OLKA Sportresor Reviews

1.728
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte henholdsvis 3 billetter til Borussia Mönchengladbach - Mainz og 3 billetter til Bayer Leverkusen - RB Leipzig. Der var god information omkring begge kampe inden. Alle billetter kom... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allting funkade som det ska. Bra kommunikation med info från OLKA. Hade kanske varit bra med lite förtydligande information att själva Hospitalitydelen var placerad i en annan del av arenan och at... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Allt fungera bra, mail med matchbiljetterna kom i god tid. Enda lilla minus var att jag fick ringa upp för att få reda på vilken tid som pitchside visningen som ingick i biljetten var. Stod det skulle... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Touroperator
  2. Sporttourbedrijf

Over OLKA Sportresor

Geschreven door het bedrijf

OLKA Sportresor arrangerar träningsläger, cuper, konferensresor & fotbollsresor! Hos oss bokar du sportresor i världsklass, även Formel 1- & tennis-resor.

Varje år reser över 50 000 resenärer med oss och vi strävar alltid efter att ge våra resenärer bästa möjliga service!

OLKA Sportresor grundades 1978 och är idag ett av få bolag som innehar högsta kreditvärdighet via UC. Vi är medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och ställer höga resegarantier till Kammarkollegiet.

Välkommen till OLKA

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(1.728)

306 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bra information.

Bra information.
Lätt att ladda ner biljetterna på telefon och de fungerade på plats.
Fint mottagande på arenan i commonwealth bar.
Jättebra platser på matchen.

9 mei 2026

Hej Martin!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att informationen inför matchen var tydlig, att biljetterna var enkla att ladda ner och fungerade smidigt på plats.

Härligt också att mottagandet i Commonwealth Bar levde upp till förväntningarna och att ni var nöjda med platserna. Manchester City–Brentford blev dessutom en fin matchdag på Etihad, där City tog en viktig 3–0-seger i titeljakten.

Väldigt bra

Kommunikationen med Olka fram till vår avfärd var väldigt bra och de var väldigt hjälpsamma. Vill också ge högsta betyg till resmålet - Hirtshals Idrottscenter är verkligen toppen, rekommenderar fler att boka detta alternativ med Olka för läger.

14 mei 2026

Hej Emma!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att kommunikationen inför avresa fungerade bra och att ni upplevde oss som hjälpsamma längs vägen.

Extra kul att läsa att Hirtshals Idrottscenter levde upp till förväntningarna som lägerdestination. Det betyder mycket att få sådan feedback från en grupp som varit på plats och kan rekommendera upplägget vidare till andra lag.

Vi hoppas att ni fick ett riktigt bra och givande träningsläger tillsammans.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra platser och bra service från OLKA

Bra platser och bra service från OLKA. Succé!

Hej Jenny!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att ni var nöjda med både platserna och servicen från OLKA.

Succé låter helt rätt — särskilt när FC Barcelona dessutom bjöd på en 3–1-seger mot Real Betis på Camp Nou. Vi hoppas att ni fick en riktigt härlig weekend i Barcelona.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra bemötande av Olkapersonal

Bra bemötande av Olkapersonal, bra bemötande av hotellets personal, fräsch bassäng, hotellmaten bra och servicen bra. Rummen var lite olika renoverade och det är nog bra med en översyn av samtliga rum då vissa hade vattenskador och mögeldoft.

Hej Irene!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett så tydligt omdöme. Vad roligt att höra att ni upplevde bra bemötande både från vår personal och på hotellet, och att pool, mat och service fungerade bra under träningslägret i Spanien.

Vi tar samtidigt med oss dina synpunkter kring rummens skick. Boendet är en viktig del av helhetsupplevelsen på ett träningsläger, och sådan feedback är värdefull för oss i dialogen med våra samarbetspartners.

Vi hoppas att gruppen fick ett bra och givande läger tillsammans.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Virksomheden virker utroværdig.

Virksomheden virker utroværdig.

Jeg bestilte 2 billetter til Palace mod Everton og kort tid efter blev datoen for kampen rykket fra lørdag til søndag.

Vi havde bestilt flyt og hotel seperat, og der var blevet bestilt en fridag om fredagen, så mig og min far kunne få en lille weekendtur ud af det.

Det var ikke muligt at få refunderet billetkøbet, selvom vi ikke havde modtaget billetterne endnu, og det er her det begynder at blive nogle kringlede forklaringer fra Olka.
Jeg kontakter dem d. 20. april, fordi jeg har modtaget en sms om, at kampen er blevet flyttet. De siger at det ikke er muligt at afbestille/bytte billetterne til en anden kamp, fordi de havde købt dem ved deres forhandler.
Fredag d. 8. maj får jeg en mail om, at de billetter jeg kommer til at modtage ikke virker, fordi der er et eller andet med dem, så jeg vil få tilsendt nogle nye. Jeg får de nye billetter tilsendt lørdag d. 9. maj.

