Jag gjorde en beställning hos OFFI.SE den 3 september 2026 och betalade 137 kr med kort. Pengarna drogs, men jag fick aldrig någon orderbekräftelse, leveransbekräftelse eller någon vara. Jag ko... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kundservice svarar ej på kontaktförsök. Felaktiga tider för leverans och lager. Försökte anullera min beställning 2timmar efter orderläggning. 3 veckor senare svarade kundservice att beställda varo... Toon meer
La en beställning. Fick bekräftelse. Fick ingen vara. Hörde av mig flera ggr under ett halvår. Svarade inte på telefon och nästan aldrig på mejl. På 10 mejl under flera månader fick jag svar på 2. Sam... Toon meer
VARNING Det här företaget skall man inte handla av Lovar leverans efter 1-3 dagar sedan går man under jorden när man kommit åt pengarna som dras efter några dagar Har försökt nå dem per telefon och... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Stod att det fanns på lagret, men fanns EJ!!!!
Stod att det fanns på lagret, men det gjorde det såklart inte, fick ej heller något mail om att det inte fanns på lager! Skrev ett mail och då svarade de att det inte fanns på lager och ska skicka det över en vecka senare än jag beställde, blev irriterad och svarade hur det kan komma sig när bevisligen att det fanns i lager, fick bara som svar "tyvärr har ett systemfel inträffat". Vilket då är skitsnack! De har alltså inte alls färgerna på lager, utan beställer hem när man beställer, så leveranstiderna är bullshit!!! Handla inte här om du har bråttom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men de var iaf trevliga på kundservice och svarade ganska snabbt, jag avbokade allt, då det var bråttom, vilket jag tror gick bra, avbokningen alltså.
Varning! Blufföretag!!!!
Vilket BLUFFFÖRETAG, dubbelfakturerade både genom klarna och brev.. För toner som skrivaren får felkoder på efter ett papper.. Varning Varning
Dålig kundtjänst
Otroligt otrevlig och överlägsen kundtjänst. Som tur hann jag läsa recensionerna innan jag beställde.
Är produkterna av samma kvalité som kundtjänst, så ska man akta sig.
Beställde toner som inte kom inom…
Beställde toner som inte kom inom utsatt tid, trots löfte att de skulle skicka senast på måndag, gjordes inte det heller. Riktigt dålig leverantör :(
Ordered 2 times toner
Ordered 2 times toner - in both cases I wait a long time for delivery about three-four weeks and both times I got wrong product or in one of the cases it didn't work properly. First time they gave the money back without discussions but second time they mean that I ordered the wrong product even if I follow their website prices and toner number of compatible more cheap toner. This time they dont want to pay back because they mean I can not read. Im 72 years living with different printers through the last 35 years. I should understand when it took so many weeks in the first dilevery. Its not normal för to keep good relations with "buyers".
Date of experience : April 10, 2025
Köp inte från detta bluffföretag
Köp inte från detta bluffföretag! De skickar fel patroner och vägrar erkänna att de gjort fel och ovanpå allting annat så kräver de mig även på fraktavgiften.
Så extremt usel kundservice, de hade lätt kunnat mött upp mig i detta ärende, tagit tillbaka de felaktiga patronerna utan kostnad och skickat rätt patroner istället.
Ett sådant grundläggande kundbemötande är det minsta man kan begära.
Varning handla inte här!
Har inte fått några patroner efter 22 dagar.
Mejlade kundtjänst påstår att dom skickat varan.
Kontaktar Bring som bara fått en avisering inget paket detta efter 12 Dagar 10 dagar senare fortfarande bara en avisering.
Kundtjänst är ingen idé att kontakta svarar som det vore något …..ja ni fattar.
Telefon svarar förtaget inte på överhuvudtaget.
Ja bara säger det handla inte här.
Fick trasiga patroner!.
Jag köpte storpack , och fick trasiga färgpatroner och patroner som min(a) skrivare (Brother) ej kunde identifiera , dom få som fungerade avvisade skrivarna som tomma redan när dom va Halvfulla!
Ingen hjälp från företaget och dålig attityd i kundtjänsten!
Första och sista gången jag handlar där!.
Offi sida som man inte ska handla av
Detta företag ska du inte handla av , dom håller inte det dom lovar, du får tex inte byta varor du beställt om du har öppnat förpackningen, hur ska du veta om det passar, om du inte får pröva, förresten var det varor som dom sade skulle passa. Dom svarar inte på telefon och det tar åtminstone en vecka innan dom svarar på mail. Fast det står på deras hemsida att dom svarar senast 24 timmar efter att dom fått mailen. Fuftel och båg är sammanfattningen om Offi som företag,
Ett företag som hänvisar till…
Ett företag som hänvisar till telefonnummer där dom skyller på att dom har mycket att göra ber att mejla.
