bardzo dobry kontakt z wlascicielem firmy. Udziela informacji, pomaga w doborze oliw. a same oliwy - pyszne, warte swoich cen. Dawniej kupowalam oliwy virgin w supermarkecie, kilkakrotnie droższe od t... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Obsługa zakupów rewelacyjna, otrzymałem kilka maili z wyczerpującymi wiadomościami. Termin realizacji, no prędzej się nie da! Oliwa? Niebo w gębie. Będę Waszym stałym klientem(moze i rabacik sie zna... Toon meer
Świetne, sprawdzone produkty (oliwy wysokopolifenolowe), doskonały kontakt ze sprzedającym, wsparcie klienta na każdym etapie: wybór produktu i zakup, błyskawiczna przesyłka, SZCZERZE POLECAM.
Super jakość zakupionej oliwy. Błyskawiczna dostawa i bardzo dobre zabezpieczenie przesyłki. Mam ponad 70 lat i jestem po zawale serca sprzed 3 lat. Wysokiej jakości oliwa z oliwek jest dla mnie klu... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Prawdziwe oliwy z Włoch, Grecji, Portugalii i Hiszpanii i najlepszej jakości ocet winny. W ofercie również piękna ceramika wprost od lokalnych wytwórców. Nie tylko sprzedajemy. Przede wszystkim doradzamy i dzielimy się wiedzą.
Contactgegevens
ul. Daniszewska 24A, 03-230, Warszawa, Polen
- 793555761
- krystian@oliwypoludnia.pl
- oliwypoludnia.pl
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super opisy każdej oliwy
Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Oliwy pyszne, zgodne z opisem. Poza tym ogromny plus za szerokie opisy oliw, oraz za oceny degustacji Krystiana, bardzo pomocne! Zatem na pewno będę wracać :-)
Bardzo profesjonalna obsługa klienta
Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Wszystko szybko i na czas z informacją o każdym etapie realizacji zamówienia.
Będę korzystał z usług tego sklepu.
Polecam sprzedawcę
Oliwy Południa to profesjonalna firma…
Oliwy Południa to profesjonalna firma oferujaca bardzo dobre produkty. Kontakt rewelacyjny i świetne doradztwo. Jestem zachwycona. Kupuję i na pewno będę kupować bo oliwy są świetne.
Otworzylam
Sparta. Otworzylam. Jest zielona. Nalalam na lyzeczke-sprobowalam.Nie poczulam smaku. Zadnego. Null. Zero.Zadnego smaku, zadnej nuty, zadnego zapachu. Moze mam zly dzien,. Moze tak ma byc . Nie znam sie. Zwykle kupowalam Monini lub Basso. Jestem zaciekawiona.Minelo jakies 15 min.Nadal nie czuje posmaku. Nawet woda ma smak.
Nie jest to opinia dyskredytujaca , napisalam jednoznacznie - nie znam sie na oliwach. Po prostu jestem zdzwiona .Moze tak ma byc. Juz 2rotnie dodalam ją do surowki,zjedlismy , zyjemy. Wydaje sie mniej gęsta, bardziej wodnista niz Monini classic czy Basso. Nie jest wyczuwalna w surówce co nie dla kazdego jest wadą ale dla wielu osob moze byc zaleta. Krotko mowiąc nie wiem jak ocenic zakupiona oliwe bo dopiero zaczynam przygode z oliwami. Pozdrawiam.

Antwoord van Oliwypoludnia
Firma oferuje wspaniałe produkty
Firma oferuje wspaniałe produkty, które kupuje już od dłuższego czasu.
Realizacja zamówień z prędkością światła i obsługa klienta na najwyższym poziomie.
Dzięki, że jesteście i oby jak najdłużej :)))
Szczegółowe informacje na temat…
Bardzo szczegółowe informacje na temat każdego produktu
Dobre produkty i dobra obsługa.
Produkty dobrej jakości. Bardzo dokładny i zetelny opis każdego produktu. Szybka obsługa i dostawa.
Dostawca zawsze gotowy do konstruktywnej i szczerej rozmowy .
Pełen profesjonalizm.
Dobrze opisane oliwy
Dobrze opisane oliwy. Szybka , dobrze zabezpieczona przesyłka. Oliwy które zamówiłam bardzo smaczne o odpowiedniej goryczce.
Bardzo profesjonalne podejście
Bardzo profesjonalne podejście. Szybka wysyłka, butelki dobrze zabezpieczone. A jeżeli chodzi o oliwę to po prostu trzeba samemu spróbować 🙂
dobra oliwa i szybka dostawa
To jest po prostu bajka...
To już moje drugie zamówienie w tym sklepie i chyba znalazłam swoje miejsce. Przez pewien czas miałam oliwę od znajomego Włocha który ja sam wytwarza. Ale niestety ten kontakt się urwał i zaczęłam poszukiwania dobrej oliwy w Polsce. O doświadczeniach marketowych nie warto nawet wspominać, zdarzało się nawet wyrzucać. Potem były zakupy na allegro oliwy greckiej z małych rodzinnych olejarni, było lepiej ale dalej nie to. Dopiero tutaj, co otworzę butelkę to zachwyt nad nowym smakiem. W pierwszym zamówieniu postawiłam na delikatniejsze w smaku oliwy, naprawdę są pyszne i łagodne. W kolejnym postanowiłam spróbować tych wysokopolifenolowych, trochę bałam się goryczki, ale okazało się że to czysta bajka. Dzisiaj otworzyłam Spartę i od pierwszego maczania chleba zakochałam się w jej smaku. Cieszę się, że odkryłam ten sklep i mogę cieszyć się prawdziwymi smakami oliwy bez martwienia się czy kupiłam oliwę czy podróbkę.Dziękuję za super doznania smakowe. Super, że są ludzie tworzący takie miejsca. A, i jeszcze błyskawiczne wysyłki, nawet się nie obejrzysz i już paczka u ciebie :)
Przejrzysta i sprawna komunikacja z…
Przejrzysta i sprawna komunikacja z firmą oraz szybka wysyłka
Dit is Trustpilot