Afzetters. Had geboekt bij booking en beweerden dat ze een nieuw contract gingen opmaken, inclusief enkele opties. Was gelogen. Betaald aan booking en meer dan het bedrag bij booking voor het zogezegd... Toon meer
Huren reeds voor de 3e maal een auto bij OK Mobility zelf. En telkens kregen we een goede service. We nemen steeds de all-in verzekering extra en telkens verloopt de teruggave heel vlot. In tegenstell... Toon meer
ophalen auto ok extra verzekering moeten betalen omdat we niet rechtstreeks bij hen hadden geboekt. lekke band. telefonisch niet bereikbaar. dan maar met taxi nr Malaga om daar te vernemen dat wi... Toon meer
Voor de derde maal een auto gehuurd bij ok mobility in Alicante. geen problemen gehad bij aanname en bij teruggave. De deposit van 1300 euro is wel stevig. Dit weet je op voorhand, dat je een creditca... Toon meer
Alquila un coche con OK Mobility. Nuestras Stores de movilidad están situadas en aeropuertos, estaciones de trenes y centro ciudad. Encuentra la mejor oferta de movilidad con el Alquiler de coches, Suscripción, Venta y Renting. También contamos con servicio de alquiler de motos y furgonetas de carga. Contrata nuestros servicios a través de nuestra web. ¡Muévete libremente con OK Mobility!
Spanje
- okmobility.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wat een slecht bedrijf!!
Wat een slecht bedrijf!!! Na het inleveren van de auto was alles goed, niks aan de hand.
Aantal dagen later ineens een rekening gekregen dat de koppeling kapot was en dan ook nog kosten voor het slepen van de auto terwijl deze in de garage door ons is terug gebracht. Let op! Ze lichten je op waar je bij staat.
Wat een oplichters
Wat een oplichters! We huurden een redelijk nieuwe, vol verzekerde auto (via Easyterra bij OK Mobility).
Ten eerste probeerden ze een extra verzekering aan te smeren (what’s new?) en leken not amused dat wij dit niet wilden (want hadden we al afgekocht). We kregen GEEN tekening mee, werden soort van afgeleid en afscheid genomen in joviale sfeer. We hadden alle zijden van de auto, de lak, deuren en wat zichtbaar was gecheckt.
Krijgen bij het inleveren te horen dat we schade hebben gemaakt aan de rand van de wieldoppen voor; Een minikrasje die je bijna alleen met een vergrootglas kunt zien. Nee dit kan niet waar zijn! Om te beginnen weten wij 100% zeker dat wij dit NIET gedaan kunnen hebben want we hebben geen stoep oid gezien, alleen maar goede wegen. Ten tweede vermoeden wij STERK dat dit van te voren al bedacht was omdat we enigszins afgeleid werden bij de verhuur en zonder papier of tekening weggestuurd werden. Het was namelijk bijna NIET TE ZIEN!
Nu net bij het inleveren krijgen we te horen: schade aan nieuwe auto (3500km gereden), jullie moeten 2 nieuwe wieldoppen vergoeden. Wat een sof!
Don’t go there!
Echter in München hebben we hele goede ervaringen met OK mobility……
Extra kosten
Zeer opdringerig aan de incheckbalie. Proberen extra's te verkopen (zal bij elk verhuurbedrijf wel zo zijn). Zo zijn ze erin geslaagd om mij snel een extra wegassistentie te verkopen van €61,00. Ze laten je ook het contract, met de aanduiding van schades aan het voertuig aan de incheckbalie op een tablet ondertekenen. Je kunt de schades dus niet controleren. Wat eigenlijk tegenstrijdig is met het contract. Wanneer ik aan het afhaalpunt ze hierop wijzen zeggen ze dat je maar een mail moet sturen. Veel foto's trekken is de boodschap. OOK VAN HET INTERIEUR. Bij aflevering wordt er gezegd dat alles ok is. Achteraf hebben ze een extra schoonmaakbeurt van €80,00 aangerekend (dit staat vermeld in het document tabla extra - Extra schoonmaak (roken, glas, zand, zwerfvuil, afval). Dus vanaf er een korrel zand in ligt, heb je geen verhaal meer. Via de website heb ik na afhaling geprobeerd om via mail alle extra schades door te sturen. Dit gaat enkel via telefoon. Eigenlijk moet je minstens 1 dag van je vakantie besteden om de extra's zo min mogelijk te houden. Twee pluspunten : zeer tevreden over de wagen, zeer tevreden over de klachtenbehandeling. Ze behandelen je klachten met een dossiernummer met een extra korting van 10% bij volgend verhuur en ze hebben uiteindekijk vrij snel de € 80,00 gecrediteerd. Kost dus alleen veel moeite. Afhaalpunt : Alicanté. Dringend ander personeel nodig in Alicanté.
