Vi har rejst en del gennem årene, men vores ophold på Nyati er uden tvivl en af de bedste ferier, vi har haft. Det, der gør Nyati helt særligt, er de mange små detaljer. Servicen er i top,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ett fantastiskt bemötande samt mycket vällagad och god mat! Att safarin pågår 24/7 är pricken över i. Dels med de professionella guiderna på morgon och kvällsturen men också från den egna terassen, p... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Den bästa resa vi gjort. Fin lodge, underbar personal, magiska gamedrives med kunniga rangers som visade otrolig hänsyn mot alla djur. Såg Big five redan andra dagen och givetvis massor av andra djur.... Toon meer
Underbar lodge med fantastiska omgivningar. Mycket fint boende med fantastisk mat med goda viner. Underbar personal! Trevliga och kunniga guider som gjorde allt för att vi skulle få kunskap om djuren... Toon meer
Folke Bernadottes Allé 5, 2100, København Ø, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Alt klappede og var klar. Meget venligt personale, altid klar til at hjælpe. Dejligt sted og gode hytter. (trænger måske til en kælrlig hånd). Super forplejning. For folk med hørehandicap, var chauførene vanskelige at forstå. Deres "dialekt" er meget langt fra almindelig engelsk.

Antwoord van NYATI Safari
Nyati Safari Lodge Charlet med udsigt til dyrelivet i Olifants River med elefanter, bavianer, krokodiller, flodheste og meget andre dyr og fugle i vandkanten.
Game drive: 2x om dagen, morgen og eftermiddag, i storslåede natur, med meget vidende professionel Ranger, Lesedi.
Fik set The Big Five (Elefanter, Løve, Leopard, Næsehorn, Bøfl) + Dasende Næsehorn, Leopardskilpade, Vandbuk, Slange ørn, Giraffer, Varan, Krokodille, Giraffer, Stenbuk,
Kæmpe Elefant, Leopardfugl, Isfugl, Kudo, Genette, Zebra, Impala, Vortesvin og mange forskellige Fugle.
Mad: med udsigt til dyrelivet i Olifants River
Morgenbuffet
Frokost
Superlækker 3-retters
Alt er Inkluderet safariprogram:
Mad: morgen, middag, aften. Game drive: 2x om dagen med sundowner inkl. drinks & snacks, Bushmorgenmad og mousserende vin, Befor diner drinks mm.

Antwoord van NYATI Safari
Vi boede på Milima Safari Lodge. Mindre sted end Nyati. Meget hyggeligt og personalet var i top.
Fik set så mange dyr. Fuld point til Sydney for at være så ihærdig med at vi fik set så meget.
Lodgen har en god størrelse. Ligger flot og maden er rigtig god. Alle gør sig i
Umage

Antwoord van NYATI Safari
Vi er lige kommet hjem fra vores tur med jer.
Kan kun sige, at det var en helt fantastisk tur.👌
Lækker mad og super søde mennesker vi mødte.
De guidede ture var så gode og et fantastisk område 😃

Antwoord van NYATI Safari
Mest fantastiske familie ferie vi har været på :-)

Antwoord van NYATI Safari
Generelt en god oplevelse, fin betjening og kompetente guider
I Olifant 2 var fryseren defekt og belysningen i stue og soveværelser ikke egnet til at læse når det regnede mm

Antwoord van NYATI Safari
Vi har netop været på Milima Safari Lodge i 7 dage. Dejlig lodge. God mad og vin. Sødeste personale. Dygtig guide - som viste os the Big Five indenfor de første 3 timer!.
Kan anbefales - vi kommer igen.

Antwoord van NYATI Safari
Fint boende med god service, god och riklig mat. All inclusive. Verkligt fina turer i reservatet med kunniga guider, som gjorde vad de kunde för att vi skulle se så mycket som möjligt. Trots alla uppoffringar från vår guide missade vi leoparden med någon minut. Kan varmt rekommendera Nyati.

Antwoord van NYATI Safari
Indkvarteringen, personalet, maden, området vi kører/går i, sikkerheden, udsigten, morgenmad og middag i det fri, jeg kunne blive ved, alt er i top.
En pragtfuld oplevelse, jeg har været der to gange. Lige fantastisk hver gang.

Antwoord van NYATI Safari
Det var ett stort äventyr där allt får 5 stjärnor från boende till safariturer. Vi är så nöjda🤗

God service og fantastisk lodde, hvorfra vi så masser af dyr, herunder big 5

Antwoord van NYATI Safari
Vores forventninger blev indfriet til fulde.
Indkvarteringen var hyggelig og fungerede godt, omgivelserne på Lodgen var fantastisk. Maden var rigtig god og man følte sig forkælet. Turene var alsidige og spændende hver dag og vi så rigtig mange forskellige dyr - lige fra vi forlod Lodgen.
Vi blev anbefalet Nyati af venner, som var meget tilfredse og vi vil helt sikkert anbefale Nyati til andre.

Antwoord van NYATI Safari
Skøn familiesafari igen på cheetah camp – denne gang efter et par dage på Milima – og de unge på on-foot.
On-foot kan virkelig anbefales, men med mulighed for 3 overnatninger i stedet for 2.
Også opholdet på Milima var virkelig godt.
Denne gang var vi heldige både at få bushmiddag på Lions og bushbreakfast (begge var aflyst sidst pga vejr og vind) – det kan virkelig noget.
Stor tak til vores meget dygtige ranger Lux, der med sine mange års erfaring, virkelig gav os mange dyreoplevelser. Også bestillingen af rejsen blev varetaget til ug af kontoret i København.
Menuen var næsten den samme som for 2 år siden – rigtig lækker.
Sidst gav vi 5 stjerner med pil op – denne gang bliver det samlet kun til 4 stjerner, hvor Milima og on-foot har trukket op.
Flytningen fra Milima/on-foot til Cheetah må kunne planlægges bedre. Der var al for megen spild- og ventetid, dagen kunne være udnyttet meget bedre. Trods alt var der kun ½ times transport imellem de 2 lodges og den sidste teltlejr.
Endvidere var servicen på cheetah lodgen ikke lige så fantastisk som for 2 år siden, der manglede opmærksomhed og sommetider lidt dårlig koordinering med spisetider i forhold til vores ture.
Det var nok vores værtindes skyld. Hun lagde ligesom stemningen for hele personalet.
Vi kan varmt anbefale cheetah til en familietur, men Nyati bør holde skarpt øje med, at værtinden på cheetah er erfaren, engageret og serviceminded. Det gør en meget stor forskel på, hvilken oplevelse man får.

Antwoord van NYATI Safari
En helhetsupplevelse som slår det mesta. En Safarie i världsklass hur mycke djur som man ser. Inga problem att se the big five på några dar i camperna. Suverän mat och bra service.
Har man några önskemål försöker de alltid lösa det.

Antwoord van NYATI Safari
Vi boede på Milima i telt i 14 dage. Vi så alle de dyr, vi skulle + lidt flere, store og små.
Teltet var fint med god udsigt til vandhullet, hvor der kom dyr hele døgnet.
Alt personalet var meget imødekommende og venlige.
Det var 4. gang vi rejste med Nyati og alle gange har været gode.

Antwoord van NYATI Safari
Godt selskab, alt fungerer, venlige mennesker, god mad og drikke, gode ture 2 x dagligt. Kan varmt anbefales har brugt den 2 gange og har været tilfreds.

Antwoord van NYATI Safari
milima er et fantastisk sted, med vandhullet lige foran.
Masser af dyr. Maden og personalet er perfekte.