NYATI Safari Reviews

1.204
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har rejst en del gennem årene, men vores ophold på Nyati er uden tvivl en af de bedste ferier, vi har haft. Det, der gør Nyati helt særligt, er de mange små detaljer. Servicen er i top,... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bästa resa vi gjort. Fin lodge, underbar personal, magiska gamedrives med kunniga rangers som visade otrolig hänsyn mot alla djur. Såg Big five redan andra dagen och givetvis massor av andra djur.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Underbar lodge med fantastiska omgivningar. Mycket fint boende med fantastisk mat med goda viner. Underbar personal! Trevliga och kunniga guider som gjorde allt för att vi skulle få kunskap om djuren... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.204)

91 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse - synes ikke om politikken med fast drikkepenge.
Det bør ændres, så må I opkræve lidt mere for rejsen og give de ansatte en ordentlig fast løn.
Jeg vil give personligt, når en ansat gør ekstra for os.
Rangerne var generelt gode - men dog niveau forskel. Drop det gril mad - smagte ikke specielt godt og svært at se, hvad man får at spise. For lidt tid at spise i når man skal på aftensafari.
Bushwalk skal der ske lidt mere.
Pool skal rengøres hyppigt.
Burde der tilbydes en skarp til morgenmaden.
Service generelt meget fint.
Synes husene efterhånden er slidte.

Kære Jørgen,
Mange tak for din tilbagemelding på jeres rejse. Og tak for dine forslag til forbedringer, som vi naturligvis sender videre til lodgen.
Vi er glade for at I trods dine kritikpunkter har haft en god oplevelse og håber at I har lyst til at komme igen en anden gang.
Mange hilsener

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Unik og særlig positiv ferieoplevelse

Sjældent har en ferie sat sig så positivt som denne uge hos Nyati lodge har gjort. Uovertruffen forplejning i de nærmest uberørte og meget autentiske omgivelser ned til Oilfant River floden, hvor de vilde dyr kom både dag og nat. Det hjertelige og servicemindede personale var i den grad med til gøre ugen helt særlig. Vi takker for en stor og unik ferieoplevelse. Kan kun anbefales.

Kære Annette,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at jeres ferie hos os på NYATI Safari Lodge har sat så positive spor.

Vi er utroligt glade for, at både forplejningen, de autentiske omgivelser og dyrelivet ved Olifants River har gjort indtryk, og ikke mindst at vores personale har været med til at gøre oplevelsen helt særlig. Det betyder meget for os at høre.

Det glæder os, at I har fået en uforglemmelig ferie – præcis som vi håber alle vores gæster gør – og tak fordi du vil anbefale os videre.

Vi håber at få lov at byde jer velkommen igen en dag!

De varmeste hilsner

Dejligt sted

Dejligt sted. Har været der 4 gange nu.

Kære Morten,
Wauw, fantastisk tilbagemelding at få :)
Vi er så stolte af at høre, når vores gæster kommer igen og igen. Jeg vil straks give din anmeldelse videre til personalet på lodge.
Du er altid hjertens velkommen tilbage.
Mange safarihilsener

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et helt fantastisk sted

Det er et helt fantastisk sted, med meget venlige og imødekommende ansatte, altid smil og hilsen. Fantastisk mad, gode boliger, fantastisk dygtige rangere, en unik oplevelse med alle de store dyr i deres rigtige habitus. Kun ros og taknemmelighed.

Kære Lisbeth,
Tusind tak for din varme og begejstrede anmeldelse – det betyder meget for os at høre, at du har haft en så fantastisk oplevelse hos os! Vi er særligt glade for, at både vores personale, maden, boligerne og rangerne har levet op til dine forventninger, og at du har fået mulighed for at opleve dyrene i deres naturlige omgivelser – netop det, vi ønsker at give vores gæster.

Din ros er en stor motivation for hele teamet, og vi håber meget at kunne byde dig velkommen tilbage til bushen en anden gang.
Det bedste hilsener

Fantastisk

Fantastisk, ganske enkelt, fine faciliteter, lækker mad, dejlig betjening og ikke mindst alle dyrene ved floden og på safariturene

Kære Margit,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har nydt både faciliteterne, maden, servicen – og selvfølgelig det fantastiske dyreliv, både ved floden og på safariturene.

Det glæder os, at du har haft en god og mindeværdig oplevelse hos os – vi håber at se dig igen en dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og virkelig dejligt…

Super god service og virkelig dejligt sted

Kære Magnus,
Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os og har sat pris på både stedet og servicen.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Dejligt ophold

Det er svært at finde noget at beklage sig over på Nyati.
Indkvartering, personale, maden, game drives - alt fungerer bare. Beliggenheden til Olifant river er fantastisk med skønne dyreoplevelser hver eneste dag. Eneste “klagepunkt” er at lodgen er indhegnet, hvilket tager lidt af spændingen ved at bo i bushen. Men det er jo en fordel for dem, der har børn med. Vi kommer gerne igen.

