NYATI Safari Reviews

1.204
TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har rejst en del gennem årene, men vores ophold på Nyati er uden tvivl en af de bedste ferier, vi har haft. Det, der gør Nyati helt særligt, er de mange små detaljer. Servicen er i top,... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ett fantastiskt bemötande samt mycket vällagad och god mat! Att safarin pågår 24/7 är pricken över i. Dels med de professionella guiderna på morgon och kvällsturen men också från den egna terassen, p... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bästa resa vi gjort. Fin lodge, underbar personal, magiska gamedrives med kunniga rangers som visade otrolig hänsyn mot alla djur. Såg Big five redan andra dagen och givetvis massor av andra djur.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Underbar lodge med fantastiska omgivningar. Mycket fint boende med fantastisk mat med goda viner. Underbar personal! Trevliga och kunniga guider som gjorde allt för att vi skulle få kunskap om djuren... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

1.klasses oplevelse

1.klasses oplevelse. alt spiller som det skal

14 november 2025

Kære Birger,
Tusind tak for de flotte ord! Det glæder os virkelig at høre, at alt har spillet, og at I har haft en 1. klasses oplevelse hos os.

Vi håber at få lov til at byde jer velkommen igen snart.

De bedste hilsner

Alt var som beskrevet

Alt var som beskrevet, en super oplevelse.

Kære Jørgen,
Tusind tak for jeres anmeldelse! Det er dejligt at høre, at alt var som beskrevet, og at I havde en super oplevelse hos os.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen.

De varmeste hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde Lux som ranger de fleste af…

Vi havde Lux som ranger de fleste af dagene i den uge vi var på Nyati. Han er en suveræn chauffør samtidig kan han spotte og genkende vilde dyr samt fugle.

12 november 2025

Kære Aase,
Mange tak for din anmeldelse og vi skal sørge for at sende din ros videre til Lux. Det bliver han helt sikkert meget glad for. Han er meget engageret og underviser blandt andet skolebørn om naturen og dyrene.
Vi håber du har lyst til at besøge os igen en anden gang.
De bedste hilsener

Allt är fantastiskt

Allt är fantastiskt mat, dryck, personal, upplevelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7 november 2025

Antwoord van NYATI Safari

Stort tack för din fina recension!
Vi är väldigt glada över att höra att du haft en fantastisk upplevelse – med mat, dryck, personal och alla aktiviteter.

Vi uppskattar verkligen dina fem stjärnor och hoppas få välkomna dig tillbaka för ännu fler minnesvärda upplevelser.

Varma hälsningar

Mit livs oplevelse 👌

En uge til topkarakter. Alt fungerede perfekt. Så stor anbefaling om at købe din næste safaritur hos Nyati Rejser👌👌

7 november 2025

Hej Kim,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft “dit livs oplevelse” på safari, og at alt fungerede perfekt under din uge hos os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling – den betyder virkelig meget for hele vores team.
Skulle rejselysten melde sig igen, står vi altid klar til at hjælpe dig med endnu et uforglemmeligt eventyr.

De varmeste hilsner

Helt magiskt ställe att vara på

Helt magiskt ställe att vara på

31 oktober 2025

Kära Anders,

Tusen tack för din fina recension!
Det gläder oss enormt att höra att du upplevde vår destination som ett helt magiskt ställe att vara på.

Vi hoppas få möjlighet att välkomna dig tillbaka snart för ännu fler fantastiska upplevelser.

Varma hälsningar

super oplevelse

super oplevelse, god service og fantastisk personale

Kære Jan,
Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os at få feedback. Og vi er glade for at høre at du havde en super oplevelse. Din ros til personalet sender jeg fluks videre :)
Vi håber vi kan byde dig velkommen igen en anden gang.

De bedste hilsener

Fantastisk 'Big 5 game reserve' lige uden for døren! <3

Dejlig lodge, søde medarbejdere!

Og et fantastisk vildtreservat lige uden for døren ...

Efter 1½ dag havde vi allerede spottet alle 'Big 5' samt en masse andre fantastiske dyr.

Og resten af ugen blev de gode oplevelser bare ved med at komme.

13 oktober 2025

Hej Flemming,
Tusind tak for din skønne anmeldelse
Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft så mange fantastiske oplevelser – og at du allerede efter halvanden dag fik set hele Big 5! Det lyder som en uforglemmelig safariuge. Vi sætter stor pris på dine rosende ord om både lodgen og vores medarbejdere – det betyder meget for hele teamet.
Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen tilbage til NYATI Safari en dag!

Kære Michael,
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌞
Det glæder os meget at høre, at alt fungerede professionelt, og at du oplevede vores medarbejdere som dedikerede – det betyder rigtig meget for os. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber at få lov at byde dig velkommen igen en dag!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gode omgivelser

Gode omgivelser
god og hjælpsom personale

23 oktober 2025

Kære Ruth,
Tusind tak for din anmeldelse
Vi er glade for at høre, at du nød de omgivelserne og havde en positiv oplevelse med vores personale. Det betyder meget for os!
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen tilbage en dag.

