NyeModelbiler.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nogle af modelbilerne er over mit budget. Men de ting, jeg foreløbig har købt har så rigeligt levet op til forventningerne, og serviceniveauet er helt i top. Dejligt at kunne købe disse ting på en dan... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god handel. Fik leveret som forventet og et par dage før først forventet dato. Modelbilen var som beskrevet og til en fornuftig pris, i forhold til den store tyske konkurrent CK-models. Hje... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem fantastisk oplevelse ved nethandel. Jeg var sent ude med en gave og skulle bruge en vare fra Nyemodelbiler.dk hurtigt. Der var lynhurtig svar på Messenger fra butikken om at hurtig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og stort udvalg af varer der ikke findes andre steder. Et sandt slaraffenland indenfor plastikmodeller. Vil helt klart handle der igen.

Bedrijf heeft geantwoord

5. Modeltreinwinkel
  6. Speelplaats voor modelauto's
  7. Verzamelaarswinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos NyeModelbiler.dk finder du et stort udvalg af modelbiler, motorcykler og landbrugsmaskiner i mange forskellige skalaer – lige fra de klassiske biler, som vækker nostalgi, til de helt nye modeller, som netop er kommet på markedet. Vi samarbejder med flere europæiske leverandører og kan derfor tilbyde både populære samlermodeller og sjældne udgaver, der kan være svære at finde andre steder. Vi brænder for modelbiler og ønsker at give dig en god oplevelse – både når du besøger vores webshop og når du modtager din pakke. Hos os er kundeservice personligt, og vi svarer altid hurtigt på spørgsmål. Vores mål er, at du føler dig tryg hele vejen igennem købet. Uanset om du leder efter en gave, vil udbygge din samling eller blot ønsker en enkelt bil, der minder dig om noget særligt, står vi klar til at hjælpe. Vi sender sikkert og hurtigt med PostNord, og vi pakker altid varerne omhyggeligt, så de når frem i perfekt stand. NyeModelbiler.dk – din danske webshop for modelbiler med fokus på kvalitet, hurtig levering og en personlig service, du kan stole på.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

75 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lidt tideligt at svare på hvor tilfreds…

Lidt tideligt at svare på hvor tilfreds jeg er da jeg ikke har modtaget modellen endnu, den skulle først komme den 18. november, så ..........

5 november 2025

Hej Jens,

Mange tak for din pre-review 😊
Vores system sender automatisk en invitation til at anmelde – og nogle gange kommer den desværre lidt før selve leveringen.

Din model er allerede på vej og leveres til tiden den 18. november, som lovet.

Når du har modtaget modellen, må du meget gerne opdatere din anmeldelse, så andre kunder også får glæde af din oplevelse. Det vil være en stor hjælp for både os og kommende kunder, hvis du skriver et par ord om, hvad du synes om modellen og servicen.

På forhånd tak – og rigtig god fornøjelse med modellen, når den ankommer! 😊

Søren

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var pakket godt ind, så pakke i fin stand

Pakke i fin stand, men det kunne være dejlig, hvis man også kunne ringe, jeg prøvede at ringe flere gange

6 oktober 2025

Hej Arvid,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om forsendelsen – det glæder mig, at pakken kom fint frem. 🚗📦

Beklager, at du ikke kunne få os i tale på telefonen.
Hvis vi ikke lige er til at fange dér, er du altid meget velkommen til at skrive din besked til support@nyemodelbiler.dk
– så svarer vi senest næste hverdag, men oftest allerede samme dag.

Tak for din forståelse og for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. 🙏

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

4 oktober 2025

Hej Per,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Det glæder mig meget at høre, at du er tilfreds med både service og levering. 🚗💨

Du er altid velkommen tilbage hos os, når samlingen skal udvides.

Hurtig leverig

3 oktober 2025

Hej Ole,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at handle hos os! 🚗
Det glæder mig at høre, at du har fået en hurtig levering.

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, må du meget gerne skrive det – vi sætter stor pris på feedback. 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service som altid og altid en…

God service som altid og altid en fornøjelse at bestille/handle derfra. Kan klart anbefales

1 oktober 2025

Hej Jakob,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og for de venlige ord! 🙏
Det betyder meget at høre, at du altid har en god oplevelse hos os.

Det er altid en fornøjelse at sende modeller afsted til dig – og du skal være mere end velkommen igen, når næste bil skal føjes til samlingen. 🚗✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bil jag beställt stämde väl överens…

Den bil jag beställt stämde väl överens med mina förväntningar. Enkelt att handla via webbsidan och leveranstiden var helt ok. Jag är mycket nöjd!

25 september 2025

Hej Leo,

Stort tack för din fina recension! 🙏
Det gläder mig att höra att modellen motsvarade dina förväntningar, och att både beställningen och leveransen gick smidigt. 🚗✨

Du är alltid varmt välkommen tillbaka när du vill utöka samlingen.

Vänliga hälsningar

Hurtig løsning på problem

Havde et problem med deffekt vare som hurtigt blev løst yderst tilfredsstillende,det må jeg sige kæmpe tak for. Rigtig god weekend 🙏 fortjener faktisk 6 stjerner --> ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

30 september 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Ralfiki,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og for de “6 stjerner”! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Det betyder virkelig meget at høre, at du er tilfreds med, hvordan sagen blev løst. 🙏

Det er altid en fornøjelse at hjælpe, og jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en så positiv anmeldelse.
Rigtig god weekend til dig også! 🚗✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service flotte model biler…

Virkelig god service flotte model biler og lastbiler. Lige modtaget Rubber duck som er helt fantastisk flot kan svært anbefaldes

28 augustus 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord! 🙏
Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både servicen og modellerne – og især at Rubber Duck-lastbilen levede op til forventningerne. 🚛✨

Den er virkelig en ikonisk model, og jeg er glad for, at den har fundet et godt hjem i din samling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gik lige efter bogen og var meget…

Det gik lige efter bogen og var meget glad da jeg modtog min ordre alt var i den skønneste orden 👍😊

28 augustus 2025

Hej Henning,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Det glæder mig virkelig at høre, at alt gik som det skulle, og at du er tilfreds med din ordre. 🚗✨

Det betyder meget for os – og du er selvfølgelig altid velkommen tilbage, når samlingen skal udvides.

God og reel handel

God og reel handel. Meget fine biler. Køber snart igen👍

26 augustus 2025

Hej Ove,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! 🙏
Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både handlen og modellerne. 🚗✨

Du er altid meget velkommen tilbage – jeg ser frem til at sende næste model afsted til dig. 👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk og unikt udvalg af…

Fantastisk og unikt udvalg af modelbiler. Jeg fik varen inden for 24 timer, selvom det var midt i sommerferien. Jeg har brugt hjemmesiden to gange, og kommer klart til at bruge den igen

17 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gik hurtigt fra jeg bestilte til jeg…

Gik hurtigt fra jeg bestilte til jeg fik traktoren og er meget tilfreds med prisen 🙂

2 juli 2025
Review zonder uitnodiging

Hej,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at traktoren kom hurtigt frem, og at du er tilfreds med prisen – det betyder meget for os.

Vi håber, du får stor glæde af modellen, og du er altid velkommen tilbage, hvis du får lyst til at udvide samlingen.

De bedste hilsner

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Varen er som ønsket og forventet

Varen er som ønsket og forventet. Overskuelig og nem hjemmeside. Levering med post nord. Levering efter Ca. 1,5 uge.

2 juni 2025

Hej Maria Theresa,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at varen var som ønsket, og at du fandt hjemmesiden overskuelig og nem at bruge.

Tak fordi du handlede hos os!

De bedste hilsner