OK Mobility Reviews 31.514

3,6

Afzetters. Had geboekt bij booking en beweerden dat ze een nieuw contract gingen opmaken, inclusief enkele opties. Was gelogen. Betaald aan booking en meer dan het bedrag bij booking voor het zogezegd... Toon meer

Huren reeds voor de 3e maal een auto bij OK Mobility zelf. En telkens kregen we een goede service. We nemen steeds de all-in verzekering extra en telkens verloopt de teruggave heel vlot. In tegenstell... Toon meer

ophalen auto ok extra verzekering moeten betalen omdat we niet rechtstreeks bij hen hadden geboekt. lekke band. telefonisch niet bereikbaar. dan maar met taxi nr Malaga om daar te vernemen dat wi... Toon meer

Voor de derde maal een auto gehuurd bij ok mobility in Alicante. geen problemen gehad bij aanname en bij teruggave. De deposit van 1300 euro is wel stevig. Dit weet je op voorhand, dat je een creditca... Toon meer

1. Autoverhuur

Alquila un coche con OK Mobility. Nuestras Stores de movilidad están situadas en aeropuertos, estaciones de trenes y centro ciudad. Encuentra la mejor oferta de movilidad con el Alquiler de coches, Suscripción, Venta y Renting. También contamos con servicio de alquiler de motos y furgonetas de carga. Contrata nuestros servicios a través de nuestra web. ¡Muévete libremente con OK Mobility!

3,6

Gemiddeld

32K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Volledig af te raden!

Auto gehuurd via booking.com bij OK Mobility, met verzekering met volledige dekking.
Ter plaatse in Allicante hebben ze ons verschillende verzekeringen proberen aansmeren, fuel fee, road assistance,... Dan een waarborg die plots 2200€ werd ipv 2000€. Nul begrip voor de situatie van de klant. De eerste medewerker zei uiteindelijk dat we pech hadden en moesten betalen en is dan verdwenen. Tweede medewerker, zelfde verhaal... Uiteindelijk de goedkoopste verzekering gepakt, 442€ (!) voor 14 dagen. Geld terug was geen optie, want we hadden (zogezegd) betaald aan booking.com. Een derde medewerker, die verwachtte dat we geen Spaans begrepen, zei dan tegen haar collega dat ze niet zoveel geduld moest hebben en de politie moest bellen. Heb haar meegedeeld dat ze dat zeker mocht doen en we niet snel te intimideren waren. Als we de naam van de medewerker vragen, die handig haar naamplaatje bedekt, krijgen we de meest typische Spaanse naam te horen: Maria Martinez. Als je dat al wil verbergen...
Conclusie!
OK mobility trekt op niets. Volledig af te raden!
Auto huren via booking.com ook volledig af te raden. Altijd zever!

25 juli 2025

Huur hier geen auto!

Geboekt via Booking.com MET volledige verzekering. Wat blijkt - OK Mobility doet hier niets mee want “Dat is via Booking, niet via ons”. Er moet dus ALSNOG aan de balie een verzekering gekocht worden voor €400 (geen eigen risico), €192 (€450 eigen risico) OF geen verzekering maar wel €1900 borg via creditcard. Indien je voor de borg kiest (want volledige verzekering via Booking) en er is schade, is het volgens OK Mobility ook niet zeker of je je geld wel terugkrijgt want “er moet een politierapport meegestuurd worden” naar de verzekering om het geld terug te claimen. Dus wat als er schade door een ander ontstaat waar je niet bij was op een parkeerplaats bijv? Of is er geen politierapport nodig en is het bangmakerij vanuit OK Mobility zodat je alsnog de extra verzekering koopt? Uiteindelijk zetten ze je zo voor het blok en sta je daar met koffers en kids dat we uiteindelijk die €192 extra hebben betaald met €450 eigen risico. We hebben vaker auto’s gehuurd in meerdere landen en bij diverse bedrijven en hebben dit niet eerder meegemaakt. Voor ons NOOIT MEER OK Mobility

