bardzo dobry kontakt z wlascicielem firmy. Udziela informacji, pomaga w doborze oliw. a same oliwy - pyszne, warte swoich cen. Dawniej kupowalam oliwy virgin w supermarkecie, kilkakrotnie droższe od t... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Obsługa zakupów rewelacyjna, otrzymałem kilka maili z wyczerpującymi wiadomościami. Termin realizacji, no prędzej się nie da! Oliwa? Niebo w gębie. Będę Waszym stałym klientem(moze i rabacik sie zna... Toon meer
Świetne, sprawdzone produkty (oliwy wysokopolifenolowe), doskonały kontakt ze sprzedającym, wsparcie klienta na każdym etapie: wybór produktu i zakup, błyskawiczna przesyłka, SZCZERZE POLECAM.
Super jakość zakupionej oliwy. Błyskawiczna dostawa i bardzo dobre zabezpieczenie przesyłki. Mam ponad 70 lat i jestem po zawale serca sprzed 3 lat. Wysokiej jakości oliwa z oliwek jest dla mnie klu... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Prawdziwe oliwy z Włoch, Grecji, Portugalii i Hiszpanii i najlepszej jakości ocet winny. W ofercie również piękna ceramika wprost od lokalnych wytwórców. Nie tylko sprzedajemy. Przede wszystkim doradzamy i dzielimy się wiedzą.
Contactgegevens
ul. Daniszewska 24A, 03-230, Warszawa, Polen
- 793555761
- krystian@oliwypoludnia.pl
- oliwypoludnia.pl
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bardzo dobry kontakt z właścicielem, szybka realizacja zamówienia, znakomite oliwy.
Od dawna szukałam zdrowej
Od dawna szukałam zdrowej, a za razem smacznej oliwy - oliwy z Oliwypoludnia spełniły wszystkie moje wymagania. Polecam
Znakomite produkty!
Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka, oliwa dobrze zapakowana a co najważniejsze pyszna 😋 Na pewno będę wracać :)
Bardzo dobra oliwa i oliwki w domowej zalewie. Polecam!
Szybka realizacja zamówienia, bezpośredni kontakt ze sprzedającym.
Gdzie jest moja zamówiona oliwa….
Gdzie jest moja zamówiona oliwa….?
Oczekujecie Państwo oceny nie realuzując opłaconej dostawy?
Dziwne doprawdy. ☹️

Antwoord van Oliwypoludnia
Bardzo szybka dostawa, informacja o każdym etapie realizacji zamówienia, produkt świetnie zabezpieczony. Oliwa świetna, łagodny smak.
Szybkość dostawy
Szybkość dostawy, oliwy świetnie zabezpieczone. Nie wypowiem się o smaku, ponieważ jeszcze nie używałam.
Doskonałej jakości towar i expresowe…
Doskonałej jakości towar i expresowe przesyłka pomimo okresu świątecznego
Wielkość człowieka
Pierwszy kontakt z właścicielami sklepu Oliwypoludnia, pierwsze Najlepsze, Wyjatkowe wrażenia i poczucie smaku Oliwy nawet przez telefon. Jestem zachwycona obsługą, dobrym słowem oraz sercem. Otwartość jak i szczerość już na poziomie zamówienia dawały mi pewność, że to solidna i uczciwa Firma, która przedkłada dobro klienta.
A oliwa, to juz inna opowieść, explozja smaku, wędrówka w hiszpanskie strony, gdzie słońce otula oliwki a delikatny powiew wiatru nadaje smaku, zapachu.
Za wszystko Dziękuję
Szybka realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia. Zróżnicowana oferta oliw, też cenowo. Produkty spełniły moje oczekiwamia. To było moje pierwsze zamówienie.
Szybka realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia, duży wybór i opis produktów. Towar starannie zapakowany
To moje kolejne zakupy
To moje kolejne zakupy. Wysyłka błyskawiczna, a oliwy - takich w zwykłych sklepach nie znajdziemy. Polecam!
Godni polecenia!
Profesjonalna obsługa. Przychylni prośbą klienta. Pan Krystian przekonywująco opowiada o oliwach i faktycznie potem, po spróbowaniu, są w smaku takie jak prezentował.
To już kolejne moje zakupy w tym sklepie i na pewno będą następne.
Polecam, godni zaufania!
Szybka realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobra oliwa, wysoka półka
Zamówienie było dostarczone już dzień…
Zamówienie było dostarczone już dzień po złożeniu zamówienia. Dodatkowo szklane pojemniki świetnie zapakowane.
Świetne oliwy i inne produkty i…
Świetne oliwy i inne produkty i doradztwo Pana Krystiana.
Te oliwy są cudowne!
Te oliwy są cudowne!
Kupiłam od razu kilka, bo nie mogłam się zdecydować, i nie zawiodłam się. Wszystkie są pyszne. Słowa nie oddadzą ich walorów smakowych i przygotowywanych z nimi potraw. Trzeba kupić i spróbować. Ja już mam na oku kolejne.
A Firma Oliwy Poludnia? Nigdy wcześniej, w żadnym sklepie, nie byłam tak zaopiekowaną klientką. Pan Krystian jest świetnym sprzedawca i wspaniałym człowiekiem. Jestem przekonana, że wszyscy kupujący tego doświadczyli i potwierdzą moje słowa.
Serducho za oliwy i podejście do klienta. Pozdrawiam ❤
Supersklep!
Świetne opisy produktów, bezproblemose zamówienie, bardzo szybka dostawa, doskonale zapakowane szklane butelki. A przede wszystkim wspaniałe oliwy!
Dit is Trustpilot