Zeer tevreden met de print die ik heb besteld. Levering keurig op tijd en daarnaast ook goed advies gekregen welke lijst ik het beste erbij kon nemen. Aanrader!
Printe gekocht bij oflines. Mooie print van goede kwaliteit. Iets unieks aan de muur zonder de hoofdprijs te betalen. Echt een eye catcher.
Snel in huis, goed verpakt en een leuk persoonlijk berichtje. Top service!
We hebben twee posters van Oflines in huis hangen waar we super blij mee zijn. Toen we een gepersonaliseerde wilden laten ontwerpen, was de keuze snel gemaakt. Naast dat het erg soepel ging (de... Toon meer
Mensen keken ook naar
Top posters!
Mooie, unieke prints en ze waren de volgende dag in huis. Niets te klagen!

Een voldane klant
Ik was alleen lange periode op zoek naar een poster die mijn woonkamer compleet maakte. Het brede en gevarieerde assortiment van Oflijn gaf mij voldoende vrijheid om een poster te kiezen, en Oflijn leverde mij dus precies die verbluffende poster, waarvoor ik eeuwig dankbaar ben.

Antwoord van Oflines
Toffe prints en goede service!
Toffe prints en goede service! Inspirerende Insta ook! 🌟

Aanrader
Had de print woensdag besteld en kreeg ‘m netjes de volgende dag ondanks deze COVID crisis in huis. Aanrader!

Erg gave posters
Erg gave posters, ik heb er 1 voor mijn thuiskantoor gekocht en 2 voor op kantoor zelf. Keep up the good work 😎💪

Antwoord van Oflines
Supersnelle levering en topkwaliteit…
Supersnelle levering en topkwaliteit posters!