23 september 2025

Kære Anne-Marie,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos os.
Det glæder os meget at høre, at I har nydt både indkvartering, personale, maden og game drives – og at beliggenheden ved Olifants River gav jer skønne dyreoplevelser hver dag.

Mht. din kommentar om hegnet, så er det selvfølgelig pga sikkerheden, at det er hegnet ind. Mange af dyrene er jo vilde og potentielt farlige dyr. Jeg kan anbefale dig at tage på vores Safari til Fods kombination. Her vil du opleve at bo i den vilde bush i et lille telt. Se link her: https://nyati-safari.dk/rejse/nyati-safari-til-fods

Hvor er det dejligt at høre, at I har lyst til at besøge os igen. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen tilbage til Nyati Safari Lodge. Måske til fods næste gang?

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helhetsupplevelsen med allt från…

Helhetsupplevelsen med allt från läge,personal,upplevelser till maten var enastående bra

12 september 2025

Hej Peter,
Tack för din fina recension!
Vi är så glada att du haft en fantastisk upplevelse hos oss på Nyati Safari. Det betyder mycket att höra att allt från läge och personal till upplevelser och mat levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att ge våra gäster en oförglömlig upplevelse, och din feedback inspirerar oss att fortsätta göra vårt bästa. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen! :)

Varma hälsningar,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var et rigtigt fint ophold.

Det var et rigtigt fint ophold.
Flytiderne passede godt sammen.
Du blev behandlet rigtigt godt og der var god mad og service.

5 september 2025

Kære Holger,
Tusind tak for din positive anmeldelse – det glæder os meget at høre, at du havde et rigtigt fint ophold hos os. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både de veltilpassede flytider, den gode service og maden.

Det betyder meget for os, at vores gæster føler sig godt behandlet hele vejen – og vi håber at få lov at byde dig velkommen igen en dag!

Top dollar

Service, gæstfrihed og luksus i top

2 september 2025

Kære Søren,

Tak for din flotte anmeldelse. Top dollar er vi bestemt glade for, fordi vi bestræber os på at vores gæster får topdollar for alle pengene. Det glæder os at det har været en god oplevelse og håber at du har lyst til at besøge os en anden gang i fremtiden. :)

De bedste safarihilsener

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Safari dygnet runt för den som orkar ;-)

Ett fantastiskt bemötande samt mycket vällagad och god mat! Att safarin pågår 24/7 är pricken över i. Dels med de professionella guiderna på morgon och kvällsturen men också från den egna terassen, poolen eller restaurangen. Utsikten över Olifant river med mångfalden av såväl däggdjur som fåglar är överväldigande. Sedan fortsätter det med nattkonserten med ugglor, flodhästar och hyenor med mera. Rekommenderas varmt!

22 augustus 2025

Kära Alexander

Stort tack för din fantastiska recension! :)
Vi är otroligt glada över att höra att du har haft en upplevelse utöver det vanliga hos oss – med safari dygnet runt, god mat och det unika läget vid Olifants River.

Det värmer att du kände dig väl bemött av både guiderna och resten av vårt team. Vi strävar efter att skapa en autentisk och avkopplande safarimiljö, och det gläder oss att det nådde fram.

Tack för din varma rekommendation – vi hoppas att få välkomna dig tillbaka till NYATI Safari i framtiden!

Varma hälsningar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk sted med fantastisk…

Fantastisk sted med fantastisk personale fra booking til guider, host og personale på lodgen 👍 de varmeste anbefalinger

15 augustus 2025

Kære Peter,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine varme anbefalinger 🌟
Det glæder os meget at høre, at både booking, guider og hele teamet på lodgen har givet dig en god oplevelse. Vi sender din ros videre til vores kollegaer i Sydafrika – det betyder meget for dem at vide, at de gør en forskel.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen på safari igen.

Helt fantastisk sted

Helt fantastisk sted: unikke oplevelser helt tæt på dyrene, søde og hjælpsomme medarbejdere, dygtige rangers, alt er planlagt til mindste detalje og det er trygt og helt fantastisk at være på lodgen.

Kære Linn,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en unik og tryg oplevelse på lodgen – tæt på dyrene og med vores dedikerede team omkring dig. Det betyder meget for os, at du har lagt mærke til både detaljerne i planlægningen og den indsats, vores medarbejdere og rangers yder for at skabe en mindeværdig rejse.

Vi håber, at du tager minderne med dig i lang tid – og at vi en dag får lov at byde dig velkommen igen i bushen!

Fantastisk total oplevelse

Alt var tiptop.
Dyreoplevelserne.
Fantastisk mad, og et meget højt service niveau af både personale og rangerne.