17 juli 2025

Huur hier geen auto

Huur hier geen auto! We hadden een auto geboekt via booking.com - bij ok mobility. We hadden geboekt met een all-in verzekering, een extra optie waarvoor je extra moest betalen. De voorwaarden hadden we expliciet doorgelopen om niet voor verassingen komen te staan. Eenmaal aangekomen werd er verteld dat we geen all-in verzekering hadden en of we nog even 2/3 bovenop de prijs willen betalen. Dus 200 betaald en dan nog 350 extra betalen voor het afkopen van een verzekering. Anders wordt er 1700 gereserveerd als eigen risico. En een klein krasje zou gauw 400€ kosten. We hebben de voucher/bevestiging laten zien en getoond dat het eigen risico was afgekocht. Maar ze weken absoluut niet af van hun standpunt. Met de vraag of we een manager/senior mochten spreken waren deze ‘toevallig’ allemaal in een vergadering. En dan sta je nogal voor het blok met je koffers en kids na een vlucht. Boek dus absoluut niet bij deze ‘criminelen’!

17 juli 2025

Toeristen afzetterij

We hebben een slechte ervaring gehad in Valencia. Een discussie over de naam van de hoofdbestuurder heeft ertoe geleidt dat we de boeking moesten annuleren. Dezelfde auto konden we vervolgens aan de desk niet voor €300 huren maar nu voor €1.400. Dat hebben we natuurlijk niet gedaan.

22 juli 2025

Alles klopte

Alles klopte via Booking mét verzekering, een hoge borg wordt gereserveerd en je moet zelf eventuele schade voorschieten en dan zelf trachten te verhalen. We kregen na afgeslagen aanbod van allerlei extra verzekeringen en opties een prima auto voor een heel redelijke prijs en een week na terugkomst is de gereserveerde borg weer ingetrokken.

12 juli 2025

HUUR hier GEEN auto

HUUR hier GEEN auto! Sta je aan de balie , schuiven ze een handgeschreven briefje met een bedrag hoger dan de actuele huursom om de torenhoge borg te omzeilen op je creditcard!! Trap er niet in!!! Ben weggegaan en heb bij Europecar gehuurd met een borg van 300,- ipv 2050,-!!

1 juli 2025

Geen slechte verhuurder maar stop met het pushen van upgrades en verzekering

Plus:
- schone en mooie auto
- geen wachtrij op vliegveld Malaga
- goede huurprijs
-snelle inlevering zelfs bij schade

Min:
- HEEL vervelend en negatief aan de balie over seperate verzekering (bij rentalcover.com) met heel veel spook uitspraken over de problemen die ik daarmee ga krijgen. Hun eigen verzekering die ze me alsnog probeerde aan te praten was duurder dan de huur van de auto
- heel vervelend dat de garage super donker is in Malaga en je helemaal de schade niet kunt controleren of foto’s kunt nemen (vorig jaar in Portugal had ik dan weer het probleem dat ze zo’n veel te hard scheen om foto’s te nemen van bestaande schades. Advies is om hele
Goed te kijken en meteen bij het ophalen aan te geven aan de balie als er een schade is die niet al op het formulier staat. En al
Helemaal niet zonder een formulier met de staat van de auto met of zonder schade weg rijden, dan kan je nooit meer wat aantonen
- vervelend dat bij okmonilty allerlei formulieren (en ook de omschrijving van de bestaande schade in het Spaans zijn)
- ik zie een hoop negatieve verhalen over dat zij de verzekering die apart is afgesloten niet accepteren of dat er borg betaald moet worden. Dat is niet het probleem. Als je niet bij hun verzekert hebben ze daar ook geen boodschap aan, ze kunnen echt niet jouw polis lezen, dat is een contract tussen jou en een verzekeraar. die losse polissen betalen je schade terug (je moet dan wel bij de verhuurder wel de CDW verzekering kopen) maar die schade moet je eerst wel zelf betalen aan de verhuurde das logisch. En de verhuurder wil een borg anders zitten zij met de gebakken peren bij schade en je hebt geen geld. Je hebt een contract met twee verschillende partijen en die hebben niks met elkaar te maken. Als je dat niet wilt dan moet je gewoon de verzekering van de verhuurder kopen dan hoef je ook geen borg te betalen want je bent bij HUN verzekerd.