I tiden fra d. 20. april til d. 8. maj har Olka ikke haft rådighed over de her 2 billetter, og hvis de ikke har modtaget varen endnu, hvorfor kan de så ikke nå at afbestille dem eller redigere dem?
Uanset hvilken undskyldning de skulle have liggende klar til dette spørgsmål, så har jeg svært ved at tro på dem. I den danske købelov har man 14 dages fortrydelsesret, og hvis ikke man har modtaget ydelsen, så vil man som køber være dækket på netop dette punkt. Derfor kan jeg ikke forestille mig, at man i en virksomhed som Olka kan lade sig blive snydt af sine leverandører, uden at tænke nærmere over det.
Leverandørerne vinder 100% på det her, fordi de flytter problemet fra deres virksomhed og over til Olka, hvor det netop skaber den her utroværdighed overfor deres kunder.

Nå, men Olka begrundede også at jeg ikke kunne bytte billetterne, fordi deres leverandør ikke havde flere billetter til nogle af de andre Premier League kampe, og jeg nævnte endda 3 forskellige.
Et par dage efter tjekkede jeg lige deres hjemmeside, og der kunne jeg sagtens købe billetter til de andre kampe.
Det informerede jeg dem også om, og så sagde de, at det var fordi de brugte forskellige leverandører. Den eneste information jeg fik var, at de ikke havde flere billetter, men Olka havde faktisk flere billetter, det var bare fra en anden leverandør. Hvorfor informerer de ikke om det, når jeg spørger ind til de andre kampe? De kan selvfølgelig godt være dårlige til at forstå købssignaler og god service, og det kan også være at det var bevidst, men hvem ved.

Jeg købte dog 2 billetter til Fulham, til fuld pris, uden nogen form for rabat eller noget som helst.

Noget jeg til gengæld ved er, at Olka får svært ved at få mig som kunde igen, og jeg har lige meldt mig ind i diverse groundhoppers grupper på facebook, hvor jeg sammen med flere venner og familiemedlemmer kommer til at lave flere opslag om, at man bør overveje alternativer til Olka.

Hvis man halter på sit service niveau, så kommer karma i sidste ende.

Hej Ronny,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at læse, at du har oplevet forløbet som utrygt og utilfredsstillende.

Når en kamp flyttes, forbliver billetterne gyldige til den nye dato i henhold til de betingelser, der gælder ved køb. Vi forstår, at kampflytningen skabte problemer for jeres planlagte weekend, og vi undersøgte derfor muligheden for at bytte billetterne til en anden kamp.

Det var desværre ikke muligt for de billetter, der allerede var købt hos den aktuelle leverandør. At andre billetter kan være tilgængelige på vores hjemmeside, betyder ikke nødvendigvis, at en allerede købt billet kan byttes til netop de billetter, da vi samarbejder med flere forskellige officielle leverandører.

Vi beklager, hvis dette ikke blev forklaret tydeligt nok undervejs. Vi forstår skuffelsen, men må samtidig afvise, at der skulle være tale om noget utroværdigt eller bevidst vildledende. Vi tager din feedback om kommunikationen med os.

Alt godt,
Team OLKA Sportsrejser/Express

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi hade 24 h efter avslutad turnering…

Vi hade 24 h efter avslutad turnering innan vi hade båtresa hem vilket inte var bra.
Frukosten på skolan var under all kritik, måste kunna få lite riktig yoghurt (ej yoggi) fanns inga grönsaker, ägg eller frukt.
Möjligheten till omklädningsrum innan eller efter match var obefintlig.

Hej Sollentuna FK,

Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar att helhetsupplevelsen inte motsvarade förväntningarna fullt ut, särskilt med den långa väntan mellan avslutad turnering och hemresa.

Vi tar också med oss era synpunkter kring frukosten på skolan, möjligheten till omklädningsrum och de praktiska förutsättningarna runt matcherna. Sådana delar påverkar mycket under en cupresa, och er feedback är viktig för oss i dialogen med arrangörer och samarbetspartners.

Allt gott,

Alt fungerede rigtig godt

Alt fungerede rigtig godt, og da den ellers fastlagte kamp blev flyttet en dag, så vi ikke kunne se den, var Olka meget behjælpelige med at få flyttet billetterne til en anden kamp på den oprindelige kampdag.

Hej Klaus!

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I oplevede god hjælp, da den planlagte kamp blev flyttet og rejseplanen derfor skulle justeres.

Kampændringer kan være frustrerende, når man allerede har planlagt sin tur, så vi er glade for, at vi kunne finde en løsning med en anden kamp samme dag. Vi håber, at Fulham–Bournemouth gav jer en god fodboldoplevelse i London.

Team OLKA Sportsrejser

Supertrevlig personal

Supertrevlig personal, smidiga affärer och alltid toppklass! COYS!

Hej Daniel!

Stort tack för ditt fina omdöme — och vad roligt att ni återkommer till oss för era fotbollsresor. Det betyder mycket att höra att ni uppskattar både personalen, bemötandet och hur smidigt allt fungerar.

