Ik had een bestelling gedaan, bij bezorging kwm ik erachter dat het product té klein was, op de site stond "niet goed geld terug" Nou dus niet, ik mag een grotere maat bestellen voor 50% minder dan... Toon meer
Boevenbende, reageren eerst, voor levering van het verkeerde product, netjes op mijn mail waarin ik vroeg om een leverdatum. Vervolgens onzin uit China ontvangen wat niets te maken heeft met het bes... Toon meer
Ik had wat bij jullie besteld voor de tweede keer. Ik had een foto gestuurd van wat ik had gekocht, maar kreeg totaal wat anders. Toen ik ze ermee confronteerde zieden ze sorry en moest het blijkbaar... Toon meer
Niet perse een slechte ervaring, maar wel bijna €40 betaald voor een snelle verzending, als je er dan achterkomt dat het niet uit NL komt dan kunnen ze dus geen belofte doen om een snelle levering aan... Toon meer
Een in Amsterdam gevestigd modebedrijf dat gespecialiseerd is in damesmode, wij zijn trots op ons gevarieerde assortiment producten vervaardigd uit hoogwaardige stoffen, wat zorgt voor een luxueuze en comfortabele ervaring. Onze uitgebreide collectie omvat niet alleen stijlvolle kleding, maar ook praktische items die zijn ontworpen om je dagelijks leven te verrijken. Met een toewijding aan uitmuntendheid bedienen we klanten op wereldwijd niveau, waarbij we ongeëvenaarde service en trendy keuzes bieden.
Zandberg, 1045, Amsterdam, Nederland
- Support@oliviadiva.nl
- oliviadiva.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Boevenbende
Vervolgens onzin uit China ontvangen wat niets te maken heeft met het bestelde product!
Totaal geen reactie meer zoo mails, oplichters dus!!
Dropshippers
Dropshippers. Niet bestellen want je ontvangt troep als je al iets ontvangt.
Hier nooit iets bestellen!!!
Product besteld en heel wat anders gekregen uit china.
Proberen contact te krijgen, maar er wordt totaal niet gereageerd.
Weg geld!!!
product besteld
product besteld, na weken een ander product uit China ontvangen. geen contact te krijgen met het bedrijf over de verkeerde levering. deze website ziet er mooi uit maar is gewoon bedrog met troep uit china. geld kwijt, geen product en geen enkele manier van contact te krijgen met de winkel Olivia Diva.