Jag gjorde en beställning hos OFFI.SE den 3 september 2026 och betalade 137 kr med kort. Pengarna drogs, men jag fick aldrig någon orderbekräftelse, leveransbekräftelse eller någon vara. Jag ko... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kundservice svarar ej på kontaktförsök. Felaktiga tider för leverans och lager. Försökte anullera min beställning 2timmar efter orderläggning. 3 veckor senare svarade kundservice att beställda varo... Toon meer
La en beställning. Fick bekräftelse. Fick ingen vara. Hörde av mig flera ggr under ett halvår. Svarade inte på telefon och nästan aldrig på mejl. På 10 mejl under flera månader fick jag svar på 2. Sam... Toon meer
VARNING Det här företaget skall man inte handla av Lovar leverans efter 1-3 dagar sedan går man under jorden när man kommit åt pengarna som dras efter några dagar Har försökt nå dem per telefon och... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
VARNING!!! UNDVIK DESSA SKOJARE!!!
VARNING!!!! UNDVIK DESSA SKOJARE!!!
Leverans 1-3 dagar utlovas. Efter 4 veckor har fortfarande inget levereras. Förmodar att de inte har något eget lager utan kör drop-shipping.
Varning för världens skojarföretag
Varning för världens skojarföretag. Beställde delar av dem. Allt fanns i lager enligt deras sida. Efter en månads vänta tröttnade klarna och återbetalade pengarna!! Ingen svarar i telefon. Morten på kundtjänst är ett riktigt dumt ollon. Som inte kan svara på frågor, utan bara svarar med dumheter.
Beställde från annat företag.
Allt kom på tre dagar och de var billigare.
Största varning för offi.se!!!!!
I believe they are scammers
In my experience, this company acted dishonestly. I paid for a product on 05/10/2025, but it was never delivered, and they have refused to refund me. Their communication has been unprofessional and only wasted my time.. This company is a scam — avoid them completely.
Pengarna dras direkt
Pengarna dras direkt. Fick ingen orderbekraftelse eller ordernummer. Klarna verkar inte bry sig om man inte har ett ordernummer. Bedrägeri!
Systematisk bedrägeri
Systematisk bedrägeri. Hemsidan ser trovärdig ut och när du beställer anges 1-3 dagars leveranstid. Pengar dras av Klarna direkt. De har inte varorna utan lägger en beställning på ali baba eller temu hem till dig, därför kan det ta någon månad innan du får en avi på nåt skräp. Kundtjänsten saknar motstycke i snorkighet. Har skrivit 11 gånger. De lovar återbetalning men svarar bara ”vilket ordernummer” om och om igen.
Leverans utlovas 1-2 dagar det tog 2…
Leverans utlovas 1-2 dagar det tog 2 månader.
Ingen kompensation, dålig kommunikation från kundtjänst.
Snorkigt svar och dåligt kundbemötande
Vi beställde 4 st färgpatroner som i ett paketpris, det tog ett tag innan dom kom. Installerade och sen så larmade skrivaren om att det var något fel. Insåg att vi fått fel patroner, skrev till företaget för att få rätt. Tog några dagar innan vi fick ett snorkigt svar, om vi verkligen gjort instalationen rätt. Skrev tillbaka igen och tog ytterligare några dagar innan ett snorkigt svar, sedan så skickade dom en returblankett. Skrev tillbaka att jag inte kan skriva ut, då ni skickat fel,patroner. Fortfarande inget svar efter några dagar, vet inte utgången än.
Men kan INTE rekommendera att ni köper därifrån
1-3 dagar skulle det ta
1-3 dagar skulle det ta. Det tog 30 dagar. Beställer aldrig mer därifrån.
Katastrofföretag
Varning för Verbal – extremt oseriöst bemötande!
Jag blev uppringd av en säljare från Verbal, och samtalet var en ren katastrof. Han pratade i munnen på mig när jag tackade nej till erbjudandet och uppträdde mycket oprofessionellt.
Trots att jag upprepade flera gånger att han inte fick skicka något avtal via SMS, gjorde han det ändå.