Vi hoppas att ni fick en riktigt bra fotbollsresa till London och en fin matchdag när Tottenham tog emot Leeds — även om det blev delad poäng den här gången.

COYS!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt och smidigt att boka

Enkelt och smidigt att boka, om man hade frågor så fick man korrekt information.

13 mei 2026

Hej Anton!

Tack för ett fint omdöme. Vad roligt att höra att bokningen gick enkelt och smidigt, och att ni fick tydlig hjälp när frågor dök upp.

Vi hoppas att ni fick en fin fotbollsresa till Milano och en bra matchupplevelse på San Siro när Milan mötte Atalanta, även om resultatet inte gick Milans väg den här gången.

Varmt välkomna tillbaka när nästa fotbollsresa ska planeras.

Proffsigt bemötande rakt igenom

Proffsigt bemötande rakt igenom. Vår match flyttades till måndagen så vi fick ändra både dit och hemresa samt antalet hotellnätter. Inga problem, återbetalning av en hotellnatt direkt.

Hej Bo!

Stort tack för ett fint omdöme. Vad roligt att höra att ni upplevde bemötandet som proffsigt hela vägen, särskilt när matchflytten gjorde att både resdagar och hotellnätter behövde justeras.

Vi är glada att vi kunde hjälpa er att få allt på plats och att återbetalningen av hotellnatten hanterades smidigt. Vi hoppas att ni fick en fin fotbollsresa till London och en bra matchupplevelse på Tottenham Hotspur Stadium när Tottenham och Leeds delade på poängen.

Varmt välkomna tillbaka nästa gång en ny fotbollsresa lockar.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Toppen på alla sätt å vis!

Toppen på alla sätt å vis!

6 mei 2026

Hej Mikael!

Tack för ett härligt omdöme — vad roligt att höra att upplevelsen blev toppen på alla sätt.

Vi hoppas att ni fick en fin fotbollsresa till Turin och en minnesvärd matchdag när Juventus mötte Verona på Allianz Stadium.

Varmt välkommen tillbaka nästa gång en ny fotbollsresa lockar.

Team OLKA Sportresor/Express

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt funkar precis som det ska

Allt funkar precis som det ska. Nöjd med hela upplevelsen☺️

13 mei 2026

Hej Stefan!

Tack för ett fint omdöme. Vad roligt att höra att allt fungerade som det skulle och att du är nöjd med hela upplevelsen.

Vi hoppas att ni fick en fin fotbollsresa till Milano och en bra matchupplevelse på San Siro när Milan mötte Atalanta, även om resultatet inte gick hemmalagets väg den här gången.

Team OLKA Sportresor/Express

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Återigen ett perfekt köp via Olka…

Återigen ett perfekt köp via Olka Express! Den här gången biljetter till West Ham–Arsenal i Premier League, och precis som vid mina tidigare köp fungerade allt felfritt. Snabbt, enkelt och pålitligt. Olka Express är min självklara förstahandsval när det gäller matchbiljetter – rekommenderas varmt!

10 mei 2026

Hej Annette!

Stort tack för ett fantastiskt fint omdöme — och framför allt för förtroendet som återkommande kund. Det betyder mycket att OLKA Express blivit ditt förstahandsval när det gäller matchbiljetter.

Vad roligt att allt fungerade lika smidigt den här gången också, från köp till biljettleverans. Vi hoppas att West Ham–Arsenal blev en riktigt minnesvärd matchdag i London, med ett klassiskt Premier League-möte på plats.

Varmt välkommen tillbaka nästa gång det vankas fotbollsresa.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid trevligt att gå på fotboll i…

Alltid trevligt att gå på fotboll i England

Hej Robert!

Tack för ett fint omdöme. Fotboll på plats i England har verkligen något särskilt, och vi hoppas att ni fick en fin matchdag i London när West Ham tog emot Arsenal.

Resultatet gick inte hemmalagets väg den här gången, men förhoppningsvis blev det ändå en härlig fotbollsupplevelse.

Alla förväntningar infriade!

Jag var orolig inför att boka ett paket med resa, boende och biljetter i ett, men det flöt på väldigt bra. Informationen före resan var väldigt lätt att ta del av och i de fall jag behövde kontakta OLKA-supporten så var bemötandet både snabbt och trevligt.
Alla våra förväntningar infriades.
Om jag och sonen ska åka på liknande resor framöver kommer vi garanterat att använda OLKA Express igen.

10 mei 2026

Hej!

Stort tack för ett väldigt fint omdöme. Vad roligt att höra att helhetspaketet med resa, boende och biljetter fungerade så bra, särskilt när det fanns en viss oro inför bokningen.

Det betyder mycket att ni kände er trygga med informationen före resan och kontakten med vår support längs vägen. Vi hoppas att du och sonen fick en riktigt minnesvärd fotbollsresa till London och en fin matchdag när West Ham tog emot Arsenal.

Varmt välkomna tillbaka nästa gång det är dags för fotbollsresa.

Dit is Trustpilot