Zeer tevreden met de print die ik heb besteld. Levering keurig op tijd en daarnaast ook goed advies gekregen welke lijst ik het beste erbij kon nemen. Aanrader!
Printe gekocht bij oflines. Mooie print van goede kwaliteit. Iets unieks aan de muur zonder de hoofdprijs te betalen. Echt een eye catcher.
Snel in huis, goed verpakt en een leuk persoonlijk berichtje. Top service!
We hebben twee posters van Oflines in huis hangen waar we super blij mee zijn. Toen we een gepersonaliseerde wilden laten ontwerpen, was de keuze snel gemaakt. Naast dat het erg soepel ging (de... Toon meer
Mensen keken ook naar
Top service
Snel in huis, goed verpakt en een leuk persoonlijk berichtje. Top service!
Ik ben superblij met mijn print!
Ik ben superblij met mijn mooie grote print en lijst. Er was bij de bezorger iets misgegaan met de distributie van mijn bestelling, maar dat werd binnen no time door Oflines opgepakt en een dag later was alles meer dan opgelost. Kortom, een prima plek om een mooie kwalitatieve print te kopen, met goede service als extra bijkomstigheid.
Aanrader!
Mooi verpakt, snelle bezorging, goede kwaliteit. Persoonlijk briefje erbij, heel leuk. Echt een aanrader.
Dikke aanrader
Heb 2 designs (Love / Money Never Sleeps) van Oflijn op mijn kantoor hangen. Ze zijn uniek, tof ontwerp en de druk en papier van zeer goede kwaliteit. Ben er erg blij mee!
Top kwaliteit posters
Top kwaliteit posters! Goede service en snel in huis :)
Goede kwaliteit en netjes ingepakt
Print besteld als cadeau! Goed verpakt en snel in huis. 💪
Top prints!
Top prints!! Mooie kwaliteit uniek concept zeer tevreden.
Mooi artwork en netjes verstuurd
Mooi artwork en netjes verstuurd! Klasse.
Ik ben super tevreden met mijn Skills…
Ik ben super tevreden met mijn Skills Pay Bills print! De kwaliteit van de print is uitstekend en netjes verzonden in een koker waardoor hij niet beschadigd kan worden.
Aanrader!
Super blij mee! Nadat ik mijn bestelling had gedaan besloot ik toch liever de andere kleur te willen.. Dit was geen probleem, en kon alsnog aangepast worden. Top service en een goede kwaliteit prints.
Originele prints gedrukt op kwalitatief…
Originele prints gedrukt op kwalitatief goed papier + nummering (5/100) en handtekening.
Snelle levering - bij mij was de verpakking en inhoud beschadigd (door bezorger/postNL). Dit doorgegeven; Oflijn heeft direct nieuwe posters opgestuurd inclusief excuses (ook al was dit niet nodig..;-)). Top service!
Top kwaliteit!
Snelle en goede levering, mooie verpakking voor de posters. Erg goede kwaliteit posters en gave afwisseling van design, vooral leuk om er twee of meer te combineren!
Super creative and beautiful prints!!!!
Top poster!
Unieke poster, mooi artwork, degelijke kwaliteit en goed verstuurd. Ik ben een tevreden klant!
Oflijn heeft hele mooie artprints
Oflijn heeft hele mooie artprints, hou van zijn grafische stijl. Ik wil ze allemaal :)
Mooie poster
Mooie poster, goede kwaliteit op stevig papier. Snelle verzending, de jarige was blij verrast met het cadeau!
Mooie designs en een goede kwalitiet…
Mooie designs en een goede kwalitiet print op mooi dik papier.
Super blij met de print van Oflijn.
Super blij met de print van Oflijn.
Kwam hem tegen op Instagram en moest hem hebben. Binnen een paar dagen lag hij al op de mat. Kwaliteit is goed, en snel geleverd. Wat wil je nog meer?
Origineel en kwalitatief hoogstaand!
Originele en kwalitatief hoogstaande prints, goed verpakt en super snelle verzending. Het feit dat de oplage gelimiteerd is maakt het product origineel, dat vind ik echt tof!
Mooie print van goede kwaliteit
Mooie print van goede kwaliteit! We zijn er heel blij mee. Hij werd ook snel verzonden.

Antwoord van Oflines