Så agerar inte ett seriöst företag.
Jag var tydlig med att jag inte var intresserad, men det ignorerades helt. Det här känns som ett riktigt bluffbeteende, och jag tycker synd om dem som kände sig pressade att skriva på.
Dessutom nämndes en viss summa i samtalet, men i avtalet stod det en helt annan.
Var mycket uppmärksamma om ni blir kontaktade av Verbal!
Fel leveranstid, felaktigt info via email, ingen leverans...
Beställde vara 2025-09-23 som skulle finnas i lager, 2-3 dagars leveranstid.
Vid kontakt via mail (svarar aldrig i telefon) så fick jag besked att det inte fanns i lager, men skulle komma in veckan efteråt...
Gick ytterligare en vecka innan jag fick besked om att ordern var färdigbehandlad och hade lämnats över till Bring för leverans... MEN de har inte fått något paket ännu, och nu har det gått en månad.
Kundservice under all kritik.
Gjorde en beställning 18 aug som kom fram 5 sep... över två veckor leverans. Sen hade jag dessutom fått en trasig vara och en vara som var fel. Försökt i två månader nu att lösa problemet över mejl men deras respons är helt värdelös. Går inte att ringa för då kommer man till en dansk telefonsvarare.
Väntar på toner …
Väntar på toner som jag beställde 8 september,leverans 1-3 dagar. Har inte fått dom ännu. Mejlade förra veckan, Emma bad om ursäkt att de inte hört av sig, skrev att leverans skulle ske denna vecka. Men inga toner Har kommit. Har ringt och mejlat igen, Men inget svar. När man ringer är det telefonsvarare som säger något på danska som jag inte förstår.
Den 5 november, 2 månader efter beställning kom paketet.
OFFI är riktig dålig företag svarar…
OFFI är riktig dålig företag svarar aldrig nu har gått 10 dagar och förtfarndet har inte fått varor rikitig besviken på dom köp alldrig mer.......
Ej levererade varor
Väldigt dålig kundsupport, dåligt bemötande, oförskämd. Har försökt ringa minst 50 gånger, aldrig något svar. Den som svarar i chatten kan inte ens svara på om de skickat ordern. Tycker att jag ska öppna ett ärende hos Bring som inte ens fått paketet,
Bring tar endast emot reklamationer
Från den som beställt frakten. Handla inte av det här bluff företaget beställde 30/7 återbetalt den 3/9
Jag ska aldrig köpa något mer från…
Jag ska aldrig köpa något mer från företaget. Jag har väntat i snart en månad för leverans och har fått ingen svar om varför min leverans har inte kommit. Kundtjänst är inte professionellt. Dåligt service.
De skickade som det ser ut skräp
De skickade som det ser ut skräp! Trasiga förpackningar beställt 100ml fick 70ml alla olika bläcksorter!
Blixtsnabb leverans på 2v Köp inte från dem!
Jag beställde toner för 322 kr och fick…
Jag beställde toner för 322 kr och fick leverans i april. Klarna drog summan 3 gånger trots att jag skrev till Klarna att det var betalt. De drog ändå från mitt bakkonto. I två månader har jag försökt få rättelse, dels genom Klarna men också kontaktat OFFI.se. Det går inte de vill ha mer information och jag skickar det de efterfrågar, både till Klarna men också till OFFi. Sedan kommer ny förfrågan. Jag har svarat varje gång, samma sak. Detta har upprepats 4 ggr.
Företaget OFFI är icke seriöst. KÖP INTE från detta företag. Nu återstår bara anmälan till Konsumentverket. Mitt krav är 644 k. Klarna anser att jag har betalat 3 ggr men vad hjälper det när jag inte får hjälp. Svenska Koster
Köp inte från detta företag!
Köp inte från detta företag!
De skickar fel skrivarpatroner och man får inte returnera köpta varor.
Otrevliga och oseriösa i sin kundtjänst.
Allt mycket bra
Allt mycket bra! färgpatron till skrivare fungerade bra, snabb leverans med Bring.
Dit is Trustpilot