Het is een fijn verhuurbedrijf
Het is een fijn verhuurbedrijf Ik had een Peugeot 108 gereserveerd maar kreeg een zo goed als nieuwe Opel corsa. Bij aankomst auto zeer snel geregeld en bij inlevering direct een controle en alles goed bevonden en dit ook per mail toegestuurd
Oplichters!
Oplichters!
Ik had een auto gehuurd bij OK Moblility voor vier dagen. Wegens omstandigheden een dag later aangekomen op Ibiza. Ik had netjes gebeld de dag ervoor om aan te geven dat we de volgende dag zouden aankomen. Dit was geen probleem en mijn nieuwe vluchtnummer werd genoteerd. De volgende dag aan de balie werd mij gezegd dat het een dag later komen €60 kost aan omboeken. Vervolgens nog €80 voor de auto extra en €124 aan verzekering extra. Oftewel ze willen er een slaatje uit slaan wanneer je net aangekomen bent op het vliegveld. Personeel was erg onvriendelijk.
Grote oplichters
Grote oplichters! Ik krijg een rekening van €1350 voor schade, terwijl ik helemaal geen schade heb gemaakt.
Nooit auto huren hier.
Je betaald onder druk veel te veel bij…
Je betaald onder druk veel te veel bij OK
Wat een slecht verhuurbedrijf !!!!!
Wat een slecht verhuurbedrijf !!!!!
Eerst worden we al verplicht om bovenop de huur en verzekering nog eens 136 euro uit te geven zodat de deposit van 2000 naar 600 gaat. Dan krijgen we een auto met veel schade. Vervolgens krijgen we nog eens een factuur van 470 euro voor schade die er allemaal al op zat !!!!
Ik heb meteen bij ophalen overal foto’s van gemaakt en die direct naar hen gemaild toen we het contract ontvingen, maar dat was een no-replay adres 🤬
Wat een waardeloze service. Nooit meer dit verhuurbedrijf!!!!!
Lekke band koste mij €840,-
Nadat ik een lekke band heb gekregen rond 20:00hr was er niemand te bereiken voor hulp. De volgende ochtend nogmaals gebeld waarna er een sleepwagen is gekomen en mij naar de garage bracht. Bij de garage was ok mobility weer niet te bereiken voor enige hulp. Ik heb vervolgens 2 nieuwe banden moeten kopen omdat dezelfde niet op voorraad waren. Totale prijs van €450-, bij het terug brengen van de auto heb ik ook nog eens de kosten van de bergings auto moeten betalen. Dit was €390,-
Zeer slecht bedrijf in niemand aan te raden. Geen service als er problemen zijn met de auto!
Via Booking een hotel geboekt in…
Via Booking een hotel geboekt in Catania. Via Booking een auto gehuurd bij OK mobility. Alle aanvullende verzekeringen bijgenomen en betaald, dus volledige all risk. Op de luchthaven vertelde de medewerkster van OK mobility dat die aanvullende verzekering bij hun niet telde en dat ik daar een aanvullende verzekering moest nemen van 378 euro. Bovendien een reservering op de creditcard van 1550 euro voor evt schade als we hun verzekering niet afnamen. Ondanks de grote druk waar helaas onze "buren" mee akkoord gingen en ter plekke moesten betalen gingen we hierin niet mee. Kregen toen een overigens prachtige Nissan Quasqai mee en hebben ter plekke foto's gemaakt van alle krassen etc. die we zagen. Op de app van de bank zagen we dat er idd een reservering was van 1550 euro. Ondanks dat je weet dat je zelf een volledige verzekering hebt afgesloten Via Booking rijdt je toch niet prettig rond zeker niet in het chaotische Catania. Inmiddels hebben we 10 dagen met de auto gereden die overigens prima beviel en zagen we dat er na 8 dagen de reservering was opgeheven. Vreemd! Hoe anders was het inleveren van de auto: een bijzonder vriendelijke medewerker liep met ons om de auto en vertelde dat alles in prima orde was en dat ze meteen de reservering zouden opheffen en een mail zouden sturen dat alles oké was en dat gebeurde inderdaad. Al met al denk ik niet dat gezin de beginervaring nogmaals daar een auto zou huren. Ik ga ook nog met Booking in contact hoe het kan dat mijn aanvullende verzekering daar geen rechten bij OK mobility geeft.