Kære Stig,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at alt har levet op til dine forventninger – fra dyreoplevelserne til maden og servicen. Det glæder os især, at både vores personale og rangers har været med til at give dig en totaloplevelse i særklasse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele dine oplevelser, og vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen hos NYATI Safari.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem en fantastisk ferie med…

Helt igennem en fantastisk ferie med dedikerede personale

Kære Elisabeth,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en fantastisk ferie hos os, og at vores dedikerede personale har gjort en positiv forskel på din oplevelse.

Vi håber at se dig igen på NYATI Safari!

Bedste ferie ever

Bedste ferie ever! Klasse boliger, helt utroligt venligt og serviceminded personale. Fantastisk mad og sublim beliggenhed lige ud til flod og de vilde dyr! Og det hele krydret med fede gane-drives morgen og eftermiddag⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære Morten,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – bedste ferie ever er det største kompliment, vi kan få!

Vi er glade for, at både boligerne, maden, servicen og vores beliggenhed har gjort så stort indtryk – og ikke mindst, at du har nydt game drives og dyrelivet helt tæt på.

Det glæder os, at vi har været med til at skabe minder for livet – og vi håber at byde dig velkommen igen på NYATI Safari en dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

NYATI SAFARI gav os den perfekte sølvbryllups ferie.

NYATI SAFARI gav os den helt perfekte sølvbryllups ferie i foråret. Vi blev forkælet fra start til slut. Servicen var helt i top - flotte boliger med udsigt direkte ned til floden hvor elefanter og flodheste dagligt kom forbi. Den dejligste mad og drikke altid serveret af et glad og smilende team. Daglige safarier, med et friskt team af rangere, som viste og fortalte om den afrikanske natur og hvor der var tjek på. hvor dyrerne var, så vi fik de vildeste oplevelser og kom rigtig tæt på dyrerne og selvfølgelig på dyrernes premisser. Vi var heldige at se THE BIG FIVE.
Den perfekte ferie og er helt klart minimum 5 stjerner værd, kan kun varmt anbefale NYATI safari. ❤️

11 april 2025

Kære Tina,
Tusind tak for din rørende og detaljerede anmeldelse – og for at vælge NYATI Safari som ramme for jeres sølvbryllupsferie! Og stort tillykke med sølvbrylluppet fra os på NYATI Safari.💕

Det betyder utroligt meget for os at høre, at I følte jer forkælede fra start til slut, og at både vores team, boliger, mad og safarier har givet jer en oplevelse i særklasse. At I ovenikøbet så The Big Five – og på dyrenes egne præmisser – gør det hele endnu mere magisk.

Vi er glade for, at vi kunne være med til at skabe minder for livet og håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen i bushen en dag.

De varmeste hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak til Nyati for en fantastisk safari…

Tak til Nyati for en fantastisk safari og efterfølgende badeferie på Zanzibar.
Nyatis safari lodge er helt unik med høj standard af telte og bungalows. Forplejning og service er helt unik. Deres ranger, som kører 2 safariturer dagligt, er dygtige til at komme helt tæt på dyrene, samtidig med, at man kan føle sig helt tryg. Kan ikke rose dem nok.
Nyati sørgede også for transfer og hoteller på Zanzibar, som også var høj klasse.
Kan varmt anbefales

3 augustus 2025

Kære Marianne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord!

Vi er meget glade for at høre, at både opholdet på NYATI Safari Lodge og jeres efterfølgende badeferie på Zanzibar har levet op til jeres forventninger. Det glæder os især, at I følte jer trygge på safariturene og nød både service, forplejning og indkvartering – både i bushen og ved stranden.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, vi får lov at byde jer velkommen igen en dag!

En oplevelse for livet

En oplevelse for livet. Holdt i hånden hele vejen igennem af professionelle Rangers og gennemført skønne og service minded personale på Lodgen. Naturoplevelse og gourmet oplevelse for livet. Kan kun anbefales.

18 juli 2025

Kære Steen,

Tusind tak for dine flotte ord!
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en oplevelse for livet – både i naturen og ved middagsbordet. Vi er særligt glade for, at vores rangers og personale på lodgen har fået dig til at føle dig tryg og godt taget imod hele vejen. Tak for anbefalingen – vi håber at få lov at byde dig velkommen igen en dag.

Mange varme safarihilsner,

Fantastisk familie ferie

Fantastisk familie ferie.
Vi var en familie med 3 generationer, som alle var helt bjergtaget af alt på dette fantastiske sted. Service, mad , husene, rangers. Alt var perfekt. Vores varmeste anbefalinger.

1 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Kære Anette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det glæder os enormt, at hele familien – på tværs af tre generationer – har haft en uforglemmelig oplevelse hos os. Det betyder meget, at både service, maden, husene og vores rangers har gjort indtryk. Tak for jeres varmeste anbefalinger – I skal være så hjerteligt velkomne tilbage en anden gang.

Mange safarihilsner,