Op de website is een makkelijk de juiste keuze te maken. De filters zorgen dat je snel naar de producten wordt verwezen die aan je voorwaarden voldoen. Bestellen gaat heel eenvoudig. De levering is ui... Toon meer
Zeer duidelijke info op de website. Heb vergeleken met verschillende sites. Bij jullie zaten de prijzen zeer scherp, de info was correct (liet te wensen over op vele andere sites). Bestelproces ve... Toon meer
Uiteindelijk Top! Reset van eerste product werkte niet. Verpakking was sterk aaneen geplakt alsof ze voorheen al geopend was. Batterijen bleken geplet, maar na één simpele mail kregen we 2 dagen lat... Toon meer
De Carioca inktuitwisser Inkiller, met twee punten 50 stuks is de beste prijs/kwaliteit inktkiller die je kan kopen. 50 Stuks is direct genoeg om een gans jaar door te komen. Officetown heeft een snel... Toon meer
OfficeTown levert in heel Nederland en Belgie kantoor-, school-, en hobbyartikelen. Besteld op maandag tot en met donderdag voor 19.00, vrijdag voor 15:00 uur normaliter de volgende werkdag geleverd.
Bellweg 35, 6101XA, Echt, Nederland
- info@officetown.eu
- officetown.nl
Beter kun je ze niet vinden
Duidelijke site goed overzicht over voorraad. Bijzonder goed op de hoogte gehouden van de bestelling en keurig snel geleverd. Zeker een aanrader voor mensen die voor kwaliteit en goede zorg gaan
verzendkosten niet duidelijk
In eerste instantie leek bezorging gratis en later niet, dat zat in het aankoopbedrag bleek later. Maakte het aankopen niet handig/lang proces van heen en weer klikken in de zoektocht waar het mis ging.
Na bestellen goede levering en mooi product!
Je krijgt wat je verwacht
Snelle levering en precies zoals op de website is beschreven.
Levering werd niet volledig geleverd (2…
Update 28/4:
Opeens kreeg ik deze week van GLS smsbericht dat men al 2x aan de deur had gestaan met een zending. Bleek dit het ontbrekende deel van mijn bestelling te zijn.
Dit werd echter zonder communicatie naar mij toe verstuurd. Bij opening van de doos zag ik dat een van de deksels gebarsten is. Maar ik ga hier geen verdere energie in steken.
Heb m'n score aangepast van 1 naar 3 sterren omdat er toch een poging gedaan werd om dit recht te zetten. Echter de communicatie is nog een groot werkpunt.
Ik verkies toch een iets meer communicatieve aanpak.
Origineel bericht:
Levering werd niet volledig geleverd (2 deksels van Really Useful Box ontbreken alsook enkele kleine items zoals thee).
Na meerdere pogingen tot contact krijg ik 5 dagen later een korte email terug waarin de verkoper gewoon beweert dat de levering correct is.
Ofwel liep er iets fout bij de picking, ofwel bij het transportbedrijf, in elk geval vind ik het niet klantvriendelijk dat men mij de indruk geeft dat ik zou liegen over 2 deksels? De rest van mijn mail werd nl. genegeerd.
Kan ik voorlopig dus niet aanbevelen, tenzij ze dit rechtzetten, dan pas ik met plezier mijn recensie aan.
Jammer.
Prima produkten en snelle levering.
Snelle levering, giede stellingkast
Snelle levering, zonder problemen. Prima stellinkast. Gemakkelijk in elkaar te zetten. Stevige kast.
Altijd binnen een dag verzonden
Altijd binnen een dag verzonden, en de volgende dag in huis!
Snelle verzending en goede producten.
Snelle verzending en goede producten.
Snel en netjes vezonden
Vlotte service
Prima huishoudtrap gekocht
Prima huishoudtrap gekocht, voor een goede prijs.
Werd keurig verpakt en op tijd thuis afgeleverd.
Assortiment van Officetown is erg ruim en concurrerend geprijsd.
Van harte aanbevolen dus....
Eenvoudig besteld
Eenvoudig besteld. Snel en goed verpakt geleverd.
Snel geleverd, hele goede kwaliteit!
Snel geleverd, kleuren kloppen heel goed met de foto, grote flessen verf en goede kwaliteit!
Top pennen
Dit zijn mijn favoriete pennen. Ze zijn redelijk prijzig maar voldoen aan de verwachtingen.
prima aamkoop
Snel geleverd - prima pickles smaak - beter dan Lays
Correcte prijs en snelle levering
Correcte prijs en, snelle levering
Snelle en correcte service
Snelle en correcte service. TOPPERTJE