Lees wat reviewers zeggen
Olivenolie smagningen var fantastik. Vi var en gruppe på ca 10 personer og vi fik 6-7 forskellige olier. Det var nemt at smage forskel. Det blev bundet sammen af en mega-kompetent snak i en hyggelig,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Altid en skøn oplevelse at modtage sin pakke fra Oliviers & Co. Det er de mest fantastiske olier og balsamico eddike der findes. Også deres flasker og propper som vi modtog denne gang til at g... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er meget svært at opdrive citronolie i almindelige supermarkeder, så derfor bestilte jeg hos Oliver’s & Co. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Den smager og dufter helt vidunderligt. Man kan ligel... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Specialbutik med verdensklasse ekstra jomfru olivenolier, trøffelprodukter, balsamico, eddiker og andre udsøgte delikatesser på hylden. I butikken på Gammel Kongevej kan du få professionel gourmet-rådgivning, og du kan smage dig frem og gå på opdagelse i de unikke produkter. På webshoppen oliviersogco.dk kan du dykke ned i det velassorterede udvalg og finde lækre opskrifter, viden om olivenolie og masser af gourmet-inspiration.
Contactgegevens
Gammel Kongevej 85, 1850, Frederiksberg C, Denemarken
- +45 50 40 40 60
- bonjour@oliviersogco.dk
- oliviersogco.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Helt sublim oplevelse
Oliviers og co. er i en helt særlig klasse. Der er få steder, hvor man bliver behandlet så varmt og nærværende som her, og deres produkter er uovertrufne. Vi har 12 personer til en privat olivenoliesmagning og følte os så forkælede med spændende oplæg, lækre olier og sublim mad. Vi kan kun give dem vores varmeste anbefaling!
Nr. 1 i lækkerier
Virkelig lækre produkter, god behandling og hurtig levering. Her er man i gode hænder. Vi er så vilde med årets flotte julekalender og ikke mindst juleolien, som pynter så smukt.
Jeg er fan
Jeg er fan
Bestilte 4 flasker med prop og modtog hurtigt meget smukke olivengrønne flasker. Proppen passede perfekt :-)

Antwoord van Oliviers & Co
Er altid tilfreds med den tårn høje…
Er altid tilfreds med den tårn høje kvalitet og dertil hørende rimelige pris.

Antwoord van Oliviers & Co
Kvalitet og virkelig god vejledning
Meget tilfredsstillende og virkelig god kundeservice;)

Super flot julekalender
Meget hurtig levering, og virkelig flot julekalender, den lever fuldt ud op til billederne på nettet 👏👏🥰

Skønne olivenolier mmm
Stort udvalg i lækre olivenolier og andre lækkerier. Hurtig levering.

Antwoord van Oliviers & Co
Sådan skal kvalitets olivenolier smage
Var til olivenolie smagning arrangeret af Oliviers &Co for 2. gang inden for 3 måneder.
Helt fantastisk arrangement hvor Nina atter gennemgik de forskellige olivenolier på markedet med hensyn til duft, smag samt tekstur.
Vi blev atter helt opløftet over at smage kvalitets olivenolier kontra almindelig konsumerolier fra supermarkedet.
Nina & Mikkel fra Oliviers & Co er sindssygt dygtige og kan Deres kram.
Ønsker man at blive vidende om kvalitets olivenolier bør man uden betænkeligheder tilmelde sig en smagning hos Dem.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Lækker olivenolie og vinaigre
Smagsoplevelsen, hurtig levering. Ikke hverken første eller sidste gang. Kommer helt sikkert igen.

Antwoord van Oliviers & Co
Sød og hurtig betjening og kundeservice
Så sød betjening - og hurtig! Og lækre produkter :)

Jeres venlighed
Jeg oplever altid, at I er meget hjælpsomme, og at I har tid til at tale med mig,

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.