Maffia
Auto geboekt, gekregen ( na het nemen van een dure verzekering) na het einde van onze verlof binnen gebracht na een snelle controle wordt erop gemerkt dat de hoedenplank ontbreekt ( die er dus van in het begin niet bij was wel te verstaan) tis ok zegt die gast maar bij thuiskomst hebben wel de waarborg (€150)van mijn rekening gehaald. Moet wel lukken dat die hoedenplank (die krijg ik ook echt niet mijn koffer hoor!)juist dit bedrag is🙄na enige teloonfoontjes met veel antwoordapparaten en bijhorende muziekjes veel rond de pot gedraai, de telefoon neergelegd, mooi is dat! Shitty company and treats people like it, maffia!
huur hier geen auto!!
2 maand geleden de auto terug gebracht welke ik een week heb gebruikt.
nu wacht ik nog steeds op mn borg die binnen 2 weken al zou uitgekeerd zijn na terugbrengen..
nergens op reageren en als ik een mail stuur word die binnen 28 dagen beantwoord nou bedankt wacht al niet lang genoeg voor mij nooit weer ok mobility!
Lange wachttijden & onterechte factuur
Het ophalen van de wagen heeft me 1,5u gekost in de luchthaven van Malaga. Ook de wagen afgeven in de luchthaven duurt enorm lang. Slechts 1 persoon aanwezig die je moet zoeken in donkere parking. Na inspectie was de wagen ok en volledig vol getankt. Toch kwam er een factuur waarbij OK Mobility aangeeft dat de wagen niet gevuld was. Oplichterij waarbij je niemand telefonisch of per mail kan bereiken.
Pure oplichterij !
Bij ophalen van wagen aan desk Alicante Airport werd ik zwaar onder druk gezet om een duurdere wagen te kiezen en extra verzkeringen af te sluiten. Ik heb alles geweigerd en achteraf vastgesteld dat er mij extra "road assistance" en "fuel charge" (samen 130 eur) werd aangesmeerd zonder iets te vragen. Ik dacht dat de fuel charge een garantie was indien ik de wagen niet vol terugbracht, en dat ik die terugkreeg. Niets daarvan. Wat die fuel charge inhoudt werd mij nooit uitgelegd. Pure oplichterij dus. Eerdere ervaringen in Valencia waren positief, maar ditmaal is de maat vol !
Oké Mobility levert huurauto niet uit
Via Rental Cars bij Oké Mobility een auto gehuurd op Milano-Bergamo. De auto kon niet uitgeleverd worden omdat de voluitgeschreven voornaam op het verzekeringsformulier, afweek van de schrijfwijze (in voorletters) op de creditcard. Een kul-verhaal. In de steek gelaten door Rentalcars die geen vergelijkbaar alternatief kon bieden als alleen een kleine auto voor 1500 euro! voor 5 dagen. Schandalig
Great company to rent your car
we hadden een verzekering genomen via…
we hadden een verzekering genomen via holidaycars, maar bij aankomst was deze niet geldig en moesten we er een nemen van ok mobility. nooit meer dit verhuur bedrijf.
I cant speak spanish
Nooit meer via OK Mobility!
Via Rentalcars.com een wagen gereserveerd in Alicante airport bij OK Mobility. De geboekte Espace (5 personen met grote valiezen) hadden ze niet en wilden ons dwingen een Rifter bakkersauto voor dezelfde prijs te nemen. Als wij onze ongenoegen duidelijk maakten heeft de medewerkster, die ik uit respect niet bij naam vernoem, onze reservatie à la minute uit hun systeem geschrapt en ons aan ons lot over gelaten. Gelukkig heeft Rentalcars.com (5/5 sterren!) ons onmiddelijk telefonisch geholpen om via Thrifty (5/5 sterren!) aan 20% van de prijs van OK Mobility een perfecte wagen te laten huren.