Bestelling gedaan van 3 doeken, tot op heden nog niets ontvangen. Ook al 3 x een melding gemaakt via hun platform, nog geen reactie ontvangen. Zelfs niet dat ze mijn bericht hebben ontvangen, of waa... Toon meer
Half juli een bestelling gedaan voor een doek, kwasten in de uitverkoop en een frame. Netjes betaald en een bestelbevestiging gedaan... Nu ruim een maand later en nog steeds geen bestelling binnen. KV... Toon meer
NIET BESTELLEN !!! Zijn grootse oplichters. Bij ontvangst van de bestelling, waarbij de vervoerder het pakket zo aanbood dat ik pas later constateerde dat de verpakking was gescheurd, stelde... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Koop hier niet!
Zeer negatieve ervaring.. Een schilderij besteld en beschadigd gekregen. Geen enkele reactie op mails. Geen adres bekend om terug te sturen.. dus mijn geld kwijt. Hopelijk helpt dit nog ... echt ontzettend jammer zo!
Ongelooflijk slechte ervaring met het…
Ongelooflijk slechte ervaring met het bereiken van de klantenservice. Berichten worden niet beantwoord. Bestelling is gewoon niet geleverd.
Hier 4 schilderijen besteld
Hier 4 schilderijen besteld, maar slechts 2 ontvangen.
Je kunt mails sturen zoveel je wilt, maar antwoord; ho maar. HIER NIETS KOPEN!!!!
Niet bestellen hier (China)
Niet bestellen hier. Ontvangen product komt niet overeen met afbeeldingen & omschrijving. Mijn bestelling is geleverd vanuit China… dat zegt genoeg
Hier niks bestellen!!!
Hier niks bestellen!!!! Je krijg een kapot frame, en de afbeelding lijkt niet op het origineel en je betaalt er flink voor. Zij reageren niet op mail of op klachten. Ze plaatsen een negatieve recentie niet op hun site. Laat je niet verleiden.
Niet te vertrouwen
In januari besteldt de nodige mails gestuurd geen reactie
Ik denk dat ik radar maar inschakel dan reageren ze misschien wel
Nooit ontvangen
Na een maand bestelling nog steeds niet ontvangen. Nul communicatie. Geen reactie op mijn mails.
Wat een slechte site is dit
Wat een slechte site is dit, een maand geleden een schilderij op nummer besteld (eigen foto), betaald en dat was het dan....
0.0 reactie, helemaal niets,
2x aangeschreven, niks reactie dag 80 eurries
Na lang wachten en een email van nummerschilderstore dat ze het schilderij opnieuw hebben opgestuurd (was wat fout gegaan bij de vervoerder), alsnog het schilderij ontvangen.
In ieder geval alsnog bedankt, 2 sterren erbij
Geen contact mogelijk
Twee weken voor kerst een schilderij besteld. Na de 8-12 werkdagen die ze aangeven erover te doen niks ontvangen. Ik heb geprobeerd te mailen maar 0 contact. Nu Zaterdag 21 januari eindelijk mijn bestelling binnen... Slecht bedrijf geen contact mogelijk en duurt veel te lang voor je het binnenkrijgt ... als je het binnenkrijgt.
niet bereikbaar en geen reacties
Twee x e-mail gestuurd, maar helaas......... geen enkele reactie. Even gechecked bij KVK op basis van hun KVK nummer. Het bedrijf is geregistreerd op naam van Yvan Stroop | Relabel E-commerce
KVK 77291611Vestigingsnr. en gevestigd aan de Sickengastraat 6 E 8471BN Wolvega
als: Yvan Stroop Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software Detailhandel via internet in een algemeen assortiment non-food Markt- en ...
Product besteld en nog steeds niks…
Product besteld en nog steeds niks binnen gehad binnen de gestelde termijn. Geprobeerd contact op te nemen via mail en messenger, maar tot op heden nog geen reacties mogen ontvangen. Het lijkt erop dat ze geld incasseren, maar uiteindelijk niks versturen. Kijk dus uit voor dit bedrijf en bestel ergens anders!
Goedkoop product!
Half december besteld, half januari pas ontvangen. Geen reactie op gestuurde mail gekregen. Product staat totaal niet in verhouding met prijs. Voor 45 euro kon er niet eens een a-4tje met voorbeeld vanaf. Echt made in China!! Eens maar nooit meer.
Ik heb in december een schilderij…
Ik heb in december een schilderij besteld, 50 euro betaald en nóóit meer iets gehoord. Je kunt ze niet bellen, op mails wordt niet gereageerd. Het zijn oplichters en ik ga dit op social media zetten zodat mensen gewaarschuwd worden. Tooske Spierings
Verzonden
Hier niet bestellen!
Hier niet bestellen! Op 15 december een bestelling geplaatst en niets ontvangen.. Ik krijg geen enkele reactie op meerdere emails en Facebook berichten. Bespaar jezelf het geld en bestel het ergens anders..
Bestelling niet compleet
Drie schilderijen besteld. Het laatste schilderij is nooit aangekomen.
Meerdere malen een mail gestuurd, maar tot op heden geen reactie.
Heel vreemd...
Geen reactie op fout in levering
Gekozen voor Schilder Store ivm 24 uurs levering, na bevestiging/betaling mail ontvangen dat het 8-12 dagen kon duren, gelukkig is dat meegevallen maar ontbraken wel de frames welke ik wel beorderd had, mail gestuurd echter geen reactie ontvangen
Scam. Niet bestellen hier.
Je krijgt hier geen reactie. Je bestelling zal je nooit ontvangen. Je gooit je geld gewoon weg.
Geen track en tracecode ontvangen.
Geen track en tracecode ontvangen.
Geen contact mee te krijgen. Reageren nergens op!!!
Nummerschilderstore zijn oplichters
NIET BESTELLEN !!!
Zijn grootse oplichters.
Bij ontvangst van de bestelling, waarbij de vervoerder het pakket zo aanbood dat ik pas later constateerde dat de verpakking was gescheurd, stelde ik vast dat het frame kapot was.
Via mail en Facebook getracht contact te leggen. Helaas geen enkele reactie.
Gebruik maken van herroepingsrecht is niet mogelijk omdat zij niet reageren.
kortom:
NIET MEER BESTELLEN !!!
waardeloos doek
Mijn doek werd opgerold geleverd en is helemaal gegolfd ook al werd op voorhand gezegd dat dit niet het geval zou zijn. Ik stuurde een email met foto en deed dit ook via het contactformulier.
Helaas kwam hier geen reactie op