Was in het begin best sceptisch over het product maar het werkt bij mij zeker goed. Heb ze gebruikt tijdens een halve marathon en absolute aanrader, geen last van de spieren, geen hongergevoel (zelfs... Toon meer
Ik gebruik de pleisters regelmatig tijdens langere duurlopen (25+ km). Vrijwel geen last meer van vermoeide benen en geen spierpijn de volgende dag (ik haal de pleister er pas de volgende ochtend af).... Toon meer
Weet nog niet precies wat ik ervan moet vinden. 1 keer getest met de Midwintertrailmarathon. Geen vermoeide benen, lekker kunnen lopen, wel honger onderweg. Eigenlijk meer als normaal, maar hoeft niet... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De eerste sportpleister met BCAA's en Vitamine B1 & B5 die het voeden van je spieren ondersteunt en een sneller herstel bevorderd!
Nederland
- nutritape.nl
Trail marathon met NutriTape
Lekkere trail marathon op gelopen.
Geen last van kramp/verkramping/honger tijdens de run. Wel gewoon genoeg gedronken. En achteraf geen last van spierpijn! Zeker voor herhaling vatbaar.
Toptape!
Prima product
Prima product. Plakken en gaan! Na de wedstrijd lekker laten zitten en de vermoeide benen zijn de volgende dag een stuk minder. Ik ben nog het zoeken wat je tijdens de wedstrijd moet innemen naast de pleister.
Ben om......
Ben er super blij mee had na het lopen absoluut geen last van mijn spieren wel kreeg ik 3 dagen later uitslag waar de pleister had gezeten maar dat mocht de pret zeker niet drukken!
Nutritape doet wat het belooft,
Ik heb de tape uitgetest tijdens een…
Ik heb de tape uitgetest tijdens een trail lange duurloop training van 43k met +600 hoogtemeters.Praktisch geen spiervermoeidheid gehad onderweg en geen spierpijn achteraf. Vanwege leeg gevoel in de maag had ik het wel nodig om onderweg op tijd een reep te eten. Zonder vast voedsel werkt voor mij niet
Goed product
Goed product, ik heb ze bij een 35 km trail gebruikt en de dag erna geen moeie benen. Ik ga ze vaker gebruiken.
Werkt prima!
2 keer getest en prima bevallen qua energie en kracht in de spieren! Tussendoor 1 keer vergeten met een lange trail, en daar baalde ik toen enorm van dus dat zegt misschien genoeg! :)
Blijft ook prima zitten, en zit ook helemaal niet in de weg!
Fijn
Fijn! De uitkomst bij vermoeide benen en geen gedoe met darmen... lekker laten zitten na de duurloop, veel minder spierpijn en fit! Aanrader!
Nutritape Prima product.
Nutritape Prima product.
Ik heb Nutritape gebruikt bij een 30+ duurloop om te testen.
Makkelijk te bevestigen en na afloop makkelijk te verwijderen.
Geen extra voeding meegenomen alleen water en geen problemen gehad.
Geen kramp gehad onderweg, en na de hersteltijd na de tijd leek wel korter.
Ga het zeker opnieuw proberen tijdens een trail of (halve)Marathon.
Nutritape gebruikt tijdens een Ironman
Nutritape gebruikt tijdens een Ironman. En moet eerlijk zeggen dat ik op een enkele kramp na verder geen last heb gehad.
De pleisters zijn verder redelijk blijven zitten na het zwemmen, en ook in het vervolg bij een temperatuur van 31 graden zaten ze nog op de plek.
Ik ga ze in het vervolg gewoon weer gebruiken tijdens mijn volgende ironmans
Bij twijfel gewoon eens proberen!
Best wel getwijfeld maar gebruikt bij de halve van Egmond. Tijdens de loop niet het gevoel gehad dat ik moet eten, en na afloop heb ik het idee dat ik sneller herstel zonder al teveel spierpijn. De tape zelf voel je niet zitten en laat zich eenvoudig aanbrengen als je tenminste de instructie goed doorleest!
Ik ga de Marathon van Rotterdam in ieder geval wederom met nutritape lopen.
Nog vaker proberen
Ik heb ze nog maar 1 keer gebruikt en toen veel meer hoogtemeters gemaakt dan wat ik had getraind dus mijn spieren waren evengoed niet blij met me. Ik kan dus niet zeggen of het zonder nog erger zou zijn geweest. Ze bleven wel prima zitten en irriteerden ook niet. Misschien moet ik ze nog eens vaker proberen voor ik een gefundeerde mening kan geven.
Nu de tape 1 keer gebruikt
Nu de tape 1 keer gebruikt. Tijdens de trail van 40 km wel kramp gehad. Maar de spieren voelden de dag erna best goed! Geen idee of het de tape was maar we geven het het voordeel van de twijfel!
Geen ultra zonder Nutritape
Nutritape nu al meerdere malen gebruik bij de langere Trail afstanden. Resultaat: geen sprake meer van kramp of verzuring in de benen. Echt een aanrader.
En prima service van de Mudsweattrail store denken goed mee met de klant.
Ik heb nutritape nu 2x gebruikt
Ik heb nutritape nu 2x gebruikt, 1x bij een intensieve duurtraining en 1x bij een lange rustige duurloop. Beide keren had ik het idee minder trek te hebben en ik heb geen krampen gehad en weinig verzuring.
Erg tevreden over de pleisters
Erg tevreden over de pleisters. Gebruikt tijdens de marathon van Nice en nu weer in aanloop naar Rotterdam, voor de 30+!duurlopen. Beduidend minder snel “lege benen” en ook het herstel is beter en sneller. Puntje van aandacht is het “lekken” van de pleisters, wat resulteert in witte plekken op je tight.
De Nutritape heb ik gebruikt met de…marathon in Valencia
De Nutritape heb ik gebruikt met de marathon in Valencia en is goed bevallen. Tijdens het lopen minder last van mijn maag met het nuttigen van een gel onderweg. Minder last van de spieren en wat ik helemaal fijn vond. De Nutritape heb een dag langer laten zitten waardoor mijn herstel een stuk sneller ging. Over 4 weken loop ik weer een marathon en ook de Nutritape wordt dan wederom gebruikt.
Dit weekend voor het eerst mee gelopen
Dit weekend voor het eerst mee gelopen. Stond er in de eerste instantie een beetje sceptisch tegenover, maar tot mijn grote verbazing werkte het perfect. Top uitvinding voor iemand die altijd misselijk word van de gelletjes
Super goed
Super goed, ik heb ze voor de 5 keer gebruikt. Ik ben helemaal om. Bij mijn werkt het goed. Geeft Voldoende energie bij ultra afstanden en geen stijve kuiten. Zelf herstel is top. Heb er weer 6 stuks gekocht.
Benen voelen beter aan
Benen voelen beter aan tijdens en na het lopen.
Doordat benen beter aanvoelen loop je lekkerder tijdens een wedstrijd.