iets reageren niet op je mails je bent zowiezo je geld kwijt ‼️‼️‼️‼️‼️
Waardeloos bedrijf
2 kerst bomen met verlichting bestelt voor €114 Euro 2 weken moeten wachten op de levering. Geleverd uitgepakt wat dacht u 1 boom geen hulpstukken er bij . Andre boom 4 strenge verlichting los. Niet meer te maken nuhil de foto's gestuurt. Zijn niet leesbaar zecht men 4x gestuurt. Hoor er nooit nog wat van retour formulier aangevraagd. Vergeet het maar laat niets meer horen. Bedonderd voor € 114 de boot in gegaan . Eerste klas oplichters koop daar nooit iets meer ga niet de boot in. Oplichters 1 eeste klas oplichters dus pas Op
VRESELIJKE klantendienst
Slechte klantendienst. Niets van terugbetaling nadat pakket zogezegd werd afgeleverd maar heb nooit iets ontvangen.
Ze vragen alsmaar om adres te verifiëren voor zogezegde terugbetaling. Belachelijk.
Huil huil.....
Huil huil...... Leuk lampje voor mijn vrouw gekocht. Niet gezien dat het een dropshipping bedrijfje is.
De lamp was stuk en in de verkeerde kleur.
Terugsturen wordt je onmogelijk gemaakt.
Dus fluiten naar je geld
Wat een knak worst bedrijf retour…
Wat een knak worst bedrijf retour binnen 30 dagen van Nederland naar China wat niet te doen is zit met producten in de maag wat ik weg kan gooien in de Maas
Slechte kwaliteit. Nooit je geld terug
Product veel te laat binnen. 2 delig pak heel anders dan op de foto. Kwaliteit slecht. retour sturen is een gedoe. Na paar keer mailen gelukt. Voor €23 kon ik het terug sturen maar na 2 maanden nog geen geld terug. Track en trace doet het niet in china dus krijg telkens de reactie terug van Nubil met. Het pakketje is nog onderweg.
OPLICHTERS, niet kopen dus!!!!
jas jaap
Niet gekregen wat besteld is veel te grote maat en niet de juiste kleur , we kunnen niet retourneren
Hoe pak je een niet-levering aan
Alle onderstaande berichten kloppen. In mijn geval na 3 weken nog geen levering. Ze proberen het nog te rekken door te antwoorden op e-mails waarin je dreigt ze aan te geven. Ik neem nu om te beginnen contact op met nietbezorgd.nl. En dit heeft geholpen. Zelfs voordat nietbezorgd.nl in actie kwam konden de reeds verzonden producten niet meer geleverd worden en heeft Nubil het factuurbedrag gecrediteerd. Blijven daarnaast reclamemails sturen.
Deze winkel bestaat niet
Deze winkel bestaat niet. Is pure oplichterij!