De spookverhalen over de verzekering en de hoge kosten als ik schade zou krijgen in combinatie met het dan veroorzaken van een forse parkeerschade in een veel te kleine garage hebben mijn vakantie wel een beetje verziekt. Overigens was de schade veel kleiner dan ik dacht (800 euro ) die natuurlijk van mijn borg werd ingehouden. Dat is normaal. en mijn losse verzekering bij rental cover heeft mij die schade in 7 dagen terugbetaald nadat ik netjes het contract (met CDW verzekering die je wel van de verhuurder moet hebben anders krijg je niks (bij mij zat het sowieso in de huur maar check het wel
Goed en anders moet je dat wel bijkopen bij de verhuurder dat is de voorwaarde van Rental Cover), het schade formulier van OKmobility, mijn rijbewijs foto, foto’s van de schade en foto’s van mijn betaling aan OK Mobility.

13 juni 2025

Onbetrouwbaar bedrijf, geen reactie op klachten

OK Mobility heeft zonder duidelijke reden meerdere bedragen van mijn creditcard afgeschreven (in totaal €700), terwijl ik volledige verzekering had. Er is maar één factuur en geen bewijs van schade. Ik word volledig genegeerd door het bedrijf en moet nu zelf achter mijn geld aan. Ondoorzichtig, klantonvriendelijk en absoluut niet aan te raden.

26 mei 2025

Top service

Als trouwe klant wederom gehuurd bij OK op Ibiza. Hun oude locatie was overgenomen door Wiber rent a car en zij hadden nu een plek / balie op Ibiza airport, dus geen tranferbusjes meer wat tijd scheelt. Wij hadden geluk want het was nog niet erg druk, dus snel aan de beurt. Fast lane inchecken van te voren help ook echt qua snelheid. Maar als er 10 mensen tegelijk zouden zijn zou het erg druk zijn en zou het langer kunnen duren dan vroeger toen ze meer balie’s hadden op oude locatie. Kregen een mooie upgrade van auto, een Cupra waar we een Hyundai i10 besteld hadden, top! Nadeel is wel dat je met een grotere auto met parkeren het wat lastiger kan hebben op Ibiza. Prima autootje en heerlijk genoten. Ook voor de all-in variant gaan zorgt voor rust, dus geen stress over krasjes en deukjes en gedoe daarover. Heb via de app gereserveerd voor het eerst, waardoor we ook mooie korting kregen. Inleveren in P2 op Airport Ibiza ging ook vlekkeloos. Al met al tevreden. Mij viel op dat ze wel wat duurder zijn geworden. Mijn advies is om scherper op de prijs te blijven zitten om de strijd niet te verliezen aan bijvoorbeeld Wiber rent a car.

3 juni 2025

vieze auto en nog steeds mijn deposit niet retour

vieze auto. deuk in auto die niet op contract formulier staat. zit al een maand te wachten op de terugstorting van mijn deposit zeggen elke keer dat het binnen 1 a 2 dagen op de rekenig staat. niet dus....onmogelijk om met ze in contact te komen om de klacht te bespreken. ik heb er meerdere keren gehuurd. volgende keer maar naar een ader

2 juli 2025

Totaal niet tevreden.

Helemaal niet tevreden.
Wagen gehuurd en een platina verzekering bijgenomen bij Carjet.com
Prijs was ok.
Ophalen van de wagen in Zakynthos bij Ok mobility. Ik moest van de firma okmobility een verzekering van 275€ nemen en een borg van 150€. De verzekering van Carjet.com aanvaarden ze niet.
Na veel gedoe vroeg ik om het bedrag van de huur van de wagen terug te geven om naar een andere verhuurfirma in de luchthaven te gaan. Dit werd geweigerd.
Ik heb dan toch de 275€ betaald om ons verlof verder te zetten
Bij thuiskomst een mail naar Carjet met mijn klacht.
Ik vroeg voor een terugbetaling doch dat werd geweigerd. Ik moest maar telefonisch contact opgenomen hebben vanuit het kantoor bij Ok mobility.
Een 2de mail naar Carjet werd niet meer beantwoord.
Zeer slechte ervaring, financieel, bij Carjet. Dus nooit meer ook niet bij Okmobility

PS: de huurwagen op zich was perfect.

