Olive & Mint Reviews 261

2,6

Vorig jaar een prima ervaring met OliveandMint. Nu moeten mailen voor de bevestiging van mijn bestelling. Verzendmethode was vorig jaar PostNL, nu "Thuisbezorgd". Zou binnen 3 dagen verzonden wor... Toon meer

Snelle levering! Het is alleen wel erg jammer dat je geen ontvangstbevestiging ontvangt van je bestelling. Je zou denken dat je wordt opgelicht na het lezen van onderstaande reacties. Gelukkig reageer... Toon meer

Afgelopen zondag een bestelling gedaan. Tot op heden geen bevestiging ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd. Via de website een chat opgestart maar die is ook al dagen offline. Toevoeging: uit het... Toon meer

Een bestelling geplaatst, maar niet ontvangen. Reageert niet op mail, ook niet in de chat. Uiteindelijk toch reactie gehad van Raymond. Heeft het toen alsnog opgestuurd. Had het onterecht voor oplicht... Toon meer

2,6

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 6% van zijn negatieve reviews beantwoord

Helemaal super!

Helemaal super!

Erg fijn contact met de klantenservice. Maat is perfect en snel verzonden. Aanrader!

7 september 2023

Fijne webwinkel met een groot aanbod, meestal snel geleverd! Bij vragen of een probleem krijg je netjes persoonlijk antwoord van een medewerker en worden je vragen beantwoord, dus geen standaard mail waar je niks aan hebt.

8 augustus 2023

Top!

Iedere keer wanneer ik op de website kom, word ik vrolijk. Zo ontzettend veel en vooral een mooi aanbod, je hoeft echt niet naar een andere website te gaan om iets te kopen - je kunt er alles vinden. Snel en goede service, ik ben tevreden.

1 augustus 2023

blij met m'n invulboek

Omdat ik mijn zwangerschap ten volle wil beleven, heb ik een fantastisch mooi invulboekje gekocht.
Heel neutraal van kleur ook, omdat we natuurlijk het geslacht nog niet weten, maar zo mooi.
Ik kijk er naar uit dit helemaal vol te plakken en schrijven!
Verder zeer correcte afhandeling, leuke prijs en snelle verzending!

17 juli 2023

Mooie spullen

Hele mooie artikelen op hun website. Het is een plezier op te winkelen bij hen!
Vlotte levering!

8 juli 2023

Geen geld terug

Olive & Mint houdt zich niet aan de Nederlandse wet wat betreft retourbeleid. In eerste instantie mocht ik het artikel niet eens retour sturen, maar na uitleg van het herroepingsrecht mocht dit zoals ze zeiden 'bij hoge uitzondering'. Echter willen ze geen geld terug geven, terwijl een webshop dit verplicht is volgens de wet, na retour. De communicatie met de webshop verloopt zeer onprettig.

Aanbiedingen zijn geen uitzondering en een webwinkel mag zelf ook geen uitzonderingen bedenken. Alleen wettelijke uitzonderingen mogen worden uitgesloten van herroepingsrecht / bedenktijd. Zelf andere uitzonderingen maken of beperkingen opleggen is dan ook niet toegestaan.

Ik raad de webshop aan zich eens goed in de Nederlandse wet te verdiepen.

11 juli 2023
Logo Olive & Mint

Antwoord van Olive & Mint

Hi Marije,

Bedankt voor het schrijven van de review! Echter heb je bij ons tijdens een 1 + 1 actie (geldig op alle sale), twee items gekocht. Één van de items wilde je retourneren en dat was helaas niet mogelijk!

We hebben vooraf gecommuniceerd dat retourneren helaas niet mogelijk was, aangezien dit om een outlet ging met dusdanig hoge kortingen en een 1 + 1 actie.

Het retourneren van een van de twee artikelen was dan dus ook niet mogelijk. Uit coulance hebben we uiteindelijk gezegd dat je het andere artikel mocht houden en we van het verschil een tegoedbon aan zouden bieden.

We snappen niet helemaal wat je stroef vond lopen aan de communicatie, aangezien je steeds de eerstvolgende werkdag antwoord hebt gekregen van ons. Mocht je nog eventuele verdere vragen hebben, mag je ons altijd contacteren!

Liefs,
Lisa (Hoofd Team Klantenservice)

Goede service en mooie producten

Goede service en mooie producten!

Er is niets meer of minder van te zeggen, wat een leuke winkel. Genoeg producten voor de kleintjes van goede kwaliteit.

7 juli 2023