Nyati Lodge har hjertet med

Nyati Lodge har hjertet med. Utrolig venligt personale god mad og atmosfære. Både jeg og familien nød opholdet til fulde.

28 oktober 2025

Kære Camilla,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse ❤️
Det glæder os virkelig at høre, at du og din familie nød opholdet, og at I mærkede den gode stemning, vi med hjertet gerne vil skabe her på NYTI Safari Lodge.
Tak for de søde ord om personalet, maden og atmosfæren – det betyder meget for hele teamet!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En dejlig uge på safaris hvor alt…

En dejlig uge på safaris hvor alt spillede.

24 oktober 2025

Kære Thomas,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du havde en dejlig uge, og at alt spillede!
Vi håber, vi får lov at byde dig velkommen tilbage en dag.

Fremragende oplevelse

Alt spillede fra første møde til afslutningen. Rigtig god mad og mange dyreoplevelser i bushen med dygtige rangere.

Olifant villaen var meget lækker store værelser og opholdsstue, egen pool stor terrasse med udsigt til elefanter ved Oliriver

24 oktober 2025

Kære Lars,
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌿
Det glæder os meget at høre, at alt spillede fra start til slut, og at du havde så mange gode oplevelser i bushen med vores rangere.
Hvor dejligt, at du nød opholdet i Olifant Villaen – det lyder som nogle fantastiske dage med udsigt til elefanterne ved floden! Vi sender dine roser videre til de dygtige rangere.
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen tilbage igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der blev taget hånd om alt på stedet så…

Der blev taget hånd om alt på stedet så det var et behageligt og trygt ophold. Inden afrejse fik vi god hjælp på kontoret.

Kære Bodil,
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌞
Det glæder os at høre, at du følte dig godt taget hånd om – både før og under opholdet. Og at du følte det var en ryg oplevelse.
Vi sætter stor pris på din feedback og håber, vi får lov at byde dig velkommen tilbage en dag.

Topklasse

Alt var i top

Kære Lasse,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Det glæder os at høre, at alt var i top – sådan skal det være!
Vi håber, vi får fornøjelsen af at se dig igen.

Gennemarbejdet koncept.

De lover hvad de holder og standarden er høj.

10 oktober 2025

Kære Jan,
Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌍
Det glæder os at høre, at du oplever vores koncept som gennemarbejdet, og at vi lever op til vores løfter. Vi sætter stor pris på dine ord – de betyder meget for hele teamet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Safarituren til Sydafrika og…

Safarituren til Sydafrika og efterfølgende storbyophold i Cape Town var en fantastisk oplevelse.
Vi fik en Kongelig modtagelse i NYATI Safari Lodge og nogle fantastiske dage sammen med Rangere og personale. Alt overgik vores forventninger, så næste mål for os er blevet en tur næste år med børn og børnebørn. Tak til NYATI og deres koncepter.
Hilsen
Familie Lorentzen
og deres venner

30 september 2025

Kære Familie Lorentzen og venner 🌿
Tusind tak for jeres vidunderlige anmeldelse!
Det glæder os enormt at høre, at både safarien og opholdet i Cape Town blev en uforglemmelig oplevelse, og at I følte jer så godt taget imod på NYATI Safari Lodge. Vores team sætter stor pris på jeres ros – det betyder virkelig meget for os.
Vi ser frem til at byde hele familien hjerteligt velkommen næste gang til endnu et eventyr i Sydafrika!

Alt var perfekt

Alt var perfekt. Flot sted, dejlig mad.

5 oktober 2025

Kære Leif,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! ❤️
Vi er så glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos os – både med stedet og maden. Det betyder meget for hele teamet.
Vi håber at byde dig velkommen igen en dag til endnu et dejligt ophold hos NYATI Safari Lodge.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt på resan höll högsta kvalitet-…

Allt på resan höll högsta kvalitet- boende, mat, personal och service. Vi hade en fantastisk vecka som överträffade våra förväntningar. Extra plus till guider och rangers för viljan att dela med sig av sitt kunnande gällande djuren och landskapet.

26 september 2025

Hej Maria,
Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att resan levde upp till – och till och med överträffade – era förväntningar. Vi är särskilt glada över att våra guider och rangers gjorde intryck med sin kunskap och engagemang.

Varmt välkomna tillbaka när ni längtar efter fler oförglömliga upplevelser i Afrika!

Vänliga hälsningar,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personalet gjorde alt for at man skulle…

Personalet gjorde alt for at man skulle føle sig godt tilpas.
Rigtig dejlig tur.

3 oktober 2025

Kære Britta,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en dejlig tur, og at vores personale fik dig til at føle dig godt tilpas – det betyder rigtig meget for os. Vi håber at få lov at byde dig velkommen igen en anden gang til endnu et uforglemmeligt eventyr.