Virkelig god service og flot kvalitet. Jeg har netop bestilt et vedhæng med min nu afdødes hund poteaftryk som evigt minde. Jeg havde fat i kundeservice da jeg var itvivl hvilket aftryk der var... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
jeg var vildt presset på tid grundet jeg havde en konfirmation om søndagen og finder ud af om tirsdagen at dem der skulle lave gaven ikke kunne lave den alligevel så ringede herind og det kunne de g... Toon meer
Så fin fin service. Havde bestilt et smykke (fingeraftryk), som desværre ikke var som forventet. Skrev til firmaet lørdag formiddag, da smykket var hentet, og fik svar tilbage efter et par time... Toon meer
Jeg havde en super gode oplevelse hos Øndig. Jeg skulle bestille en julegave til min mor af deres to hundes poteaftryk til to vedhæng. Havde dog svært ved at få lavet nogle ordenlige aftryk. Skrev der... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Personlige smykker betyder bare mere ♥️ Vores mission er at bringe mennesker tættere sammen ved at gøre det muligt at holde de kæreste minder i live og bære dem tæt på hjertet ♥️ Gratis indgravering på for- og bagside | Gratis udkast inden køb | Gratis levering | Dansk virksomhed med hjertet på rette sted ♥️
Contactgegevens
Hyldevang 2, 7323, Give, Denemarken
- hej@oendig.dk
- oendig.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fuldstændig fantastisk og unikt
Fuldstændig fantastisk og unikt
Fantastisk service og smukt design. Vi er så tilfredse og vil klart anbefale det.
Fantastisk service
Bedre service skal man lede længe efter.
En misforståelse på vedhænget og et nyt blev sendt.
Kunne jeg give flere stjerner gjorde jeg det.
Fantastisk kundeservice og smukt…
Fantastisk kundeservice og smukt håndværk. De lavede en halskæde ud fra mit ønske - helt perfekt!
Super fin halskæde
Super fin halskæde! Købte halskæden med indgravering af børnetegning til gave. Den bragte stor glæde❤️
Vil helt sikkert også bestille/få lavet en til mig selv.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sjældent har jeg oplevet så god…
Sjældent har jeg oplevet så god kundeservice! Jeg kontakter Øndig, da Dao har fået min pakke væk. Pakken efterlyses, men dette kan tage op til 10 dage. Øndig kontakter også Dao, men kan heller ikke komme pakken nærmere. Til gengæld tilbyder de mig et nyt smykke, så jeg alligevel kan give den fine farmor halskæde, som jeg har glæder mig til at give til jul. Det er kundepleje der vil noget. Kæmpe anbefaling herfra
Hurtig levering
Smukt produkt
Nemt at finde rundt på hjemmeside. Får besked om hvor langt ens bestilling er. Kom hurtigt efter jeg havde bestilt den. Kom i pæn indpakning( kunne være brugt som gave )
Dejligt med super hurtig levering👍
Meget hurtig levering og sød kommentar…
Meget hurtig levering og sød kommentar i pakken kan kun anbefales her fra
De varmeste anbefalinger 🙏🌟👏
At skulle købe et minde smykke når ens far er gået bort er noget helt specielt og skal være en god og tryg oplevelse når man står i sin sorg. Og det har været intet mindre end en helt unik og fantastisk oplevelse at købe mit minde smykke her. 🌟🌟🌟🌟🌟
For det første er det utrolig smukke smykker, og en virkelig fair pris. Selv da jeg modtog mit smykke og der var en lille fejl i blev jeg mødt med en helt fantastisk kundeservice og den største empati. De løste tingene på den fineste og mest fantastiske måde. Tusind tak for at gøre det til en rigtig god oplevelse i en meget stor sorg.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.