Oculista - since 2016 Reviews

4,5

Super leuke lenzen, binnen 2 dagen kwamen ze al per post thuis! Ik stelde een vraag via Instagram en werd direct vriendelijk geholpen. Ik heb een halfjaar geleden ook lenzen besteld via een intern... Toon meer

Super blij met mijn Solotica lenzen! Ik had van tevoren echt ZO VEEL e-mails gestuurd met vragen welke kleur en merk het beste bij mij zou passen. Hun expertise was zeker te merken want ik kreeg altij... Toon meer

Totaal andere kleur gekregen dan vorige bestelling. Assortiment vernieuwd? Prima, maar bedenk dan andere naam. Dit was voor mij misleidend en ik baal enorm (weggegooid geld ☹️) Hoewel het nieuwe li... Toon meer

1. Wellnesscentrum

Over Oculista - since 2016

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Oculista Color Lenses is a young company based in Rotterdam and proudly experienced since 2016, which provides the market with natural and qualitative colored contact lenses. Oculista Color Lenses maintains the highest standards and strives to lead the market as the official distributor of premium brands of colored contact lenses in the industry, such as Solotica, Bella and Adore. With its innovative online advicing tool, Oculista Color Lenses becomes highly successful in successfully helping customers with personal advice.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

een echte aanrader!

De lenzen waren direct de morgend erna aangekomen. De lenzen zelf zijn van de beste kwaliteit ik gebruik al jaren solotica lenzen. Ik ben super tevreden, een echte aanrader!

18 juli 2020

Goede verkoper van solotica in Nederland!

Ik koop deze lenzen al 15 jaar van internationale website. Het duurde weken voor ik de lenzen ontving en door de verzendkosten was het super duur.

Heel blij met jullie service! Het is zorgvuldig verpakt en ligt binnen een dag op de deurmat. TOP.

19 juni 2020

Toppie

Super snelle levering en mooi verpakt! Ziet er heel netjes uit de lenzen zijn ook top, voor een mooie prijs 🥇

3 juni 2020

niks ontvangen

Zeer teleurgesteld ik heb nooit iets binnen gekregen. En ze zeggen dat ze niks voor me kunnen doen. Ik ga nooit meer iets bestellen op deze site. En iedereen die ik ken afraden hier ooit iets te bestellen. Als bedrijf is het wel zo klantvriendelijk om je klanten tegemoet te komen in deze situaties. Een absolute verspilling van mijn geld ik zou hier niks bestellen je ontvangt toch niks, proberen ze ook nog me review te verwijderen ipv een oplossing zoeken dit is absoluut onacceptabel !! :(

18 februari 2020
Logo Oculista - since 2016

Antwoord van Oculista - since 2016

Beste Ruby,

Jammer om te vernemen dat je bestelling niet is aangekomen, ondanks het feit dat wij deze correct en op tijd hebben verzonden. In dit soort situaties zijn we volledig afhankelijk van de diensten van PostNL en de keuzes die de klant maakt in verzendmethoden. Ons advies aan de klant is altijd om te kiezen voor de meest veilige verzendmethode: Pakket verzekerd. Om deze reden is op onze website deze verzendmethode altijd pre-selected. Indien deze methode wordt aangepast, dan kiest de klant bewust voor een minder solide verzendmethode.

Indien het in uitzonderlijke gevallen toch misgaat, dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing. We bieden dan altijd een tegemoetkoming aan.

Je vorige review voldeed helaas niet aan de Gebruikersrichtlijnen van Trustpilot waardoor wij de plicht hebben om dit te rapporteren en dat daardoor ook hebben gedaan. Na aanpassing van je review is deze wederom online geplaatst.

Mochten we je verder ergens mee kunnen helpen, dan horen we graag van je per mail.

Alvast bedankt.

Vriendelijke groet,

Team Oculista

Niks ontvangen

Eerste keer dat ik had besteld heb ik niks ontvangen en moest ik veel langer wachten dan er werd aangegeven.

Heb ze gebeld en ze hebben netjes mijn geld teruggestort en communicatie was zeer goed. Netjes afgehandeld vandaar 4 sterren.

21 januari 2020