17 juni 2025

Bizar,

Bizar,
Reservering gemaakt n.a.v een mail van hun met kortingscode. Reservering gemaakt maar de ophaal en retour tijden vergeten in te vullen. Meteen gebeld en ze zeiden dat omdat het met korting is ze niets aanpassen en de reservering vervalt als je te laat komt. Nu 3 weken bezig en ze blijven bij hun standpunt dat de reservering van €388,00 vervalt en ik een nieuwe reservering kan maken voor een kleine €1100,00 tegen premium tarief. Pas echt op dit is 100% oplichting. Op andere sites krijgen ze alleen maar dit soort reviews. Trustpilot lijkt niet meer geloofwaardig te zijn. Op e-mails wordt niet gereageerd.

1 juni 2025

Heb daar auto gehuurd

Heb daar auto gehuurd. Na dat bij een broker alles al had betaald. Ook alle verzekeringen. Toen ik aankwam zag ik mensen met stoom uit hun oren naar buiten komen. Mijn brief die ik bij me had werd meteen in prullenbak gegooid. Toen begon het agressief gesprek en ik kon het allemaal niet volgen. Uiteindelijk weer een volledige verhuur uit uitgebreide verzekeringen afgesloten en betaald. Onbegrijpelijk om zo met klanten om te gaan

7 januari 2025

Fam. Pothoven

Fam. Pothoven, Wij waren gewoon verzekerd CDW schadeverzekering. Er is een Squad tegen onze auto aangereden waar wij dus niets aan konden doen. Alle partijen zijn bij het ongeluk geweest, dan bedoel ik OKmobility en de tegenpartij van de Squad en ook nog de verzekeringsmaatschappij, waarvan OKmobility niet weten wie dat is, is toch hun verantwoordelijkheid. Bij inleveren auto moesten wij alsnog 1200 euro betalen ( zgn de schade / eigen risico ?? Waarom ben ik dan verzekerd ?? Er viel niet over te praten dat wij aangereden waren. DUS NIET BIJ OKMOBILITY EEN AUTO HUREN. u bent gewaarschuwd.

21 juni 2025

Huur hier niet!!

Huur hier niet! We hebben ter plekke bijna €400,- extra moeten betalen!! Dit omdat mijn initialen op mijn creditcard stonden ipv voluit geschreven voornamen en hierdoor geen borg werd geaccepteerd, maar we de borg moesten ‘afkopen.’ (150% bovenop de huurprijs). Initialen op creditcards zijn in Nederland standaard, maar OKMobility weigert ze.

27 mei 2025

Oplichters

Via deze weg wil ik mijn ernstige ontevredenheid uiten over mijn recente ervaring met OK Mobility. Na het inleveren van de huurauto werd ik onaangenaam verrast met een onterechte schadeclaim. Er werd schade in rekening gebracht aan het voertuig die absoluut niet aanwezig was bij het inleveren. De schade werd pas achteraf, buiten mijn aanwezigheid om, vastgesteld – zonder enig bewijs dat deze tijdens mijn huurperiode is ontstaan.

Ik heb het voertuig in correcte staat teruggebracht en ben ervan overtuigd dat er geen sprake was van enige schade. Het is voor mij dan ook duidelijk dat hier sprake is van een poging om onterecht geld in te houden van de borg. Dit acht ik volkomen onacceptabel en het komt over als pure oplichting.

Ik verzoek u dan ook dringend om:
• Een gedetailleerd en gedocumenteerd schadeverslag te sturen (inclusief datum, tijdstip, foto’s vóór en ná de verhuur).
• De borg per direct volledig terug te storten.

Indien er geen correcte en tijdige oplossing komt, ben ik genoodzaakt verdere stappen te ondernemen, waaronder het inschakelen van mijn rechtsbijstand en het indienen van een klacht bij consumentenorganisaties en beoordelingsplatforms.

19 juni 2025