Bestilte henholdsvis 3 billetter til Borussia Mönchengladbach - Mainz og 3 billetter til Bayer Leverkusen - RB Leipzig. Der var god information omkring begge kampe inden. Alle billetter kom... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Allting funkade som det ska. Bra kommunikation med info från OLKA. Hade kanske varit bra med lite förtydligande information att själva Hospitalitydelen var placerad i en annan del av arenan och at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Allt fungera bra, mail med matchbiljetterna kom i god tid. Enda lilla minus var att jag fick ringa upp för att få reda på vilken tid som pitchside visningen som ingick i biljetten var. Stod det skulle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag var orolig inför att boka ett paket med resa, boende och biljetter i ett, men det flöt på väldigt bra. Informationen före resan var väldigt lätt att ta del av och i de fall jag behövde kontakta... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over OLKA Sportresor
Geschreven door het bedrijf
Varje år reser över 50 000 resenärer med oss och vi strävar alltid efter att ge våra resenärer bästa möjliga service!
OLKA Sportresor grundades 1978 och är idag ett av få bolag som innehar högsta kreditvärdighet via UC. Vi är medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och ställer höga resegarantier till Kammarkollegiet.
Contactgegevens
Masthamnsgatan 5, 413 29, Göteborg, Zweden
- 031-137400
- info@olka.se
- olka.se
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Flott opplevelse
Flott opplevelse på et stort arrangement. Å komme seg inn på arenaen gikk greit, både med parkering og billettkontroll samt finne plasser. Område I var en veldig fin plass å sitte. God oversikt over banen. Storskjerm rett foran. Fikk sol i ryggen, som var bra for å se løpet. Mye gøy som skjer på arenaen, så sett av noen timer til å oppleve alt før du går på løpet. Å komme seg ut av arenaen etter løpet var svært problematisk. Vi stod fast i kø på et jorde i to timer. Mye omdirigering av trafikk og vi fikk ikke kjøre raskeste vei ut mot motorveien.

Hej!
Hej!
Vi är överlag väldigt nöjda med träningslägret. Anläggningen fungerade bra och det blev ett lyckat läger för både simmare och ledare.
Det finns dock två saker som vi gärna vill lyfta inför framtiden:
* Transfern vid ankomsten till Alicante kom ungefär en timme efter att vi hade landat. Efter en lång resdag blev väntan onödigt lång, och det hade varit önskvärt med bättre samordning.
* Vi önskar även att maten kan förbättras. För simmare som tränar flera timmar om dagen är det viktigt att måltiderna är mer energirika och innehåller tillräckligt med kolhydrater, protein och variation för att de ska orka med träningarna och återhämta sig på bästa sätt.
I övrigt är vi mycket nöjda med lägret och uppskattar allt arbete som lagts ner. Tack för ett fint arrangemang!

Pensionist til F1 i Barcelona
Jeg mener at det er for meget at dobler prisen op 9010,- dk. gav vi for 2 billetter til J tribune i Barcelona
Jeg fik at vide at der ikke findes pensionist rabatter
men det ville der ha været, hvis jeg havde købt vores
billetter direct hos F1 banen Barcelona,- 50%.
Ellers ok, det er jo nok ikke jeres skynd at storskærmen var blevet flyttet og ikke var lige foran som illustreret på skitsen (tribune J).
Hilsen Erik

Väldigt smidigt biljettköp
Fantastiske sportsrejser
Vi havde købt Formel 1 billetter til Barcelona gennem OLKA, og alt fungerede bare super. Billetterne kom i god tid, var nemme at downloade, og super nemt tage med ind på pladsen.
Vi havde general admission, men ved at gøre sit forarbejde og komme i god tid, havde vi nogle helt fantastiske pladser med udsigt udover to baner, og storskærm.
Selve kunderservicen og dialogen med kundeservice var suveræn, og de tog sig god tid til at hjælpe og vejlede.
Det er ikke sidste gang jeg bruger jer, for alt fungerede bare helt perfekt, og vi havde den skønneste tur!!

God telefonisk vejledning
God telefonisk vejledning. Derefter nemt og hurtigt at bestille. Rigtig god information og muligheder i for bindeled med begivenheden, her i mit tilfælde F1

Antwoord van OLKA Sportresor
Olka har hjulpet os med billetter til…
Olka har hjulpet os med billetter til mange La Liga og La Liga 2 kampe. Servicen og leverancen har været 10/10 hver gang.

Antwoord van OLKA Sportresor
Alt fungerte perfekt og vi fikk gode…
Alt fungerte perfekt og vi fikk gode seter på tribunen vi hadde booket, selv om vi satt på forskjellige steer hver dag.

Perfekt!!
Anbefaler OLKA Sportsreiser på det aller høyeste!! Nettsidene er lette å navigere, bestillingen gikk knirkefritt! Oppfølging etterpå var perfekt, fikk bekreftelse på epost med all informasjon, fikk påminnelser etterhvert, og til slutt fikk vi kampbillettene ca 5 dager før kampen. Alt fungerte tipp topp!! Følte oss trygge med OLKA!!

Trygg og enkel bestilling
Alt gikk knirkefritt fra bestilling til kampdag. God informasjon underveis, og billettene kom som avtalt. En trygg og enkel opplevelse – anbefales!

Antwoord van OLKA Sportresor
I en tid där servicegrad och…
I en tid där servicegrad och kontaktmöjligheter begränsas hos företag så sticker OLKA ut med fantastisk servicegrad och engagerade medarbetare. Vi hade en mycket bra cupupplevelse på copenhagen cup./Hittarp P2010

Antwoord van OLKA Sportresor
God information og ingen problemer med…
God information og ingen problemer med billetterne.
Enkelt och smidigt att boka med er
Enkelt och smidigt att boka med er. Bra löpande information om biljetterna och matchen.
Mycket bra upplevelse och jag kommer fortsätta boka med er 👍⭐️

Antwoord van OLKA Sportresor
Det var lätt att komma i kontakt med er…
Det var lätt att komma i kontakt med er och bra service från er sida.

Antwoord van OLKA Sportresor
Det positiva var att det fanns någon…
Det positiva var att det fanns någon tillgänglig på journumret, när vi behövde det.
Till det negativa var att vi behövde hämta väskor, material mm. i stålburen långt innan bussarna och gå upp för trappor utan hiss i Fredrikshamn. Inte alls optimalt för en sådan resa.
Även skolan var inte optimal utifrån att man behövde gå utomhus för att komma till duscharna.
Även matsalen var dåligt optimerad för så många lag som ville äta samtidigt plus att middagen vid ett tillfälle var under all kritik med dåligt tillagad kyckling.

Antwoord van OLKA Sportresor
Bra kommunikation från början till…
Bra kommunikation från början till slut,
Maten var bra, bra domare , bra busskommunikation bra skolor man både på. Bra och trevligt personal.
Hade varit bra med buffé på kvällsbåten alla var hungriga och vi fick inte äta oss mätta.
Lunchen kunde man bytt bort smörgåsar eller köra vanliga ostfralla,yoghurt mm
Helhets bedömningen var fantastiskt,

Snabb och effektiv service
Snabb och effektiv service. Resmålet på Olkas rekommendation var super både bra och prisvärt

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.