Lad være med at tilbyde pasbilleder til børn, hvis I ikke kan håndtere børn!!! Jeg besøgte denne fotobutik i dag for at få taget pasbilleder af min 2-årige datter, og det var en meget ubehagel... Toon meer
Butikken sælger mig et engangskamera, hvor blitzen ikke virker. Da jeg kommer ned med denne information, gør butikken ikke noget for at hjælpe og gør mig heller ikke opmærksom på jeg ikke kan benytte... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Jeg kan læse at der er blandede oplevelser..
Jeg kan læse at der er blandede oplevelser hos denne butik, men jeg er rigtig tilfreds med at komme der. Ejeren er altid høflig og laver ofte sjov med mig, hvilket jeg synes er hyggeligt når jeg kommer forbi. Jeg kan virkelig anbefale det.
En fotobiks der ligner mere et museum…
En fotobiks der ligner mere et museum end en fungerende virksomhed. Tilsyneladende er de blevet til et posthus meget imod deres egen vilje, men det bliver det sidste træk før de må lukke, ud fra de mange forældede kontorartikler der er udløbet på hylderne. Som mange andre har bemærket er der stor forskel på ejerens humør og det er en uniform stringens med proceduren blandt alle ansatte, den ene og konen. Det er fint da jeg ikke der helt samme disciplin udøvet i andre drop shops, eller for den sags skyld gls. Jeg kan dog ikke give denne virksomhed mere end to da jeg mener at man uanset alder og herkomst skal kunne se hinanden ligeværdigt i øjnene. Jeg kan ikke vente med at komme ud af forretningen så hurtigt som muligt for jeg bryder mig ikke om at være i denne forretning.
Bedste betjening
Altid søde, hjælpsomme og smilende betjening.
Kun ros
Jeg henter primært alle mine pakker hos NV Foto - ind i mellem ryger der en del kontor artikler med på vejen - og de har altid haft hvad jeg har manglet.
De er altid glade, smilende, høflige, hjælpsomme og kække.
Jeg har udelukket rosende ord til overs for dem.
Bliver altid mødt af et smil
Bliver altid mødt af et smil!
Det er sgu helt hyggeligt at hente sine pakker der :)
Kan helt klart anbefales
Kan helt klart anbefales! God og hurtig service, søde og hjælpsomme medarbejdere!
Altid høflig betjening
Jeg har altid oplevet høflig og imødekommende betjening i NV Foto. En hyggelig lille butik af den slags man ikke finder mange af mere. Jeg vælger altid at hente mine GLS pakker hos dem, trods der sikkert er noget tættere på og får også gerne fremkaldt mine billeder her. En butik man gerne vil støtte, fordi man gerne vil have at den bliver.
Rigtig god butik!
Jeg er så glad for at der ligger en så god fotobutik i nærheden af mig. Jeg har flere gange fået fremkaldt billeder derinde - ofte har jeg afleveret filmen/filerne om formiddagen, og så hentet billederne senere samme dag. Og så er personalet rigtig flinke. Jeg skulle på et tidspunkt hente en pakke, men havde forkert pakkenummer. Det var lige ved lukketid, men de holdt åbent, til jeg havde fået skaffet det rigtige nummer og kunne få min pakke. Jeg kan i høj grad anbefale butikken!
Uforskammet opførsel
Jeg kan ikke anbefale denne butik, hvis I skal have taget foto af et mindre barn.. Den ældeste af ekspedienterne, jeg formoder, at han er ejeren, er yderst ubehagelig og uforskammet.
Min kone og jeg har i to tilfælde skulle tage foto til vores datters pas og begge gange, har han udvist en total uacceptabel og uforskammet opførsel. Ekspedienten har intet format overhovedet.
Man må formode, at han som professionel og med mange års erfaring (og livserfaring) ved, at børn kræver tålmodighed - specielt når de skal sidde stille og have taget et billede. Derudover var vi kunder i butikken, og man bør vel som udgangspunkt vise lidt imødekommenhed og venlighed over for ens kunder. Ekspedienten var ved begge vores besøg decideret grov og arrogant. Han sukkede højlydt, opgivende og bebrejende, hver gang vores datter bevægede, ikke ville kigge ind i kameraet eller havde åben mund. Og flere gange tog han sit kamera demonstrotivt ned, og sagde: "Det her går ikke!". Come on! Det er et barn!