På mejl svarar man om man har tur när man ber dom ringa har dom fel på mobiltelefonen
Ett stort blufföretag
Varning
Jag kan inte rekommendera någon att handla från det här företaget. De skickar fel grejer och vägrar att erkänna att de har gjort fel. Kundtjänsten är otrevlig och inkompetent.
Bra service och seriöst bemötande
Beställde till min Epson bläckpatroner, 2 st nådde inte upp till 100% bläcknivå, jag reklamerade och fick nya direkt. Kommer att fortsatta handla hos offi.se
Saknades en tonerkasset i paketet
Saknades en tonerkasset i paketet, är redan betalt eftersom dom lovade att skicka en direkt och bad om ursäkt. Efter löftet att skicka en tonerkasset så ingen mer återkoppling av kundtjänst trots upprepade påstötningar. Beställde i augusti nu den 20 december
Beställde ett paket med fyra delar till…
Beställde ett paket med fyra delar till printern, printer toner. Fick paketet 3 veckor senare och med endast 3 delar. Omöjligt att tracka paket. Kundtjänst svarar ”det kommer separat eftersom vi tagit slut”.
Ännu inte fått min vara och beställningen gjordes 14 augusti…
Upplever kundtjänst som oprofessionell och långsam.
Utlovad leveranstid 1-3 dagar
Utlovad leveranstid 1-3 dagar. Nu 12 dagar ännu inte levererats.
Usel reklamationshantering
Jag köpte en 3-pack med tonerkassetter för min Brother printer. Den första tonerkassetten tog slut efter några hundra blad (varje kassett skall ge ca 3 000 blad). Efter reklamation har jag blivit utlovad ny produkt, som aldrig kom. Därefter en återbetalning som heller inte kom. Jag har varit i kontakt mailvägen ca 10 ggr. Att ringa är lönlöst - ingen svarar på deras kundtjänt. Nu skickar jag klagomålet vidare till företagsledningen och - om inte detta hjälper - till ARN. Nej tack, detta var första och sista köpet från Offi.
Roligt när det fungerar så bra
Fick en toner som var trasig vid…
Fick en toner som var trasig vid leverans. Hela skrivaren låter som ett tröskverk med patronen monterad.
Kundtjänst var inte särskild behjälplig och någon ny patron erbjöds aldrig. Istället vill de att jag kör rengörings program och riskerar att den trasiga patronen också har sönder min skrivare.
Offi - nej tack
Billigare kopior passar inte i skrivaren
Deras billigare färgpatroner passar inte till en Epson. Jag fick skriva över 10 gånger innan det kom en retursedel. Det tog nästan en månad så datumet klarna satt för hantering av returen hann gå ut.
Ångrar beställning - REKOMMENDERAR EJ!!!
Lågt pris fick mig att beställa färgpatroner till Epson-skrivare, men jag önskar att jag inte gjort det. Av 12 patroner i förpackningen var mer än hälften ej fungerande och fine - saker händer och det är inte nödvändigtvis återförsäljarens fel, men kontakten med kundservice var otroligt svår och omständig.
Första gången jag kontaktade kundservice vägrade de att ersätta de patroner som inte fungerade, men efter några vändor fram och tillbaka skickade de 1 ny patron. Den fungerade, men problemet kvarstod med de övriga felande patronerna. Jag fick kontakta kundservice fler gånger och jag fick nej till svar - trots att jag tycker att jag ska få produkten som jag betalat för, billig eller ej. Jag skrev ut testsidor där de kunde se att patronerna ej fungerade, bifogade digitala original för att de skulle kunna jämföra själva (sidorna saknade färg och den färg som blev saknade saturation), tog alltså fram massor av bevismaterial men det var inte förrän jag påpekade min yrkeskunskap inom tryck och design som de skickade mig resterande patroner.
När det andra setet av ersättningspatroner kom fungerade inte de heller och jag har inte haft ork eller tid att krångla mer med kundtjänst, så jag har köpt patroner hos annat företag. REKOMMENDERAR EJ Offi.se, tro mig; det är värt att spendera lite extra pengar för att faktiskt få den produkt du köper. Att få produkten du köper borde vara det självklara men det var tydligen väldigt svårt för Offi.
Dit is Trustpilot