Heel even was ik tevreden omdat de bestelling vlot ging en ik ook nog gebruik kon maken van een kortingscode. Maar dat was van korte duur omdat ik geen licentie-sleutel ontving via de bevestigingsmail... Toon meer
Licentie code ontvangen die 5 dagen vóór aankoop is geactiveerd op een ander e-mail adres? Geen telefoonnummer voor helpdesk, rommelige installatie instructie e-mail. Als je zo’n bende maakt van... Toon meer
Was op mijn Mac van office 365 overgegaan naar Google omdat Microsoft zo omslachtig doet met alles. Had alleen Office nodig voor klantenondersteuning. Deze licentie echt binnen 15 minuten actief. Je... Toon meer
Makkelijk te bereiken en snelle afhandeling. Voor ons gebruik, een brief schrijven en excel is deze goedkope Office goed. Maar volgens mij moet erbij vermelden worden om geen oudere office te ne... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Met tien minuten aan de slag met office
Snelle service en geen gedoe.
De levering verliep razendsnel
Prijs- kwaliteit
Uitleg in mail was niet meer up to date…
Uitleg in mail was niet meer up to date dus was even zoeken maar doet wat het beloofd! Code direct beschikbaar

Antwoord van Officemac.nl
Door een upgrade van mijn macbook…
Door een upgrade van mijn macbook werkte de oude versies van office niet meer.
Gelukkig kon ik bij jullie nog een oude versie van office 2016 bemachtigen die ik binnen 15 minuten werkend had, heel erg bedankt, echte aanrader

Snel, goed en goedkoop
Direct na betaling code MS office ontvangen. Instructies gevolgd en installatie gaf geen problemen. Concurrerende prijs.

goed product, goede service
gemakkelijk te bestellen, gelijk geleverd, goede help informatie voor bij het installeren, en vriendelijke prijs

Online bestellen
Online bestellen, gemakkelijk te installeren. Er wordt geleverd wat beloofd wordt.

Downloaden en installatie supersnel
Downloaden en installatie ging supersnel, maar werkend krijgen lukte eerst niet. Na wat zoekwerk bleek dat ik eerst oude/eerdere licenties moest verwijderen. Met de hulppagina en verwijzing daar naar link met hulpprogramma lukte het uiteindelijk wel. Nu happy!

Antwoord van Officemac.nl
Snel en betrouwbaar Na betalen gelijk te installeren en…
Na betalen gelijk te installeren en mooie prijs

Niet in 1 keer gelukt maar goede service
Mail met code snel ontvangen maar de code wordt niet geaccepteerd. Een mail gestuurd voor support maar een dag later nog geen antwoord ontvangen. Daarna nog een mail ontvangen met instructies die wel werkte.

Antwoord van Officemac.nl
Zoals het omschreven staat bij…
Zoals het omschreven staat bij "Officemac" zo gebeurd het mij hoor je zeker niet klagen over hun. Je moet alleen wel omdat het een microsoft product is wel goed opletten en er even rustig voor gaan zitten het blijven Amerikanen de Bill Gates mannen...........controle op controle op controle etc. etc. Maar wat ik heb gekocht werkt perfect, TOP!