Jeg måtte spørge mig selv om, hvem der var kunderne, og hvem det var ekspedienten. Han opførte sig, som om vi bare var til besvær. Ved vores seneste besøg valgte vi derfor også at udvandre og finde en anden butik i nærområdet.
De må jo gøre op med sig selv, om de vil servicere børn/børnefamilier. Hvis de skønner, at det er for meget besvær, og udbyttet (efter en simple "cost benefit" anylyse) ikke står mål med besværet, så skal de jo bare melde det ud. Ex. "Vi tager ikke foto af mindre børn", så er den ikke længere, og kunderne ved, hvad de har at rette sig efter.
Fantastisk personale!
Jeg var forbi nv foto for at hente en pakke, som jeg havde bestilt gennem GLS. Jeg var i tvivl om hvilket nummer jeg skulle opgive, men personalet var meget venlige og tog sig tid til at hjælpe mig. Jeg kommer helt klart igen! :)
Meget dårlig oplevelse
Aldrig opleved noget lignende. Jeg var nede med min pakke som skulle sendes med GLS, og GLS labellet har jeg købt på nettet. En medarbejder (muligvis ejeren) dernede forlanger så at labellet skulle sættes på inden man afleverer pakken. Derfor ville jeg "låne" lidt tape for at sætte det på. På en meget ubehøvlet måde spørger han så "Hvornår får jeg det tilbage" og samtidig ville han have at jeg købte en rulle tape fra butikken, for at sætte labellet på, selvom der var en kæmpe rulle tape på den GLS disk de har i buttiken. Han ville overhovedet ikke give mig noget. Så det eneste jeg kunne gøre er at tage min pakke hjem igen og sætte label på der, eller købe en rulle tape hos dem. Heldigvis er der en anden GLS pakkeshop som ligger et par hundrede meter væk. Jeg vælger så at smutte fra den butik med min pakke, og gå over til den anden GLS pakkeshop. Personalet fra den anden GLS pakkeshop er meget venlige, og fortalte at NV-foto bør tilbyde den service når de er en GLS-pakkeshop. Jeg vil derfor aldrig træde ind i NV-foto igen, og synes også GLS bør kigge på service niveauet når de vælger en butik som deres pakkeshop.
God gammeldags special butik
NV-Foto er indbegrebet af den gammeldags specialforretning, hvor kvalitet er i højsædet. Fotoarbejdet bliver behandlet med respekt og hurtigt ekspederet.
Snobbet og nedladende tone
Jeg har nu været i NV foto to gange for at hente en GLS-pakke. Begge gange har de to samme mænd været i forretningen. Begge gange har jeg oplevet at de taler ned til en og i øvrigt er meget lidt fokuseret på at give besøgende i deres butik en god oplevelse.
Jeg har bestemt ikke lyst til at handle i denne butik, hvor der er så lidt fokus på almindelig menneskelig høflighed.
irritation pga et lille køb på dankort
Torsdag d. 28 april var jeg i NV FOTO på Frederiksborgvej i københavns nordvestkvarter for at købe et frimærke, ekspeditricen virkede flink til at starte med.
da jeg bedte om at betale med dankort på beløbet oplevede jeg stor irritation, og fik fortalt på en meget negativ måde at butikken blev trukket for hver dankort transaktion.
Om dette er rigtigt eller forkert skal jeg ikke kunne sige, men er man ikke i stand til at gennemføre en så enkelt ekspedition uden at fuldstændig spolere kundens humør, har man ingen berettigelse som butik, specielt ikke i disse krisetider.
Jeg har ellers handlet i den butik i de 6 år jeg har boet i københavns nordvestkvarter, men jeg kommer aldrig tilbage.
Til historien skal siges at NV FOTO reklamerer med de sælger frimærker!
NEJ, for fremtiden køber jeg frimærker i føtex kiosken...