Zeer gebruikersvriendelijke website met duidelijke informatie. Boeken gaat vlot. Snelle afhandeling. Vlotte en duidelijke reactie op vragen.
Prima, uiteindelijk hebben wij alleen via NusaTrip geboekt. Betrouwbaar, makkelijk boeken en snelle bevestiging.
Tot nu toe zeer tevreden om via nusatrip een vlucht te boeken. Klantvriendelijke website en goede afhandeling
Over NusaTrip
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Book cheap flights from over 500+ airlines, Low-Cost & Full service in South East Asia (Indonesian, Singapore, Malaysia, Thailand, Philippines, Vietnam, ...) and Asia & rest of the world. Large choice of flights, Domestic & international, at discount prices to almost all destinations.
Get cheap room rates from over 200,000 hotels in Asia, Australia, Europe, North America
no hidden cost - no fees
Indonesië
- nusatrip.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
niks geen refund
Aanvullend op deze negatieve review die ik maakte op 22/12/24 kan ik melden dat op 23/12/24 het aankoopbedrag van de gecancelde vlucht op mijn rekening is bijgeschreven. Het duurde even maar is gelukkig toch gelukt!
Ik laat de review staan zodat je kunt lezen hoeveel tijd er overheen kan gaan.
Of mijn aanhoudende berichten aan Nusatrip hebben bijgedragen aan de positieve afloop weet ik niet.
Helaas werd een vlucht afgezegd vanwege vulcanische activiteit. Herboeken was geen optie in de tijd en daarom een refund aangevraagd. Deze werd toegezegd en ons werd gevraagd rekening te houden met 30-90 dagen verwerktijd. Intussen zijn we 5 maanden verder en wij krijgen nogsteeds dezelfde boodschap als we vragen wat de stand van zaken is: "heb geduld en vertrouwen, wij zijn voor u bezig". Geduld en vertrouwen zijn opgeconsumeerd intussen. Ik weet niet wat ik kan doen en baal verschrikkelijk want ben een heleboel geld kwijt. Wat een slechte afhandeling!!
Everything Good.
De website geeft prijzen maar als ik boek is het hoger
De website geeft prijzen maar als ik de vlucht wil boeken geeft de site aan dat het geweigerd is en dat de prijs hoger is. Ik heb dit 4 x op verschillende dagen geprobeerd en de reactie is iedere keer hetzelfde. Ik heb de customer service benaderd maar krijg het standaard antwoord dat ze maar agent zijn en de airline de prijzen verhoogd. Geloof dit niet erg, niet 4x op verschillende dagen. Hun aanbieding is dus niet een aanbieding.
Something tp eat or drink please
Something to eat or drink please
The site is working very well.
Easy to book a ticket
Dutch- Alles was makkelijk te boeken
Alles vrij duidelijk en gemakkelijk geboekt.
Everything was easy,
great site
great site. remembered my details.
fast confirmation
Quick and easy on line and fast and…
Quick and easy on line and fast and correct
Thanks
Easy and fast
Alles goed geregeld
Ik kan niet doorde douane om dst er een…
Ik kan niet doorde douane om dst er een stempel is verlopen word gezegt dat ik een klein gedelte moet betalen voor een nieuw tickit dat is dan 3 juta ok goed ze beloven om info testuren dan praat ze in eensover een cridiycard die heb ik niet en wil ik niet masr ze sturen nog steets geen Info ik verlies vewón het geld en moet een nieuw tickit betalen fijn geregeld waar is die verzekering gan voor ook alleen masr om geld van de mensen te stelen ?
Makkelijk en snel boeken
Everything is clear and quick.!
Excellent service